Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 2 (5209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patru bărbaţi arestaţi după ce au tâlhărit un cetăţean danez într-un apartament din Capitală

Duminică, 6 Ianuarie 2013 (13:42:07)

Patru bărbaţi au fost arestaţi după ce ar fi tâlhărit un cetăţean danez într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei, de la care au luat un inel din platină cu diamante şi un ceas de colecţie, un alt suspect fiind căutat de poliţişti, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în lipsă.

Poliţiştii bucureşteni au identificat și reținut sâmbătă, la mai puţin de 36 de ore de la comiterea faptei, patru bărbaţi suspectaţi de săvârșirea unei tâlhării asupra unui cetățean străin, prin declinarea în fals a calităţii de poliţişti, se arată într-un comunicat de presă de duminică al Poliţiei Capitalei.

Din cercetările făcute de judiciariştii bucureşteni a rezultat că, în dimineața zilei de 30 decembrie 2012, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 și 43 de ani, ar fi stabilit să fure de la un cetăţean străin un inel din platină cu diamante şi un ceas de colecţie.

"Pentru a putea pune în aplicare hotărârea luată, trei dintre suspecți, care de altfel îl cunoșteau pe cetățeanul străin, ar fi hotărât să-l invite pe acesta la domiciliul unuia dintre ei, pentru a consuma alcool și droguri. Ceilalţi doi urmau să folosească acest prilej pentru ca, prin ameninţări şi violenţă, să-l deposedeze pe străin de bunurile sale", a precizat Poliţia Capitalei.

Astfel, suspecţii s-au întâlnit cu cetăţeanul danez joi, 3 ianuarie, ocazie cu care i-au propus să consume droguri şi băuturi alcoolice la domiciliul unuia dintre ei. Acesta s-ar fi arătat dispus să facă acest lucru, ba mai mult, le-ar fi înmânat un telefon mobil pe care suspecţii să-l vândă, iar cu banii obţinuţi să cumpere stupefiante.

Continuând verificările în această cauză, judiciariştii au mai stabilit că doi dintre suspecți ar fi plecat de la apartamentul în care avea loc întâlnirea și ar fi revenit după o jumătate de oră având asupra lor substanţele stupefiante, despre care ar afirmat că le-ar obţinut în schimbul telefonului mobil.

La puțin timp după sosirea acestora, în imobil au intrat doi bărbaţi îmbrăcaţi în haine de culoare neagră, având fețele acoperite cu cagule şi spunând că sunt poliţişti. Cetăţeanul străin a sesizat că cei doi nu erau poliţişti, spunând că persoanele mascate nu purtau însemne distinctive ale forţelor de poliţie.

"Întrucât partea vătămată nu s-a suspus somaţiilor, suspecţii mascaţi au încercat să o imobilizeze, fără rezultat însă, reușind totuşi să-i sustragă inelul aflat pe un deget al mâinii drepte și ceasul de colecție pe care acesta îl avea asupra sa", a precizat Poliţia Capitalei.

Cei patru suspecţi au fost reţinuţi de poliţiştii bucureşteni şi prezentaţi instanţei de judecată, care a decis cercetarea lor în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie. Cel de-al cincilea suspect a fost identificat, iar în baza probelor prezentate de poliţişti magistraţilor, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, acesta fiind în prezent căutat de poliţiştii bucureşteni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru bărbaţi arestaţi după ce au tâlhărit un cetăţean danez într-un apartament din Capitală.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru bărbaţi arestaţi după ce au tâlhărit un cetăţean danez într-un apartament din Capitală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei