Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2012 - Anul XVII, nr. 279 (5184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta susţine că Băsescu a venit cu mai puţini bani de la Bruxelles pentru subvenţii agricole

Premierul Victor Ponta a susţinut că preşedintele Traian Băsescu a venit cu mai puţini bani de la CE pentru subvenţiile agricole şi i-a cerut ministrului de resort să discute cu beneficiarii programelor europene pe agricultură, astfel încât aceştia să nu se lase "minţiţi cu gogoşi de la Cotroceni".

"Domnul ministru al Agriculturii, o să vă rog în continuare să vă întâlniţi cu beneficiarii programelor europene pe agricultură, să le explicaţi. Sunt oameni care ştiu adevărul şi nu se lasă minţiţi şi păcăliţi cu cine a venit de la Bruxelles cu mai mulţi bani, ştiu foarte bine că de fapt s-a venit cu mai puţin, şi este extrem de important ca la următoarele discuţii pe politica agricolă comună, dincolo de gogoşi de la Cotroceni, să primim pentru agricultorii români un calendar foarte clar de creştere a plăţilor directe, de fonduri alocate pentru dezvoltarea rurală", i-a spus premierul ministrului de resort, Daniel Constantin, la începutul şedinţei Guvernului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că faptul că România este pe locul trei în UE cu privire la consolidarea bugetară în perioada 2009-2012 a ajutat foarte mult în negocierile de săptămâna trecută de la Consiliul European privind bugetul UE 2014-2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta susţine că Băsescu a venit cu mai puţini bani de la Bruxelles pentru subvenţii agricole.
 Vizualizări articol: 1140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta susţine că Băsescu a venit cu mai puţini bani de la Bruxelles pentru subvenţii agricole0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Basescu s-a dus si a infrant trimis de
(28 nov 2012, 11:10:57
In primul rand nu avea ce cauta la Bruxelles.Acolo s-a stabilit bugetul UE si implicit bugetul tarii.Normal era sa mearga primul ministru si ministrii responsabili.Intalnirea a fost un esec total.Nu a venit cu mai putini bani numai pentru subventii agricole .Cei 48 de miliarde propuşi iniţial ca fonduri de coeziune vor fi afectati , pierderea fiind de aproximativ 5 miliarde datorita paragrafului 45 .(se refera la rata scazuta de absorbtie fonduri europene).
2.   Nu pot sa creeeeeeeeeeedddddddddddddd!!!!!!!! trimis de
(28 nov 2012, 11:15:14
DECLARATIE IOAN LUNGU primarul PDL Suceava:
"Mulțumesc Guvernului Ponta pentru că a ajutat municipiul Suceava să stingă așa multe datorii în intervalul de timp al lunilor Septembrie - Noiembrie. Luna aceasta am primit o tranșă de 157 miliarde la Guvern, dintre care 110 miliarde s-au dus la Termica și 25 miliarde la ROSAL. Cumulat cu lunile precedente, Guvernul ponta a ajutat Suceava să stingă datorii totale de 350 miliarde de lei vechi în nici două luni de zile.”
Nu se poate ,eu zic ca e o greseala.Verificati bine domnul primar daca banii nu au ajuns la Iasi la Adomnitei si Fenechiu
3.   Presedintele cu limbaj de mahala trimis de
(28 nov 2012, 11:22:02
S-a lăudat cât cuprinde și s-a bătut cu cărămida îngâmfării în piept, ca un fante de mahala. El e treaz, Antonescu un adormit. El e un deștept, Ponta un dobitoc. Ministrul apărării e Moș Teacă. Toți sunt bătuți în cap. Nimeni n-are soluții. Pardon. Cineva are. Cine are soluții? Cum cine? El și numai el.Băsescu a ieșit să se laude cu ce a făcut la UE. Întrebat ce-a făcut, n-a știut să spună nimic. Pentru că n-a făcut nimic. A încercat să se scoată cu o poantă răsuflată. A râs, ca de obicei, singur.Traian Băsescu a mai ieșit o dată în mijlocul garajului din Deal să ne spună că el e totul, că democrația e o chestiune interpretabilă, că politicienii pe care-i alege poporul nu fac doi lei și că el decide, el taie și spânzură, iar dacă nu ne ținem gura dă cu noi de pământ. Așa să fie?
3.1  RE: Presedintele cu limbaj de mahala trimis de
(28 nov 2012, 11:27:14
Pofta Mare sa ai raducule...:))))))))) cred ca te duce capul sa intelegi ce am vrut sa spun
4.   Catre Alex12 trimis de
(28 nov 2012, 11:30:37
Esti Intrutotul ca si mentorul tau Basescu.Va exprimati la fel de "elegant".Dar vorba cantecului,cine se aseamana se aduna.
4.1  RE: Catre Alex12 trimis de
(28 nov 2012, 11:55:19
Raducule din partea mea sa se duca dra,,,cului baselu ...dar ...... Problema se pune asa.... daca se duce baselu.... crezi ca un subnormal ca, ( cacarau)poate conduce o tara? Prezentati fratilor un om capabil sa conduca o tara si jur ca va votez
5.   RADUMAMII trimis de
(28 nov 2012, 11:48:02
50 lei pe zi ? Te platesc dublu numai sa taci!laughing
6.   Comentariu trimis de
(28 nov 2012, 13:44:22
Doamne mare-i gradina Ta
Cere ajutor medical ca se vede ca ai mareeeeeeeeeeeeeeeee nevoie
7.   Catre ANDREI_M trimis de
(28 nov 2012, 14:45:55
Da,dupa voi basistii toti cei care sunt contra sunt platiti.La fel spuneati si de cei din fata Prefecturii asta iarna,la fel de cei din Piata Universitatii.E normal deoarece voi basistii nu stiti ce e aia constiinta si spirit civic,voi aveti carmaciul vostru .
8.   Dati timpul cu 4 ani in urma si tot asa ...! trimis de
(28 nov 2012, 15:16:02
De fiecare data in anii electorali cei aflati la putere au fost criticati iar contracandidatii laudati . Din pacate noi electorii ne-am ales cu paguba mai putin politicienii care nu sunt altceva decat ciocoii de altadata , metaforic vorbind pe plaiurile noastre s-a nascut cel mai periculos animal de prada , el fiind prezent in tot biotopul romanesc . Acest animal se inmulteste neconditionat la fiecare 4 ani , evolueaza genetic , imun la intersul national , face prapad si prospera cand e vorba de interesul personal .Sistemul adoptat dupa revolutie este total eronat si invechit precum un bocanc cu 3 numere mai mici .In aceste conditii oricati bani vor veni de la CE nu suntem in stare sa-i cheltuim exclusiv din motive subiective !
9.   Pt Radumami trimis de
(28 nov 2012, 17:12:03
Eclar ca in tara asta plina de pensionari comunisti care duc dorul vrenurilor cand ei se faceau ca lucreaza dar erau platiti si li se asigurau diverse facilitati si pe deasupra mai si furau zilnic de la CAP sau uzina, deocamdata alegerile vor fi castigate de socialisti, adica PSD in primul rand. Acestia nu sunt altceva decat reminesciente ale fostului PCR. Sincer eu cred ca vom avea cu adevarat de ales intre niste oameni capabili si cu idei si atitudine occidentala de-abia dupa ce vor fi decedat macar 70% din cei care in 89 aveau varsta majoratului. Pana atunci suntem un popor de comunisti condus de politicieni comunisti, iar exceptiile nu fac decat sa intareasca acest lucru. Peste vreo 25 - 30 de ani poate ca o sa uitam atat noi ca alegatori cat si candidatii sa ne mai purtam ca niste fosti sovietici. Mi-e scarba ca avem in tara un partid ca PSD-ul, mi-e scarba ca exista oameni ca Iliescu, Nastase, hrebenciuc, Mirza, etc si mi-e scarba ca intr-un judet atat de prumos si cu atata potential existi tu Radumami, un excrement aL lui Mirza. Sper sa ai in viata macar la fel de multe dezamagiri cate vor avea Sucevenii dupa alegerile astea daca USL-ul va forma noul sau vechiul guvern.
10.   Catre DADDY_CAZ trimis de
(28 nov 2012, 17:24:51
Nu pot sa spun ca te exprimi la fel de suburban si mahalagesc ca si mentorii tai Flutur,Basescu,Roberta Anastase,Elena Udrea,Adrian Videanu,Berceanu.Asa cum se exprima asa zisul presedinte, asa va exprimati toti basistii.Faptul ca esti alaturi de oamenii care in ultimii 4 ani au nenorocit tara ,au dus coruptia la cote inalte si au instaurat dictatura ma face sa ma indoiesc la maxim de putera ta de discernamat si la modul cum percepi realitatea inconjuratoare.
11.   Recepţia la gradina zoologica Cotroceni trimis de
(28 nov 2012, 17:59:09
Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că nu va merge la recepţia de la Palatul Cotroceni în cinstea Zilei Naţionale."Nu știam în ce calitate să merg la Cotroceni, în calitate de maimuțică, de porc, de pisicuță, de...să latru sau...nu mi-a scris pe invitație dl Băsescu exact în care din nenumăratele mele întruchipări animale să mă prezint acolo și până nu mă lămurește, lasă-l să stea el cu menajeria lui.M-am gândit că dl Băsescu n-a prea fost la școală și a fost des la Grădina Zoologică. Atunci știți cum e, fiecare dă citate din ceea ce se pricepe. A încercat-o pe cea cu căpitanul și cu ofițerul de cart, n-a înțeles lumea exact la ce se pricepe dl Băsescu, cu căpitanul și ofițerul de cart, acum a dat-o pe zoologie".
11.1  RE: Recepţia la gradina zoologica Cotroceni trimis de
(28 nov 2012, 18:19:44
Raducule ai tu ce ai cu cei ce au distrus tara de 4 ani incoace....:) dar se pare ca ai memoria cam scurta... ia incepe tu cu marile realizari ale lui ilici... poate ma convingi sa te votez
11.2  RE: Recepţia la gradina zoologica Cotroceni trimis de
(28 nov 2012, 18:38:10
Apropo da ceva detali despre marile realizari ale guvernelor Vacaroiu ,tariceanu, nastase.....roman....aceste mari deseuri politice....zau dragule raducu ai putea sa ma impresionezi cu cateva realizari
12.   Epa ca m-ai calcat pe coada raducule trimis de
(28 nov 2012, 19:53:02
Asa ca va voi prezenta marile optini pt parlament si senat ale iubitilor nostri usl-isti:) zambiti si va cruciti....

- Vlad Cosma - candidat USL- PNL pentru Camera Deputaților Prahova Colegiul 2. Este fiul lui Mircea Cosma, vicepreședinte al PSD Prahova și președinte al Consiliului Județean.

- Alexandru Stănescu - candidat din partea USL-PSD pentru Camera Deputaților în colegiul 7 Olt. Este fiul lui Constantin Stănescu, începând cu 2004 primar PSD al comunei Vișina, situată în Colegiul deputați 7 unde candidează fiul său. Fratele lui este Paul Stănescu, reales în iunie 2012 în functia de președinte al Consiliului Județean.

- Cornel Cristian Resmeriţă - candidat din partea USL-PSD pentru Camera Deputatilor Hunedoara, Colegiul 4. Este fiul primarului PSD din Lupeni, Cornel Resmerită.

- Titus Mircea Dobre - candidat din partea USL-PSD pentru Camera Deputaților Constanța, Colegiul 7. Este fiul consilierului local PSD Mircea Dobre, prosper om de afaceri constănțean.

- Adrian Mocanu - candidat USL-PSD pentru Camera Deputaților, Buzău Colegiul 2. Este fiul fostului președinte al Consiliului județean Buzău, Victor Mocaniu care candidează și el pentru Senat din partea USL într-un colegiu din același jud.......- Ștefan Radu Oprea - candidat din partea USL-PSD pentru Senat Prahova, Colegiul 4. Este fiul lui Nicolae Oprea, fost viceprimar PSD al municipiului Ploiești, județul Prahova.

13.   ( optiuni) next trimis de
(28 nov 2012, 19:56:01


- Roxana Anușcă - candidat USL-PNL pentru Camera Deputaților Botoșani, Colegiul 3. Este soția liderului PNL Botoșani Florin Țurcanu, președinte al Consiliului județean Botoșani.

- Elena Ramona Uioreanu - candidat USL-PNL pentru Camera Deputaților Cluj, Colegiul 9. Este soția lui Horia Uioreanu președinte al Consiliului Județean Cluj, fost deputat de Cluj în intervalul 2004 – 2012.

- Doina Anca Tudor - candidat USL-PSD pentru Senat, Buzău, Colegiul 2. Este soția lui Daniel George Tudor propus de PNL în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor și validat de către Parlament ca șef al instituției.

- Gabriela Vrânceanu Firea - candidat USL-PSD pentru Senat Ilfov, Colegiul 1. Este soția lui Florentin Pandele primar al orașului Voluntari, vicepreședinte UNPR, partid aliat cu PSD și fost vicepreședinte PSD Ilfov. Nașul ei de căsătorie este Gheorghe Becali candidat USL-PNL pentru Camera Deputaților București.

- Gabriela Crețu - candidat USL-PSD pentru Senat Vaslui, Colegiul 2. Este soția lui Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui (PSD) și președinte al Organizației județene Vaslui a PSD.

- Raluca Surdu - candidat USL-PNL pentru Camera Deputaților Călărași, Colegiul 5. Este soția lui Georgian Gabriel Surdu directorul Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) numit în funcție de Călin Popescu Tăriceanu și posesorul unei averi de invidiat, în ciuda vârstei fragede.

- Manulea Mitrea - candidat USL-PSD pentru Camera Deputaților, Constanța, Colegiul 9. Este soția lui Miron Mitrea fost secretar general al PSD, candidat USL-PSD pentru Camera Deputaților, Vrancea colegiul 4

14.   Next socri si cumatri..:)) trimis de
(28 nov 2012, 20:01:44


Socrul, finii si alte rubedenii

- Gabriel Vlasie - candidat USL-PSD pentru Camera Deputaților Bacău Colegiul 10. Este finul lui Corneliu Iacobov, condamnat în dosarul RAFO, iar fostul primar al Bacaului și fost lider al PSD Bacău, Dumitru Sechelariu i-a botezat fiica.

- Cristian Rizea - candidat USL-PSD pentru camera Deputaților, Colegiul 5 Brăila. Este finul europarlamentarului PSD Alexandru Athanasiu, fost ministru al Muncii și Protecției Sociale.

- Radu Babus - candidat USL-PSD pentru Camera Deputaților Constanța, Colegiul 4. Este finul președintelui CJ Nicușor

- Eugen Nicolicea - candidat USL-PSD pentru Camera Deputaților Buzău, Colegiul 6. Este finul lui Miron Mitrea, candidat USL-PSD la Vrancea.

- Alexandru Mazare - candidat USL-PSD pentru Senat Constanța, Colegiul 3. Fratele primarului PSD de Constanța, Radu Mazăre.

- Naș Mircea Geoană, candidat USL-PSD pentru Senat colegiul 5 Dolj. Finul este Florentin Gust candidatul USL-PSD pentru Camera Deputaților, Colegiul 4 Dolj

- Naș Dan Radu Rușanu, candidat USL-PSD pentru Camera Deputaților, Hunedoara Colegiul3. Finul său este Daniel Chițoiu candidat USL-PSD pentru Camera Deputaților Giurgiu colegiul 5.

15.   Pt.postaci pdele trimis de
(28 nov 2012, 20:33:27
pt voi postacei lui fluturas si pdle nu va mai amagiti ca o sa suferiti crunt dupa alegeri va puteti numara de pe acuma voturile ROMANI SAU DESTEPTAT 7 ani a-ti jumulit tara asta va rog mult si frumos lasatio mai moale

a inebunit baselu trebuie camasa de forta a facut diare la gura GUVERNATORUde la cotroceni ,latu se strange si pentru el
16.   Presedintele simte ca pierde alegerile trimis de
(28 nov 2012, 21:51:59
Seara avem program de bâlci. Cel puţin până la algeri. La 18,30 trecute fix, showman-ul naţiunii are spectacol. Fie la sediul teatrului din Deal, fie în turneu, pe la o televiziune.Încurajat şi inspirat de atmosfera primitoare din studio, s-a dezlănţuit, uitând chiar şi de vorba lui: totul are o limită. Din nou, cu o agresivitate tipică unei bodegi portuare, s-a dezbrăcat de ţinuta de preşedinte şi a îmbrăcat salopeta de mardeiaş electoral al pedeliştilor.Băsescu a pus iar placa, ştiută şi exersată de toţi pedeliştii, despre Guvernul actual, incapabil şi neavând soluţii, despre fondurile europene blocate, de parcă nu demnitarii şi clientela băsistă sunt de vină. A recidivat în ideea clar exprimată că e chitit să ignore rezultatul la urne al alegerilor de la 9 decembrie.Fireşte, ţinta principală e Victor Ponta, Băsescu neezitând să pună umorile şi resentimentele sale personale înaintea obligaţiilor strict constituţionale. Mai mult, a trecut la jigniri şi atacuri imunde, vărsând în capul premierului hârdaie de mizerii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei