Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iul 2012 - Anul XVII, nr. 172 (5077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu, despre retragere: Nu mai sunt legat de niciun rămăşag, Băsescu strigă: fugiţi de la urne

Joi, 26 Iulie 2012 (12:35:22)

 

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, referitor la retragerea sa din politică dacă Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni după referendum, că nu mai este "legat de niciun rămăşag", el arătând că îndemnurile la neprezentare la urne dau "peste cap orice condiţie de competiţie electorală".

"N-am făcut o promisiune, că nu datoram nimănui. Am spus pur şi simplu domnului Băsescu că înţeleg că după referendumul acesta nu o să mai fim împreună, ori pleacă dânsul ori plec eu (…) Când am văzut, totuşi, cât de mult sunt interesaţi partiazanii domnului Băsescu, parcă mai mult chiar decât de ramânerea domniei sale, dacă plec eu, dar nu cumva mă răzgândesc eu, sigur că am avut un sentiment ambivalent, pe de o parte o pornire să rămân, că văd că asta le place şi vreau şi eu să le fac anumite bucurii, dar, după aceea, chiar după introducerea condiţiei de cvorum, am spus, da, chiar şi aşa, e în regulă, dacă nu se strâng 9 milioane de oameni să se pronunţe asupra acestei chestiuni sau dacă ia mai multe voturi Traian Băsescu, am plecat şi mă duc învârtindu-mă. A survenit acum şi acest element care dă peste cap orice condiţie de competiţie electorală, în care domnul Băsescu strigă: fugiţi, fugiţi de la urne. Evident că nu mai sunt legat de niciun angajament şi de niciun rămăşag", a spus Antonescu, miercuri, la Antena 3.

El a adăugat însă că nu ştie dacă mai poate face politică în eventualitatea în care nouă milioane de români ar vota pentru la referendum, iar Traian Băsescu s-ar întoarce la Cotroceni.

"Există însă o altă problemă şi chiar nu pot să-i răspund acum. Eu nu ştiu, dacă, Doamne fereşte, vom avea situaţia cu 7-8-9 milioane, la limită, de oameni care vin şi spun ceva, cu votul lor, cu conştiinţa lor, cu dreptul lor şi cineva, în ignorarea completă a acestei situaţii, revine totuşi la Cotroceni, eu nu ştiu pur şi simplu dacă mai pot să fac politică în continuare faţă de această situaţie. Nu ştiu, psihologic. O să vedem", a menţionat el.

"Noi suntem, de fapt, în practică, împinşi către legea pe care au făcut-o PDL-iştii şi nu s-a mai supărat nimeni în Europa, aceea absurdă în care în care ai nevoie de 9 milioane de «da»-uri", a mai spus el.

Crin Antonescu a declarat, în 6 iulie, la şedinţa Parlamentului privind suspendarea preşedintelui, că, dacă Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, el se va retrage din viaţa politică. El a făcut şi ulterior declaraţii pe această temă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu, despre retragere: Nu mai sunt legat de niciun rămăşag, Băsescu strigă: fugiţi de la urne.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu, despre retragere: Nu mai sunt legat de niciun rămăşag, Băsescu strigă: fugiţi de la urne0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uaaau trimis de
(26 iul 2012, 14:00:48
ce pierdere...pt. domnul antonov...."un prost mai putin....o paine in plus".....m....e usoara!!!
2.   Asa e trimis de
(26 iul 2012, 20:51:31
mare brinza a facut si acest antonescu poate pleca de pe acum,iar ponta acum pe timp de criza lui ii mai arde de referendumdracu sai ieie pe toti din parlament

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei