Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2012 - Anul XVII, nr. 279 (5184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul Educaţiei spune că nu are competenţe pentru a-i retrage titlul de doctor premierului Ponta

Miercuri, 28 Noiembrie 2012 (17:05:40)

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, miercuri, în judeţul Mehedinţi, că nu are competenţe pentru a-i retrage titlul de doctor în drept premierului Victor Ponta, întrucât acesta este demnitar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Vă invit să citiţi Legea învăţământului şi o să vedeţi că din acest punct de vedere pentru demnitari, ministrul Educaţiei nu are nicio competenţă din acest punct de vedere. Avem o comisie naţională de etică pe care a făcut-o domnul ministru Funeriu, legea pe care a făcut-o cu echipa domniei sale, n-am apucat să o schimbăm. Acest consiliu de etică a constituit o comisie de profesori cu experienţă şi expertiză în domeniul ştiinţelor juridice şi a dat un verdict, ministrul nu are competenţe", a declarat Ecaterina Andronescu.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a fost întrebată de către jurnalişti cu privire la retragerea titlului de doctor în drept lui Victor Ponta în contextul în care la începutul săptămânii peste 1.600 de universitari şi personalităţi culturale au semnat o scrisoare pe care i-au adresat-o în care au cerut să-i retragă titlul de doctor premierului Victor Ponta.

Aceştia au arătat în scrisoare că atât Comisia de Etică a Universităţii din Bucureşti, în urma raportului Comisiei de Expertiză compusă din specialişti în drept la universităţi de prestigiu din lume, cât şi Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare s-au pronunţat fără echivoc, dând un verdict de plagiat în cazul tezei de doctorat a lui Victor Ponta.

Ecaterina Andronescu a fost prezentă, miercuri, în judeţul Mehedinţi, unde a inaugurat noua şcoală din localitatea Jirov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Educaţiei spune că nu are competenţe pentru a-i retrage titlul de doctor premierului Ponta.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Educaţiei spune că nu are competenţe pentru a-i retrage titlul de doctor premierului Ponta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei