Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 nov 2012 - Anul XVII, nr. 281 (5186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Dacă USL ia majoritate, Băsescu o să înghită porci, pisici şi câini

Vineri, 30 Noiembrie 2012 (16:36:16)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Arad, răspunzând unei întrebări referitoare la diverse jigniri pe care i le-ar fi adresat preşedintele Traian Băsescu, că, dacă USL va câştiga majoritatea mandatelor la alegeri, "Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini".

Victor Ponta a fost întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD Arad, cum comentează jignirile care îi sunt aduse de Traian Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Dacă - aşa cum e din ce în ce mai probabil - USL va avea majoritate absolută, Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini şi toate animalele o să le înghită, că la cât a înghiţit dânsul până acum nu mai contează. Restul, că ne jigneşte pe toţi, îi jigneşte pe cei care votează, şi asta nu e decât un lucru foarte bun pentru noi", a spus premierul.

Ponta participă, la Arad, împreună cu co-preşedinţii USL Crin Antonescu şi Daniel Constantin, dar şi alţi lideri ai Uniunii, la un miting electoral la care sunt prezente câteva mii de persoane.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că este greu pentru un şef al statului să mai numească o dată premier un prim-ministru care a luat parte la suspendarea sa din funcţie şi a susţinut demiterea sa.

"Nu ştiu dacă vă daţi seama ce simte un preşedinte când i se cere să mai numească o dată un prim-ministru care a participat cu toată forţa la suspendarea lui din funcţie", a spus Băsescu, la B1 TV, menţionând că simte "dispreţ".

"Adică un om care crede că un preşedinte este o maşinărie, care nu are suflet, nu are sentimente, nu are nimic, i se cer aspiraţii înalte de bărbat de stat ca să numească în funcţia de prim-ministru pe unul care l-a suspendat o dată...e greu", a mai explicat Băsescu.

În momentul în care i s-a spus că în politică trebuie să mai înghiţi şi câte o broască râioasă, el a replicat: "Da, dar nu trebuie să înghiţi porci, o broscuţă mai merge, dar un porc e greu de înghiţit".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Dacă USL ia majoritate, Băsescu o să înghită porci, pisici şi câini.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Dacă USL ia majoritate, Băsescu o să înghită porci, pisici şi câini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa este savin trimis de
(30 nov 2012, 18:51:06
cind se vor termina bani lui patriciu sai vedem atunci????pe uslistiii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei