Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2012 - Anul XVII, nr. 279 (5184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Scrisul zboară, plagiatul rămâne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cititorii fideli de sport au aflat că Gazeta Sporturilor a anunţat rezilierea contractului cu Andrei Niculescu, unul dintre greii echipei, specialist pe fotbal extern. Cum de ceva vreme acesta dăduse de bani la Digisport, fiind amfitrionul emisiunii Fotbal European, dar şi comentator la meciuri din Spania şi Italia, se poate spune că scrisul începuse să-l solicite nejustificat, aşa că a început să împrumute mai mult decât era cazul de la un jurnalist iberic. Că există cititori bilingvi era de aşteptat, dar ghinionul său a fost că unul a stârnit valuri prea înalte, sesizând ambele părţi. Puşi într-o atare situaţie, cei de la gsp n-au mai avut încotro şi, în loc de frecat ridichea într-o şedinţă cu uşile închise, l-au dat afară. Cei de la Digisport îl mai ţin, probabil până la primul playback. Iar dacă o să se întindă prea mult la strigat goooool, se vor găsi unii care să spună că încearcă să-l imite pe Ilie Dobre. Reamintesc, unul dintre colaboratorii permanenţi ai emisiunii sale este Meme Stoica, un tip care n-a fost dat afară (încă), dar ar putea să fie băgat înăuntru. Ilie Dumitrescu este celălalt colaborator, deocamdată nufăr între cei doi, dar, vorba cântecului, nu se ştie, nu se ştie până când… Nu că mi-aş dori, doar am vrut să arăt că sunt meloman!

Revenind la Andrei Niculescu, îl pot înţelege până la un punct. Găsise un job cu expunere mai bună, scrisul nu-i mai oferea motivaţia justă. Nu ştiu cum a zburat timpul, dar de la începutul anului viitor voi intra în al nouălea an de când scriu la această rubrică de trei ori pe săptămână, aproape fără excepţie. Citind texte mai vechi, îmi dau seama că eram mai sprinten, mai cu haz. Subiecte care odată mă amuzau, acum îmi provoacă lehamite. Dar să ajungi să altoieşti ramurile altora pe tulpina ta, mi se pare prea mult. Pentru două amărâte de texte, Andrei Niculescu a aruncat la coş toată munca sa din anii precedenţi. De unde ştim că nu făcea la fel şi înainte?, asta va fi întrebarea de pe buzele tuturor. Făcea, nu făcea, nu merită să ne batem capul, oricum a devenit eligibil pentru postul de prim-ministru!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisul zboară, plagiatul rămâne.
 Vizualizări articol: 1035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Scrisul zboară, plagiatul rămâne5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei