Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2012 - Anul XVII, nr. 288 (5193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu, Orban şi Chiliman au votat împreună pentru "ieşirea din criză" şi "împotriva mitocăniei"

Duminică, 9 Decembrie 2012 (12:04:13)

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a votat, duminică dimineaţă, împreună cu fostul ministru al Transporturilor Ludovic Orban şi cu primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, precizând că doreşte "soluţii pentru ieşirea din criză" şi încheierea disputelor politice din ultimii ani.

"Am votat pentru victoria USL, am votat cu convingerea că acesta este un moment în care România trebuie să pornească pe un nou drum, pe un drumul ieşirii din criza economică, ieşirii din criza politică şi socială în care se află de peste trei ani şi jumătate. Trebuie să pornească pe un drum care este în direcţia aşteptărilor cetăţenilor, care s-au săturat de dispute şi certuri politice prelungite, de instabilitate, de incertitudine de un viitor care nu se configurează aşa cum oamenii şi-l aşteaptă – un viitor mai bun, mai normal", a declarat Tăriceanu.

Fostul premier a precizat că a mai votat şi pentru ca România să-şi regăsească drumul către "valorile democratice, către partenerii europeni şi transatlantici cu care România a reuşit să se elibereze de sub povara comunismului".

La rândul său, deputatul Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor, a declarat că a votat la alegerile de duminică şi "un pic împotrivă".

"Am votat împotriva mitocăniei, împotriva hoţiei, împotriva abuzului, împotriva arbitrariului şi împotriva sfidării cetăţenilor", a susţinut Orban.

De asemenea, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat că votul său a fost pentru soluţiile de ieşire din criza economică şi împotriva "bătăliilor politicianiste".

Edilul a precizat că echipa pe care a susţinut-o este capabilă să ţină România pe calea stabilităţii, a democraţiei şi alături de partenerii săi occidentali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu, Orban şi Chiliman au votat împreună pentru "ieşirea din criză" şi "împotriva mitocăniei".
 Vizualizări articol: 431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu, Orban şi Chiliman au votat împreună pentru "ieşirea din criză" şi "împotriva mitocăniei"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei