Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2012 - Anul XVII, nr. 288 (5193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Uau!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici în visul celui mai patetic dintre fanii uneia sau alteia dintre calificatele noastre nu cred că s-ar fi putut arăta asemenea joc şi, în ultimă instanţă, aşa performanţă. Nu mai ţin minte de când n-am avut două calificate (ba ştiu: de pe vremea sfertului de finală Steaua – Rapid din Europa League) în cupele de primăvară că la noi sezonul în ultimii ani era doar de toamnă. Înainte de a aduce elogiile cuvenite ambelor, mă simt obligat să spun că înainte de a ne fi bucurat, a trebuit, cum numai la noi se poate, să trecem prin toate spaimele posibile, iar necalificarea CFR-ului în Champions' League e de asemenea un unicat: cum să ratezi calificarea în condiţiile în care începi grupa cu o uluitoare victorie în deplasare, la Braga, şi o închei cu o altă sen-za-ţi-o-na-lă victorie contra monumentului Manchester!? Ei bine, iată că s-a putut! Clujul a trecut pe lângă calificare, iar cine a văzut meciul sau măcar rezumatul de la Braga trebuie să fie orb sau tâmpit dacă nu a observat că a fost o „trântă” perfect penală: la primul gol al turcilor, extrema lor fugea spre linia de fund, de unde a centrat, iar portughezii o luaseră la alergat spre linia de centru! La al doilea, portarul aproape că i-a pus mingea pe gheată ăluia care a dat-o în aţe, ambele întâmplări având loc după ce Braga conducea cu 1-0, şi după ce CFR înscrisese la Manchester. Cât priveşte prestaţia Stelei, trebuie spus că nici un moment nu s-a pus problema înfrângerii, ea dominând tactic şi tehnic întreaga partidă. Însă zău că nu mi-a fost bine când l-am văzut pe Dodel eliminat, scorul fiind atunci 0-0 şi având în faţă o repriză aproape întreagă de jucat în inferioritate. Mai trebuie salutate cu admiraţie şi respect reuşitele individuale ale autorilor golurilor noastre. Au fost, fără discuţie, cele mai spectaculoase reuşite măcar ale acestei etape, dacă nu ale întregului parcurs de toamnă, cu o menţiune specială pentru Rusescu şi cu o întrebare: trebuie să fii ori dement ori chiar mare fotbalist pentru ca să-ţi vină să tragi de acolo... şi să mai iasă şi gol! Rămâne întrebarea: oare idiotul pus selecţioner l-o fi văzut măcar de data asta!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uau!.
 Vizualizări articol: 1243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Uau!5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei