Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2012 - Anul XVII, nr. 288 (5193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Aproape 576.000 de suceveni sunt aşteptaţi duminică la urne pentru a-şi alege deputaţii şi senatorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 576.000 de suceveni sunt aşteptaţi la urne duminică, 9 decembrie 2012, pentru a-şi alege senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii patru ani în Parlamentul României. Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a declarat în cursul zilei de ieri că în copiile de pe listele electorale permanente din judeţ se regăsesc 575.675 de alegători. Sinescu a precizat că 376 persoane din judeţul Suceava nu au drept de vot, ca urmare a lipsirii acestora de drepturi electorale. El a mai arătat că în judeţul Suceava sunt 538 de secţii de votare, iar procesul electoral va începe duminică dimineaţa la ora 7:00 şi se va finaliza la ora 21:00. În judeţul Suceava au fost delimitate patru colegii uninominale pentru Senat şi zece colegii pentru Camera Deputaţilor.

De asemenea, prin ordin al prefectului a fost stabilită repartizarea structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru paza secţiilor de votare, care va fi asigurată de peste 1.500 de poliţişti şi jandarmi şi 30 de funcţionari cu statut special de la serviciile de paşapoarte şi înmatriculări. La un număr de  262 de secţii de votare va fi asigurată paza de către poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, la 97 de secţii – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, la 29 de secţii de votare – Şcoala de Jandarmi Fălticeni, la 40 de secţii de votare – Serviciul Poliţiei de Frontieră şi la 110 secţii de votare – Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

 „Organizarea corectă a alegerilor parlamentare este prima noastră prioritate în acest moment. Instituţia Prefectului trebuie să fie garantul respectării legii şi să ducă la bun sfârşit întregul proces electoral. Legea trebuie respectată cu stricteţe şi, deopotrivă, dreptul de vot al cetăţenilor, pe care trebuie să şi-l poată exercita în cele mai bune condiţii”, a declarat Florin Sinescu.

Florin Sinescu a ţinut să mai precizeze, pentru sucevenii care au cărţi de identitate expirate sau pierdute şi doresc să-şi exprime dreptul de vot, că Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Suceava va avea program de lucru sâmbătă, 8 decembrie, între orele 8:00 – 16:00, şi duminică, 9 decembrie, între orele 8:00 – 21:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 576.000 de suceveni sunt aşteptaţi duminică la urne pentru a-şi alege deputaţii şi senatorii.
 Vizualizări articol: 1599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Aproape 576.000 de suceveni sunt aşteptaţi duminică la urne pentru a-şi alege deputaţii şi senatorii3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 8 dec 2012, 11:02:04
E greu aceeaşi limbă să vorbeşti şi pt. lesă şi pt. bici
E cumplit de greu să taci când atâtea vrei să zici
E greu cu 2 lei şi gura ta şi-alte guri să hrăneşti
E GREU ,greu… să reuşeşti

E greu să urci când destinul te trage să cobori
Cum să poţi trăi când atât GREU te trage să mori
Şi ( pân’ să mori ) să fii flămând,gol şi hăituit
De mii şi mii de ori

Spitalele aprovizionează en-gros cimitirele arhipline
Nu mai ai nici curajul ce ţi-o dă frica,se întreţine
Strângând ochii-nchişi să NU VADĂ-n oglindă
Obrajii “uscaţi” de lacrimi şi retina aburindă
Pleoape şi ochi aplecaţi

Mâinile-ţi atârnă blocate,parcă, la încheieturi
( probabil d-aia nu poţi nici măcar să furi )
Poţi doar taci şi să-nduri .. a vieţii-njurături şi lături
Deşi nu mai e nimic de făcut n-ai înţeles de ce … de ce ?
Nu ţi-ai stricat frizura-n mitinguri … (d-aia Băse-i mare )
Eşti în panică,creieru-ţi forţează clipa creând halucinaţii,care
Îţi vor aduce (din întuneric) dezamăgiri şi sudoare rece
Te simţi paraşutat greşit în timpul acesta,în viaţa asta
Iar piesele de puzzle nu se potrivesc nicicum
Lideri mici spun minciuni mari,speranţei nu i se vede creasta
Căci din văpaia ei n-a mai rămas nici fum

1.1  RE: * trimis de
( 8 dec 2012, 11:04:07
Pe tabla datoriilor tu joci şah cu 2 lei , cum să fii campion
Când celălalt joacă şah cu zaruri ( şi te bate c-un pion ) ???
Javre ordinare-n limuzine-s printre români guantanamizaţi
Dragilor , votaţi cu cine vreţi , dar..MERGEŢI SĂ VOTAŢI !!!

1.2  RE: * trimis de
( 9 dec 2012, 11:27:12
Roșu,Galben,Albastru...tare am mai suferit pentru aceste culori.Mergeți și votați ! Eu nu merg pentru că trebuie să cheltuiesc 100 euro,echivalentul a jumătate de salar(iu) ce-l câștigă un român de rând.Nu merită pentru că oricum nu pot schimba nimic.Masaj la un picior de lemn.Ave !
2.   Nu ai inghetat abcdar trimis de
( 8 dec 2012, 12:19:00
Dar unde e prietenul tau radumamii ?treci pe la el caci s-a intimplat ceva de nu a comentat pina acum
2.1  RE: Nu ai inghetat abcdar trimis de
( 8 dec 2012, 15:20:44
radumasii a terminat, gata. A raportat la partid "Mission accomplished" si se retrage, nu-l mai intereseaza ce se intampla dupa alegeri:). Cel mai probabil o sa se reintoarca sa comenteze la sf lui 2014 pt. prezidentialer, apoi abia in 2016. Pana acuma a supt de la noi metaforic aici, de acuma  ☭ la propriu de la partid (la putere).
3.   * trimis de
( 8 dec 2012, 15:12:14
semantica vremurilor cu ramă portocalie
şi prostia (fără intermitenţe ) cu care "pedala"
ne-a luat umorul unei şuviţe dându-ne-o chelie
ce se "vede" încă , şi azi ... peste Suceavahappy

prohibiţia alimentară ( cu ramăhappy portocalie )
nu-i un eşec al entropiei , e doar prostiehappy

4.   Apel la constiinta! trimis de
( 8 dec 2012, 15:25:48
Probabil ca fiecare dintre noi mergand la vot va face apel la constiinta sau la buzunar! Cum eu nu fac parte dintre cei cu buzunarele largi nu-mi ramane decat constiinta! Iar aceasta nu ma lasa sa votez nici cu unii si nici cu altii. E ca si cum as avea de ales de mancat intre un rahat cu cireasa in varf sau un rahat cu capsuna in varf. Imi pare rau, dar nu m-ati convis nici unii in ultimii 22 de ani astfel incat votul meu va fi nul!
5.   Alegerile parlamentare trimis de
( 8 dec 2012, 16:12:16
Iata ca s-a apropiat momentul alegerilor parlamentare. In 9 decembrie, ai ocazia, popor roman, sa te scuturi definitiv de clica ce te-a jefuit, umilit si batjocorit in fata Europei si a lumii in ultimii ani. Sunt convins ca o vei face, cu simtul istoriei si al responsabilitatii pe care l-ai dovedit mereu, fara cusur, in momentele de mare cumpana.Daca mai ai indoieli, afla ca de tine si numai de tine depinde viitorul tau si al copiilor tai.Tu si votul tau decideti cine va conduce mai departe Romania, nu venetici de pe alte continente sau comisari europeni vremelnici si nereprezentand, de fapt, pe nimeni.Nu ai de ce sa stai cu fruntea plecata, asteptand si acceptand sa fii mustrat mai mereu de “Europa”, ca si cum ai fi scolarul vesnic recalcitrant si cu lectiile neinvatate, numai bun de pus la colt sau in genunchi pe coji de nuca.De n-ar fi existat un Mircea cel Mare si victoria lui de la Rovine, falnicul Baiazid chiar ar fi ajuns sa dea calului graunte din pristolul de la Roma si “Europa” poate ca n-ar mai fi avut Renastere.
6.   Alegerile parlamentare trimis de
( 8 dec 2012, 16:17:02
Sa le spui doamnei Merkel, si lui Barroso, si doamnei Reding, si lui Herman von Rompuy ca autoritatea lor se bazeaza pe faptul ca Europa exista, asa cum o stiu si cum o stim, cu istoria, cu bogatia ei si cu trufiile ei si datorita faptului ca niste bieti perferici, secole de-a randul, au ferecat pentru invazia otomana portile ei, precum la 1456 romanul Iancu de Hunedoara, invingatorul bataliei de la Belgrad cu oastea cuceritorului Constantinopolului, Mahomed al II-lea si la 1683 polonul Ian Sobiesky, salvatorul Vienei.Si sa le mai amintesti ca din acest popor, nascut crestin, cu un crestinism de origine apostolica, s-au nascut oameni bravi, care prin sacrificiul suprem, au mentinut si transmis generatiilor urmatoare credinta in Dumnezeu . Sa nu uite ca, in 15 august 1714, domnul Tarii Romanesti, Constantin Brancoveanu, impreuna cu cei patru coconi si cu sfetnicul Ianachi s-au oferit palosului gadelui otoman, preferand sa-si pastreze credinta stramoseasca.In vara acestui an, “Europa” si “Occidentul” te-au batjocorit, ti-au nesocotit vointa, scuipandu-te in obraz. Ai acum ocazia sa le spui ca, macar acum, nu mai esti dispus sa intorci si celalalt obraz, ca sa mai fii scuipat inca o data.
6.1  RE: Alegerile parlamentare trimis de
( 9 dec 2012, 09:02:19
Radule, este absolut dureros ca sa vezi cum oameni ca tine, maturi, cred in balivernele indrugate de un grup flamand si avid de putere, manipulat, printre altii, de voiculescu. Eu nu fac parte din niciun partid, dar sa tii partea unuia sau altuia, atata timp cat niciunii nu si-au dat interesul sa ne protejeze, sa ne faca o viata mai buna, mai ales sovieticii de la FSN, in frunte cu tov. ilici iliescu, este lipsa de constiinta.
Avem nevoie de romani adevarati, romani care sa-si respecte drapelul, tara, neamul. Romani care sa-si respecte istoria si strabunii, care au murit cu milioanele pentru a ne lasa cea mai de pret mostenire: o limba, o tara, libertate.
Nu avem nevoie de lingai care sa lustruiasca dosurile unor partide, sau ale unor tradatori, nici de inconstienti care se trezesc sustinand o catastrofa fara precedent: FSN, PDSR, PSD, USL. Aceste reptile ne-au taiat si vandut tara. Au cedat Basarabia, au dezmembrat si vandut prin "privatizare" toata industria, au adus tara in faliment vanzandu-i resursele naturale odata cu cea mai mare companie petroliera din Europa: Petrom. Au distrus, taiat si spanzurat toata mostenirea comunista - facuta tot de palmele si sudoarea romanilor batjocoriti si chinuiti. Si ii mai tineti in brate? Rusine celor ce fac treaba asta constient.
RUSINE VOUA CELOR CE NU VA IUBITI TARA! Sunteti indezirabili.
7.   Alegeri parlamentare trimis de
( 8 dec 2012, 17:53:02
În judeţul Suceava, considerat până în vară un fief democrat-liberal, situaţia este în datele USL dramatică pentru ARD. Nu mai puţin de 15 primari au întors armele şi au trecut în tabăra USL. În inventarul preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, se numără: municipiul Suceava, Vatra Dornei, Dolhasca, Frasin, Vama, Hânţeşti, Capul Câmpului, Dolheşti, Rădăşeni, Malini, Berchişeşti, Mănăstirea Humorului, Şerbăuţi, Stroieşti şi Ciprian Porumbescu.„Majoritatea primarilor PDL care susţin acum USL spun că PDL nu mai există”, a declarat pentru gândul Cătălin Nechifor.
Flutur: "Suntem mobilizaţi la maxim. USL s-a amăgit încă o dată"
8.   Ultima ispravă a lui Băsescu trimis de
( 8 dec 2012, 18:25:33
Campanie fățișă pentru ARD, deși ar trebui să fie neutru.
Traian Băsescu s-a filmat sâmbătă pe pârtie făcând campanie electorală. Iar apoi a postat filmulețul pe Faccebok.Demis de un număr covârșitor de români în vară, Băsescu le cere practic acum compatrioților să aleagă între el și USL.
"Vă chem, români, să veniți la vot și să spuneți dacă vreți în zona gri sau să ne consolidăm acolo unde eu am crezut că este locul nostru - în Europa și în parteneriatul cu America. Acesta este votul pe care îl veți da mâine. Veniți la vot! Eu votez", spune "europeanul" Traian Băsescu, în noua lui tentativă de manipulare, un afront la inteligența românilor.
9.   Comentariu trimis de
( 8 dec 2012, 19:26:47
Fraiere, te-ai trezit?
Nu vezi ca numai tu comentezi, sau suferi de diaree politica?
Da-l dracului pe Basescu , eu n-am nimic cu el , nu-mi pasa de el , dar de voi mi-e scarba pui de nomeclaturisti , ajunsi mari politicieni DEMOCRATI!
HAI SIKTIR!
10.   Mergeti la vot trimis de
( 9 dec 2012, 09:47:20
Mergeți la vot, nu lăsați pe alții să vă decidă soarta!Oameni buni mergeți la vot, căci doar prin acest lucru puteți să exprimați ceea ce doriți, ceea ce visați, și de ce aveți nevoie!.Votati cu cine credeti d-voastra,votati pentru prezentul vostru si pentru viitorul copiilor vostri.Pentru dreptul la vot au murit tinerii in 1989.Votul este instrumentul democratic prin care se exprima societatea civila.Votul inseamna democratia.Demonstrati-va simtul civic.Demonstrati-va constiinta.demonstrati-va dragostea de tara.Demonstrati-va ca va pasa.Mergeți la vot, nu lăsați pe alții să vă decidă soarta!
11.   Prezenta vot ora 10 trimis de
( 9 dec 2012, 11:52:57
Pe tara - 4,52% .La alegerile parlamentare din 2008 ora 10 -4,4%(cam tot asa ca acuma)La alegerile locale din 2012 ora 10 -8,99%.Judeţul Suceava se află pe ultimele locuri în ţară în funcţie de prezenţa la vot la ora 10.00.
Potrivit BEC, în judeţul Suceava la ora 10.00 prezenţa a fost de 3,69%.
În mediul urban, în judeţul Suceava prezenţa la vot a fost de 4,10%.
În mediul rural, prezenţa la vot în judeţul Suceava 3,34%.
Este prima dată în istoria recentă a alegerilor când la ora 10.00 prezenţa la vot în mediul urban a fost mai mare decât cea din mediul rural.
11.1  RE: Prezenta vot ora 10 trimis de
( 9 dec 2012, 15:36:51
Provoci greață . Mă duc să borăsc(pe românește).
12.   Prezenta vot ora 14 trimis de
( 9 dec 2012, 15:40:27
Pe tara -20,56% .La alegerile parlamentare 2008 ora14 - 19,8 %(mai buna prezenta acuma).La referendum 2012 - 21,37%.In exit -poll CCSB partial (ora 12.30) rezultatele sunt asa cum au aratat sondajele de opinie de pana la alegeri(chiar mai mari).
Prezenţa la vot în judeţul Suceava la ora 14.00 a fost de 19,38% după estimarea publicată de Biroul Electoral Central.În mediul urban prezenţa la vot a fost de 20,46% iar în mediul rural prezenţa la vot a fost de 18,49%.
La alegerile parlamentare din 2008, la ora 14.00 prezenţa la vot în judeţul Suceava era de 20,07%.
12.1  RE: Prezenta vot ora 14 trimis de
( 9 dec 2012, 15:43:12
De Sco ☭ mină ai auzit ? Nu cred că tu deja ai avut-o din eprubetă.
13.   Catre Fantomas trimis de
( 9 dec 2012, 15:59:41
Tu chiar ma crezi cretin?Crezi ca poti sa ma injuri ,sa ma terfelesti,sa arunci asupra mea cu galeti cu laturi?Toti cei care m-ati injurat ,bestelit si v-ati batut joc de mine aveti plangeri la Politia Municipala.
13.1  RE: Catre Fantomas trimis de
( 9 dec 2012, 16:05:38
Mi se rupe-n paișpe și de tine și de pOLIȚIA mUNICIPALĂ.Te crezi atât de protejat de autorități ?Te înșeli amarnic puiuc mic ce ești.Te vei convinge.
13.2  RE: Catre Fantomas trimis de
( 9 dec 2012, 16:12:28
După ora 21 ți-am pregătit biberonul.E un fel de cocteil (amestec, pe limba ta ,ca să înțelegi).E foarte răcoritor.Garantat sută la sută.E un fel de țâțucă așa ca la mămica acasă.
13.3  RE: Catre Fantomas trimis de
( 9 dec 2012, 16:23:02
Referitor la punctul 14 :nu cred , sunt sigur !
14.   Catre Fantomas trimis de
( 9 dec 2012, 16:34:21
Asa zi tot ce ai de zis ,am printat si am pus la dosar.
14.1  RE: Catre Fantomas trimis de
( 9 dec 2012, 17:06:24
Să mă pu în cu tu și cu tot neamul tău de ticăloși.
14.2  RE: Catre Fantomas trimis de
( 9 dec 2012, 18:04:22
FANTOMAS ia sterge-te frumos la gura cand vorbesti ca-ti miroase mai ceva decat cocina de porci in care te-a fata ma-ta. Daca e sa vorbesti ca un dobitoc, atunci te contram ca pe un dobitoc. Si referitor la punctul 14.....oricine poate fi gasit. De asta fii sigur . Ti-o poate confirma orice studentzash la informatica. Nu e o enigma sau mister daca esti in tara broscarilor sau te ascunzi in spatele unui proxy. Se afla. Fii decent si vorbeste civilizat. Daca iti era bine in Romania nu inteleg de ce te ascunzi dupa Italia unde romanii sunt vanati la un loc cu tziganii.
14.3  RE: Catre Fantomas trimis de
( 9 dec 2012, 18:51:20
Mă poți pu în cu la fel ca Radu lui pește prăjit? Mă piș pe informatica ta.
14.4  RE: Catre Fantomas trimis de
( 9 dec 2012, 20:54:34
Bine baietzash. De asta esti retardat si depasit de situatie, iar cand esti depasit si nu mai ai argumente, aberezi la disperare precum prezidentiabilul tradator. Stii ce patzesc tradatorii nu? De fapt si asta e prea mult pentru iq-ul unui retardat ca tine. Doar nu nu esti vreun inginer IT acolo pe unde cersesti tu.
15.   Catre Alandala trimis de
( 9 dec 2012, 18:21:40
Multumesc frumos pentru atitudinea ta pentru decenta si limbaj civilizat.Am incercat si eu mereu ca pe acest forum cetatenii sa-si exprime opiniile,parerile si judecatile in mod civilizat,sa foloseasca un limbaj care sa nu fie obscen si pornografic.Din pacate vreo doi trei m-au injurat mereu de mama focului.Dar asta este viata.Iti doresc o seara frumoasa.
16.   Prezenta la vot la ora 17 trimis de
( 9 dec 2012, 18:23:34
Potrivit numărătorii paralele a partidelor, la ora 17.00 prezenţa la vot în judeţul Suceava era de 31,3%. Cea mai mare prezenţă era înregistrată în colegiul nr. 1 pentru Camera Deputaţilor (municipiul Suceava fără Burdujeni) - 33,93%.
Cea mai mică prezenţă a fost înregistrată în colegiul nr. 7 Vicov-Putna-Solca - 24,11%.
Pe localităţi, cea mai mare prezenţă a fost la Botoşana - 47,58% iar cea mai mică la Pătrăuţi - 11,96%.
17.   Exit-poll-ului CCSB la ora 17.00 trimis de
( 9 dec 2012, 19:30:41
Exit Poll CCSB: USL - 61%, ARD - 16%, PPDD - 12%, UDMR - 5%
Camera Deputaţilor:
USL - 61%
ARD - 16%
PP-DD - 12%
UDMR - 5%
Senat:
USL - 62%
ARD - 17%
PP-DD - 13%
UDMR - 5%
18.   Exit -pool Suceava trimis de
( 9 dec 2012, 21:48:06
Exit-poll rezultat alegeri parlamentare 2012 Suceava: USL - 57%, ARD - 18%, PP-DD - 14%, UDMR - 5%
19.   Declaratii prim ministrul (din nou)Ponta trimis de
( 9 dec 2012, 21:54:45
Victor Ponta a declarat, după anunţarea rezulatelor exit-poll-urilor, duminică seara, că îşi asumă responsabilitatea de a conduce în continuare Guvernul USL, la actualele alegeri, voinţa exprimată de electorat a fost mai clară ca niciodată, fiind o majoritate absolută, recunoscută şi de opoziţie.
"La aceste alegeri parlamentare, voinţa exprimată de electorat a fost mai clară ca niciodată. A fost o victorie obţinută cu majoritate absolută, recunoscută şi de opoziţie:, a declarat Victor Ponta.În cadrul discursului său, premierul a avertizat că toţi politicienii, începând cu preşedintele ţării, trebuie să înţeleagă că România are nevoie de pace pentru reconstrucţie.
"Vreau să cer tuturor actorilor politici, începând cu preşedintele ţării, cu noii parlamentari, cu cei care vor face parte din noul Guvern, să înţeleagă că România are nevoie de pace, o perioadă de reconstrucţie", a spus Ponta.
"În perioada următoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri", a continuat premierul.
20.   Intrebare trimis de
( 9 dec 2012, 22:23:55
Stie cineva daca Flutur a cistigat colegiul de senat ???
21.   Cine a mai castigat trimis de
( 9 dec 2012, 22:29:29
Radu Surugiu USL a câștigat colegiul nr. 10 Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc cu aproximativ 65% din voturi, potrivit unui exit-poll realizat de USL.
El a candidat împotriva actualului deputat Dan Gabriel Gospodaru.
Băișanu USL obține mandatul cu majoritate de voturi.După centralizatea rezultatelor din zece secții de vot, Ștefan Alexandru Băișanu a obținut 59% din voturi.
22.   Radule trimis de
( 9 dec 2012, 22:33:15
Dai copy paste de pe blogul lui Dinu Zara !
23.   USL invingator apoteotic in Suceava trimis de
( 9 dec 2012, 23:55:54
USL a invins apoteotic PDL in Suceava.Deocamdata 3 colegii de senatori si 7 colegii de deputat revin USL. Mihai Stan, Eugen Uricec, Eugen Bejinariu, Radu Surugiu, Dumitru Pardău, Alexandru Băişanu, pentru Camera Deputaţilor si Ovidiu Donţu, Neculai Bereanu şi Mihai Neagu pentru Senat.
24.   Numaratoare USL trimis de
(10 dec 2012, 00:25:38
Dupa numararea a 50% din voturi:
Tiberius Marius Brădăţan – USL (PSD) – 51,25%
Rusu Paul – USL (PC) – 41,87%
- Gavril Mîrza – USL (PSD) – 50,01%
Constantin Galan – USL (PNL) – 45,89%

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei