Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 aug 2012 - Anul XVII, nr. 200 (5105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cangurul de la Grădina Zoologică de lângă Ploieşti, mâncat de o haită de câini fără stăpân

Marţi, 28 August 2012 (13:41:10)

Singurul cangur de la Grădina Zoologică de lângă Ploieşti a fost găsit mort marţi dimineaţă, animalul fiind mâncat de o haită de câini fără stăpân, după ce în urmă cu câteva luni un alt cangur a murit ca urmare a muşcăturilor de şobolan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit lui Bogdan Toader, director al Administraţiei Parcului Memorial "Constantin Stere" din Ploieşti, din care face parte Grădina Zoologică, marţi dimineaţă, îngrijitorii au găsit cangurul pitic mort, cu mai multe muşcături, în jurul animalului aflându-se patru câini.

Conform sursei citate, câinii sunt fără stăpân, fiind cel mai probabil abandonaţi de oameni în pădurea din apropierea Grădinii Zoologice.

Cangurul pitic găsit mort avea cinci ani şi, împreună cu perechea sa, fusese donat în urmă cu un an şi jumătate de către o persoană care are o grădină zoologică particulară, a precizat Bogdan Toader.

El a mai spus că femela cangur a murit în urmă cu câteva luni, după ce a fost muşcată de un şobolan, astfel că masculul era singurul cangur de la Grădina Zoologică de lângă Ploieşti.

Şeful Administraţiei Parcului "Constantin Stere" a declarat că organigrama prevede 27 de posturi de paznic pentru parcul care include Grădina Zoologică, însă doar 16 dintre acestea sunt ocupate, iar angajările nu sunt posibile ca urmare a blocării posturilor din administraţia publică.

Toader a explicat că, în aceste condiţii, doar patru paznici asigură securitatea pe fiecare tură, pentru întregul parc, care se întinde pe o suprafaţă de 101 hectare.

"Patru paznici nu au cum să acopere fizic această suprafaţă, oricât de muncitori sau de binevoitori ar fi", a explicat şeful parcului.

Acesta a arătat că administraţia parcului a luat în calcul externalizarea serviciului de pază către o firmă privată, dar firmele nu sunt interesate pentru că, pentru asigurarea pazei pentru o asemenea suprafaţă costurile ar fi foarte mari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cangurul de la Grădina Zoologică de lângă Ploieşti, mâncat de o haită de câini fără stăpân.
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cangurul de la Grădina Zoologică de lângă Ploieşti, mâncat de o haită de câini fără stăpân0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei