Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iul 2012 - Anul XVII, nr. 172 (5077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Festivaluri şi concerte pentru turiştii de pe litoral de referendum, dar şi 34 de secţii de votare

Joi, 26 Iulie 2012 (14:51:24)

 

Turiştii care vor fi pe litoral la sfârşitul acestei săptămâni vor avea parte de o serie de festivaluri sau concerte, între care "Stufstock" de la Vama Vache şi "Liberty Parade" pe plaja dintre Venus şi Saturn, dar vor şi putea vota la referendum într-una din cele 34 de secţii organizate în staţiuni

Astfel, 13 trupe vor concerta, vineri şi sâmbătă, la cea de-a zecea ediţie a festivalului "Stufstock" de la Vama Vache. Vineri, 27 iulie, vor concerta trupele "Butterflyes în my stomach", "Byron", "East Roots", "Gândul Mâţei", "Dubioza Kolektiv" şi "Dub Incorporation". Sâmbătă, 28 iulie, vor urca pe scenă "Blue Pulse", "Trooper", "Vendetta", "Coma", "E.M.I.L.", "Alternosfera" şi "The Subways".

Tot sâmbătă, 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn va fi organizată ediţia din acest an a "Liberty Parade", unde vor mixa, între alţii, DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Vika Jigulina, DJ Allen, DJ Krugger, DJ Christian Green, invitatul special fiind celebrul DJ american Roger Sanchez.

În aceeaşi seară, Jessie J va concerta pe plaja H2O din Mamaia, începând cu ora 19.00, în cadrul Orange Summer Party.

Duminică, 29 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn va fi organizat, de la ora 20.00, concertul Europa FM LIVE pe plajă. Vor fi prezenţi pe aceeaşi scenă Direcţia 5, Loredana, Ştefan Bănică jr., Horia Brenciu şi Holograf, care vor cânta live, fiecare câte 45 de minute.

"Ne aşteptăm şi în acest week-end la un număr record de turişti pe litoral, mai ales că vremea frumoasă şi evenimentele organizate vor atrage un număr mare de persoane. Litoralul românesc continuă să fie destinaţia vedetă a verii 2012. În plus, turiştii sosiţi în vacanţă la mare îşi vor putea exercita şi dreptul la vot la referendumul din 29 iulie, având în vedere că vor fi amenajate secţii de votare suplimentare în toate staţiunile de pe litoral", a declarat preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin.

Turiştii aflaţi în staţiunea Mamaia vor putea vota în secţiile organizate în Vila 26, Pavilionul Expoziţional, Restaurant Cleopatra, Restaurant Aurora, Hotel Bavaria Blu, Hotel Flora, Hotel Mercur-Minerva, Hotel Savoy, Cazino Mamaia Sector Nord, Hotel Modern, Mamaia Nord (Summerland), Hotel Tomis, Aqua Magic, Hotel Parc, Hotel Victoria, Hotel Doina, Hotel Riviera, Hotel Ambasador şi Restaurant Vatra.

La Năvodari nu au fost locuri special amenajate în unităţile de cazare sau restaurante, însă persoanele cu drept de vot din afara localităţii pot vota la oricare din secţiile de votare special amenajate în oraş.

Pentru turiştii sosiţi în Eforie, secţiile de votare au fost amenajate în Restaurant Faleza (Eforie Sud), sediul Poliţiei Locale (Eforie Sud), Hotel Traian (Eforie Nord), Hotel Astoria (Eforie Nord) şi sala de sport din Eforie Nord.

Pe lângă secţiile de votare amenajate în şcolile din Mangalia, turiştii mai pot vota şi în Hotel Mangalia - Sanatoriul Balnear, Restaurant Dunărea (Saturn), Restaurant Pelican (Saturn), Hotel Vulturul (Venus), Hotel Egreta (Venus), Restaurant Topaz (Cap Aurora), Hotel Delta (Jupiter), SC Metexin SRL - Magazin nr. 104 (Jupiter), Hotel Dacia (Neptun), Hotel Neptun (Neptun), Hotel Maramureş (Olimp), Blocul C3 (Olimp) şi în incinta Fruvileg.
Turiştii aflaţi în staţiunile Vama Veche sau 2 Mai au posibilitatea de a vota la şcolile din Limanu, cele din 2 Mai, dar şi la Şcoala Veche din Vama Veche.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivaluri şi concerte pentru turiştii de pe litoral de referendum, dar şi 34 de secţii de votare.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivaluri şi concerte pentru turiştii de pe litoral de referendum, dar şi 34 de secţii de votare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei