Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2012 - Anul XVII, nr. 288 (5193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul Dobriţoiu: Aşteptăm semnal de la MAI pentru a interveni în caz de nevoie

Duminică, 9 Decembrie 2012 (12:06:11)

Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a declarat, duminică, la Realitatea TV, că sunt 4.000 de militari în aşteptare, în cazul în care este nevoie de intervenţia Armatei în zonele afectate de ninsori, comandanţii fiind în unităţi.

Corneliu Dobriţoiu a precizat că Armata aşteaptă semnal de la Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).

"Deocamdată nu am fost solicitaţi", a spus ministrul Apărării.

Secretarul de stat pentru Relaţia cu Parlamentul şi Guvernul, Bogdan Tohăneanu, a declarat că de sâmbătă, ministrul de Interne Mircea Duşa a dispus administraţiei locale şi Poliţiei Rutiere să faciliteze accesul populaţiei spre secţiile de vot, iar comandamentele naţionale şi cele judeţene de iarnă sunt în dispozitiv 24 din 24 de ore.

"De asemenea, am luat măsuri şi în ceea ce priveşte asigurarea alimentării secţiilor cu energie electrică, pentru a nu fi nevoiţi să oprim procesul de votare. Structurile abilitate ale Ministerului de Interne sunt în monitorizare continuă şi gestionează situaţia. Ministrul de Interne a cerut ca în caz de nevoie, să existe suportul Armatei în ceea ce priveşte echipamentele de intervenţie, dacă situaţia o impune", a afirmat sursa citată.

Potrivit lui Tohăneanu, ministrul Duşa a dispus ca utilajele aparţinând Regionalei Craiova sa fie concentrate încă de sâmbătă spre Caraş şi Mehedinţi, primele zone afectate de ninsoare.

Potrivit unei avertizări meteo de Cod galben, duminică, 9 decembrie, cad precipitaţii în toate regiunile, sub formă de ninsoare în Banat, Crişana, Maramureş, jumătatea de nord a Moldovei şi în zona montană, mixte în Transilvania şi Oltenia şi ploi în Muntenia şi Dobrogea. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi 25...30 l/mp în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi în Moldova. Îndeosebi în prima parte a zilei, vântul va avea intensificări, iar în Crişana, Banat şi la munte va viscoli ninsoarea.

În Dobrogea, dar şi în sudul Olteniei şi al Munteniei, inclusiv în Municipiul Bucureşti, precipitaţiile sunt sub formă de ploaie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Dobriţoiu: Aşteptăm semnal de la MAI pentru a interveni în caz de nevoie.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Dobriţoiu: Aşteptăm semnal de la MAI pentru a interveni în caz de nevoie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei