Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2012 - Anul XVII, nr. 288 (5193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Şoferul care a provocat accidentul cu trei răniţi de la Pătrăuţi avea doar două cauciucuri de iarnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul care a derapat şi a intrat pe sensul opus de mers cu autoutilitara, provocând accidentul cu trei răniţi de joi dimineaţă, de la Pătrăuţi, avea doar două cauciucuri de iarnă, fapt care a contribuit decisiv la producerea evenimentului rutier. Asta au constatat poliţiştii rutieri care au efectuat ancheta de la faţa locului, concluzia acestora fiind că echiparea necorespunzătoare cu pneuri a fost cauza principală a accidentului, şi nu starea drumului.

„Autoutilitara nu era echipată corespunzător, având montate pe partea dreaptă faţă şi spate cauciucuri de vară, fapt ce a dus la derapaj şi răsucire pe şosea”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Reamintim, joi dimineaţă, în jurul orei 6.00, pe DN 2, la intrarea în Pătrăuţi dinspre Suceava, Bogdan Costescu, de 31 de ani, din Rădăuţi, a pierdut controlul autoutilitarei marca Volkswagen LT pe care o conducea şi a intrat pe contrasens. Din nefericire, în acel moment, din sens opus venea un VW Passat, condus de Niculai Moroşan, de 34 de ani, din Suceava. Impactul dintre cele două maşini a fost violent, iar VW-ul Passat a fost aruncat în şanţ, în timp ce autoutilitara s-a răsturnat pe carosabil. Cei doi şoferi şi o a treia persoană, o femeie pasageră în autoutilitară, au fost răniţi. Martori de la faţa locului şi chiar poliţişti au reclamat că drumul era acoperit de un strat moale de zăpadă şi nu era dat cu material antiderapant. Poliţia susţine acum că pe drum s-a acţionat cu utilaje şi material antiderapant.

Conform comunicatului poliţiei, Secţia de Drumuri Naţionale Suceava a acţionat în aceste zile cu 24 de utilaje şi au fost răspândite 135 de tone de material antiderapant. Totodată, Secţia de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc a avut pe trasee 11 utilaje cu 180 de tone de material antiderapant. În privinţa drumurilor judeţene s-a acţionat cu 24 de utilaje pe 44 de trasee, fiind răspândite 110 tone de material antiderapant.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul care a provocat accidentul cu trei răniţi de la Pătrăuţi avea doar două cauciucuri de iarnă.
 Vizualizări articol: 2844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şoferul care a provocat accidentul cu trei răniţi de la Pătrăuţi avea doar două cauciucuri de iarnă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gibon smecher trimis de
( 8 dec 2012, 11:11:54
Sa va spun eu de ce avea cauciucuri de iarna doar pe partea stanga: pentru ca, in cazul unui control in trafic, de obicei politistii vizualizeaza partea stanga a vehiculului, cea pe care se afla soferul. Cu creierul lui mic si neted, smecherul a gandit ca a facut economie cumparand doar doua cauciucuri si a fentat si legea. Asta doar pana la prima zapada.
Pacat de oamenii nevinovati implicati in accident.
1.1  RE: Gibon smecher trimis de
( 8 dec 2012, 12:44:20
cap de duda ce esti ..dc judeci omul..sa stii si tu ca masina merge si cu 2 cauciucuri de iarna depinde unde ai tractiunea fata sau spatetongue
1.2  RE: Gibon smecher trimis de
( 8 dec 2012, 13:01:37
ai luat macar permisul de conducere?? sau e prea greu pentru tine sa citesti tot articolul? ai citit doar titlul? inca n.am auzit pe cineva sa monteze cauciucuri de iarna doar pe o parte.. de obicei se monteaza doua pe tractiune.. in cazul lui.. avea tractiune laterala:))
2.   Pt XBOSS trimis de
( 8 dec 2012, 12:54:18
Bai dobitocule, daca nu ai citit reportajul, da ce comentezi? Masina avea cauciucuri de iarna doar pe partea stanga, mai avortatule. Daca mamica ta care e cwrva te-a facut prost, sati acasa!
2.1  RE: Pt XBOSS trimis de
( 8 dec 2012, 12:55:51
ERATA stai acasa!
3.   Re: trimis de
( 8 dec 2012, 13:28:27
e vina totala a dobitocului cu duba..trebuia sa se echipeze corespunzator si sa circule prudent,ca doar nu a venit prima zapada in seara aia!!..a intrat intr-un om nevinovat!!
4.   Drumarii vinovati trimis de
( 8 dec 2012, 19:20:55
Luai-ar dracu' de scarbe de drumari , incaseaza o caruta de bani, iar ei fura motorina si nu ies pe strazi cand e nevoie.Acum am venit de la Falticeni spre Suceava,polei tot drumul , masini in santuri si BINEINTELES nici un camion , care sa imprastie material antiderapant!
Eu daca , Doamne fereste as pati ceva, i-as da in judecata si as merge pana la Haga!
Dar la noi intervine si factorul militie, scuze politie, care muta treceri de pietoni peste noapte, sau tot pe tine te scoate vinovat , ca ''n-ai condus pana la limita evitarii oricarui pericol" !
Cum  ☭  masii in west se poate , in Polonia la fel, numai la noi nu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei