Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2012 - Anul XVII, nr. 288 (5193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Turiştii cazaţi la cabane şi la hotelul de la cota 1400 din Bucegi, blocaţi din cauza zăpezii

Duminică, 9 Decembrie 2012 (15:50:32)

Drumul care face legătura între staţiunea Sinaia şi Cota 1400 din Masivul Bucegi este blocat, duminică, pe acest tronson stratul de zăpadă măsurând 60 de centimetri, turiştii care se află la hotelul de la 1400 neavând nicio posibilitate de a coborî în staţiune.

Turiştii cazaţi la hotelul de la cota 1400 din Masivul Bucegi şi la celelalte cabane sunt sfătuiţi să nu plece din cabane întrucât drumurile care coboară de pe munte spre staţiunile de pe Valea Prahovei sunt blocate din cauza zăpezii.

Astfel, drumul care face legătura între Sinaia şi Cota 1400 din Bucegi este complet blocat din cauza stratului de zăpadă care atinge 60 de centimetri, iar turiştii cazaţi la hotelul de la 1400 nu au nicio posibilitate să coboare de pe munte.

În hotelul de la Cota 1400 se află o turistă care a fost operată şi care are nevoie de un medicament, însă nu poate să ajungă la farmacie. Salvamontiştii din Sinaia caută soluţii pentru a o ajuta pe femeie să obţină medicamentele de care are nevoie.

Potrivit lui Dan Trif de la Salvamont Sinaia, un salvamontist a încercat să urce spre Cota 1400 cu snowmobilul, dar nu a reuşit din cauza zăpezii.

Şi turiştii din celelalte cabane şi hoteluri din Masivul Bucegi au fost sfătuiţi să nu plece pentru că drumurile spre staţiuni sunt blocate.

Conform salvamontiştilor, în unele zone de pe munte stratul de zăpadă atinge înălţimea unui om, iar pe toate văile din Bucegi există risc maxim de producere a unor avalanşe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turiştii cazaţi la cabane şi la hotelul de la cota 1400 din Bucegi, blocaţi din cauza zăpezii.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turiştii cazaţi la cabane şi la hotelul de la cota 1400 din Bucegi, blocaţi din cauza zăpezii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei