Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 2 (5209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Semne... anul are!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În spaţiul punctat, vă rog să introduceţi dumneavoastră ceea ce credeţi de cuviinţă: „bune” sau „rele”, cu menţiunea că nici acestea nu sunt în valoarea absolută: cele care le par sunt unora pot fi cât se poate de rele pentru alţii. Şi invers. Iată un exemplu: de ceva vreme, însuşi unul dintre porecliţii „finanţatori” ai fotbalului românesc, pripăşit în bătătura lui Dinamo, unul din Negoiţii României, vorbeşte deschis despre posibila înscriere a respectivului club, cu începere din ediţia 2013-2014 a competiţiei, în Divizia C. Este, cu siguranţă, o veste cât se poate de rea pentru haitele de câini de pe întinsul patriei. În egală măsură, este o veste nu doar bună, ci de-a dreptul excepţională pentru celelalte galerii şi pentru echipele pe care acestea le susţin. De asemenea, proprietarii (de stat sau particulari, în egală măsură) de societăţi comerciale, de la buticuri până la benzinării, hoteluri ori restaurante, din Galaţi, Bacău, Cluj, de oriunde, pot respira uşuraţi: pentru cel puţin doi ani au scăpat de tradiţionalele devastări provocate de galeria câinilor, care se produceau indiferent de scor. Totodată, vestea este cât se poate de proastă pentru proprietarii din zona (e drept, mult redusă) pe care urmează să o străbată şi să o stră-bată! - galeria de Divizia C a aceloraşi câini. Optimiştii mai cred încă în posibila salvare miraculoasă, care s-ar putea produce prin achitarea sumelor restante. Dincolo de faptul că încă de acum vreo 3-4 ani Dinamo datora la stat vreo 320 de miliarde de lei vechi, cât Rapid adică, şi doar cu puţin mai mult decât alte vreo 10-12 echipe din prima ligă, vorba e: cine ar putea plăti aceşti bani? Prin comparaţie cu Steaua, Rapid, Astra, care au câte un singur patron / acţionar, la Dinamo e o turmă întreagă, aşadar lucrurile par mai lesne de rezolvat. Aşa cred doar fraierii sau nepricepuţii. Pentru cunoscători, e clar că datoriile nu pot fi achitate în pungi de hârtie produse de Badea, în şaorme marca Borcea ori din ce-i cere Negoiţă ăsta lui fra'su, că ăla-i cu banii. Aşa că rămâne să o vedem pe Dinamo în Divizia C. De unde, cu puţin noroc şi ajutată de arbitri, s-ar putea să nu retrogradeze, ceea ce e o veste bună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Semne... anul are!.
 Vizualizări articol: 2576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Semne... anul are!3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei