Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2012 - Anul XVII, nr. 279 (5184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Concluzie

Cetăţenii din Colegiul 7 îl vor pe Dumitru Mihalescul şi nu-i acceptă pe turiştii bucureşteni care sunt în vacanţă electorală în Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Maratonul” lui Dumitru Mihalescul, candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru funcţia de deputat în Colegiul nr.7 Vicov-Solca, a continuat în ultimele zile prin toate cele 14 localităţi din colegiu, indiferent că a fost vorba de oraşele Vicovu de Sus şi Solca sau de comunele Marginea, Ulma, Brodina, Straja, Putna, Suceviţa, Vicovu de Jos, Voitinel, Bilca, Gălăneşti, Horodnicu de Sus şi Poieni Solca. După ce, la sfârşitul săptămânii trecute, Mihalescul a inaugurat un sediu de campanie în Vicovu de Sus, a urmat o altă lansare de sediu, de această dată la Marginea, comuna natală a candidatului ARD pentru Parlamentul României.

 

„Vom vota cu mărgineanul nostru, nu cu turiştii bucureşteni care au venit în vacanţă electorală în Bucovina”

Mai bine de două sute de cetăţeni din comuna Marginea au participat la lansarea sediului de campanie a candidatului Dumitru Mihalescul, sediu care, la fel ca şi cel din Vicovu de Sus, va fi transformat în birou parlamentar după învestirea lui Mihalescul în calitatea de deputat. La festivitate, alături de fiul satului care-i va reprezenta în Parlament, au venit prieteni din copilărie, colegi, rude, oameni de afaceri, reprezentanţi ai administraţiei locale sau pur şi simplu cetăţeni ai comunei care au dorit să-şi exprime sprijinul şi să-şi facă publică intenţia de a vota cu „mărgineanul nostru, nu cu turiştii bucureşteni care au venit în vacanţă electorală în Bucovina”, după cum spunea localnicul Vasile Mafteian.

La inaugurarea sediului de campanie, Dumitru Mihalescul a declarat: „Sunt fericit că astăzi, împreună cu dumneavoastră, inaugurăm sediul de campanie din comuna Marginea, comuna mea natală. Sunt acelaşi Dumitru Mihalescul pe care mulţi dintre dumneavoastră îl cunosc încă din vremea când eram copii, numai că anii au trecut şi, la rândul meu, astăzi sunt părinte, am trei fiice, şi chiar bunic, pentru că una dintre fetele mele mi-a dăruit o nepoţică. În urmă cu mai mulţi ani am deschis o afacere care în timp s-a dovedit prosperă, sunt bucuros că aceasta asigură suportul financiar pentru familia mea şi în acelaşi timp asigură circa două sute de salarii pentru angajaţi. În aceste condiţii, cred că sunteţi convinşi de faptul că am decis să candidez pentru Parlamentul României nu pentru a face din politică o afacere, ci pentru a face ceva în folosul bucovinenilor. Cred că a venit timpul ca şi mărginenii să aibă la îndemână o posibilitate de comunicare cu Parlamentul, cu Camera Deputaţilor. Astăzi am inaugurat sediul de campanie, în decembrie vom inaugura, tot aici, unul dintre birourile parlamentare pe care le voi deschide în colegiu. Biroul meu va sta permanent la dispoziţia dumneavoastră, aici veţi putea veni oricând pentru a sesiza problemele cu care vă confruntaţi şi tot aici ne vom întâlni şi după ce voi merge la Parlament, pentru că eu nu voi fi altceva decât curierul mesajelor şi doleanţelor către Bucureşti, cel care va iniţia proiecte în sprijinul cetăţenilor din Bucovina. Îmi respect contracandidaţii, dar nu cred că bucureştenii cu care concurez acum pentru reprezentarea Bucovinei în Parlament vor putea face mai mult decât un om de aici... Mai mult, cred că au ajuns să candideze pentru colegiul nostru pentru că nu au fost doriţi acolo, la casele lor, din motive obiective...Vă las pe dumneavoastră să decideţi, dar vă rog să lăsaţi la o parte ambiţiile şi orgoliile, şi să votaţi un bucovinean pe inima din buletinul de vot!”.

 

„Să-l trimitem pe omul nostru, pe Mitică Mihalescul, la Camera Deputaţilor, pentru că el este de aici, simte ca aici, vorbeşte ca aici, şi sufletul lui este aici”

Dacă Mihalescul este dorit de cetăţenii comunei, aceeaşi susţinere o are şi din partea deliberativului local. Consilierul local Dumitru Nichitean a lansat un îndemn mobilizator pentru mărgineni şi a concluzionat că Mihalescul este favorit în competiţia electorală dintre un fiul al Bucovinei şi bucureştenii pe care nu-i va mai vedea nimeni pe uliţele satului după 9 decembrie.

Dumitru Nichitean a declarat: „Mărginenii au demonstrat în mai multe rânduri că sunt oameni vrednici, că sunt în stare să se mobilizeze atunci când e nevoie. Cred că a venit timpul să facem ceva pentru noi, să strângem rândurile şi să-i acordăm încredere lui Mitică Mihalescul, mărgineanul nostru. Acest om a demonstrat că poate să facă multe, şi sunt sigur că după alegeri Mitică va dezbrăca haina politică şi va lucra în sprijinul comunităţilor din Bucovina, indiferent de culoarea politică a primarilor care conduc aceste comunităţi. Am văzut pe uliţele din sat câţiva candidaţi, <dă la Bucureşti>,poate că îi vom mai vedea o dată sau de două ori până pe 9 decembrie, însă, cu siguranţă, nu-i vom mai vedea după această dată, pentru că ei nu au nicio legătură cu Bucovina lui Ştefan cel Mare...De aceea nu există decât o singură soluţie, să-l trimitem pe omul nostru, pe Mitică Mihalescul, la Camera Deputaţilor, pentru că el este de aici, simte ca aici, vorbeşte ca aici, şi sufletul lui este aici!”.

Pe parcursul zilei de ieri, caravana candidatului Alianţei România Dreaptă pentru funcţia de deputat în Colegiul nr.7 Vicov-Solca s-a deplasat în localităţile Gălăneşti, Hurjuieni şi Marginea, localităţi unde Dumitru Mihalescul a fost întâmpinat cu simpatie de cetăţenii aşezărilor bucovinene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cetăţenii din Colegiul 7 îl vor pe Dumitru Mihalescul şi nu-i acceptă pe turiştii bucureşteni care sunt în vacanţă electorală în Bucovina.
 Vizualizări articol: 1187 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Cetăţenii din Colegiul 7 îl vor pe Dumitru Mihalescul şi nu-i acceptă pe turiştii bucureşteni care sunt în vacanţă electorală în Bucovina4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha hhaa hhhaaa!!! trimis de
(28 nov 2012, 11:11:35
sa vezi ce pumn in bot si-or lua marginenii daca iese mihalescul, peste 4 ani mai vorbim. nimeni nu face nimic!!!
eu de exemplu as vrea sa se schimbe legislatia si sa poate candida oricine ca independent. numai in felul asta putem scapa de lichelele din politica.
Pe 9 dec. ar trebui sa boicotam alegerile, exact asa cum ne-a cerut baselu acu ceva timp, este singura solutie, sa boicotammm!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei