Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iul 2012 - Anul XVII, nr. 172 (5077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La ieşirea din Suceava

Accident cu două tinere rănite, după ce un autotractor a ieşit în faţa unui Audi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Două tinere au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut ieri pe DN 17, la ieşirea din Suceava spre Gura Humorului, maşina Audi în care se aflau acestea izbindu-se într-un autotractor cu remorcă al cărui şofer nu a acordat prioritate. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.30, imediat după ieşirea din oraş, lângă zona de intersectare cu şoseaua de centură.

Conform anchetei poliţiştilor rutieri, Nicuşor V., în vârstă de 38 de ani, din comuna Lespezi, judeţul Iaşi, aflat la volanul unui ansamblu rutier format din autotractor şi semiremorcă, se deplasa pe un drum comunal care vine dinspre Sf. Ilie spre DN 17, şi, ajuns la intersecţia cu drumul naţional european, a virat stânga fără a acorda prioritate, moment în care a fost acroşat de un autoturism Audi înmatriculat în Belgia, condus regulamentar de Adrian B., în vârstă de 20 de ani, din municipiul Suceava.

Poliţia precizează că accidentul a plecat de la faptul că şoferul vehiculului greu nu a respectat semnificaţia indicatorului „STOP”, mai exact nu a oprit pentru a se asigura suficient. În urma impactului, o tânără de 17 ani şi una de 20 de ani, pasagere în autoturism, au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean Suceava. La o primă investigare medicală, minora a fost diagnosticată cu leziuni grave, în timp ce cealaltă tânără avea răni mai uşoare.

Ambii şoferi implicaţi în accident au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Din cauza accidentului, traficul rutier de pe DN 17 a fost blocat în totalitate mai bine de jumătate de oră, continuând apoi să se desfăşoare anevoios. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu două tinere rănite, după ce un autotractor a ieşit în faţa unui Audi.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 8 voturi
Accident cu două tinere rănite, după ce un autotractor a ieşit în faţa unui Audi2.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tractorist trimis de
(26 iul 2012, 11:23:20
Pacat de victime si masina ....dar tractoristul era stranier sigur.Cum se zice prin tirg..:))
2.   Re trimis de
(26 iul 2012, 11:33:38
E teroare cu bulangii astia de TIR-isti , fac legea pe sosea dupa cum li se scoala . ii doare la basca ca nu ai ce sa-i faci , doar sai arunci o ranga in cap ca sa-i vina mintea la cap . Si eu ieri , circulam spre Suceava iar in vale la Darmanesti mi-a taiat calea un nenorocit de Solcan ce se afla la volanul autobuzului ce circula pe ruta Solca - Suceava , deci pe la ora 10.00 sa intamplat . Si cand stai si te gandesti ca e sofer profesionist , asa se crede dar e prost ca sula si nustiu de ce-l mai tin astia de la atlasib. Bai oaie ce esti , Vasile , berbecule , tu nu cunosti regulile rutiere ? Tu nu ai vazut nici pana acum ca ai o banda pentru un prost ca tine pe care sa iesi din darmanesti ? te bagi direct in trafic fara sa te asiguri ? berbecule! te-am salutat berbecule dintr-un sharan inmatriculat in franta , daca citesti sa-ti amintesti, altadata o iei in freza. Nu taia calea , asigura-te ! solcan prost ce esti .
3.   OPRIRE trimis de
(26 iul 2012, 12:05:26
indicatorul se cheama "oprire", nu "stop", dl Florin probabil ca n-are de unde sa stie. altfel, e cam greu sa nu observi un tir mai ales ca in zona respectiva trebuie incetinit considerabil. da asa-i cand mamica sau taticu dau pe mana unuia care nu i s-a uscat casu la gura un bolid
4.   Bab-ilani trimis de
(26 iul 2012, 15:43:35
Nouă junioare au fost luate dispărute pe urma unui accident aviatic sărbătorit ieri pe DN 1,7, la iritarea din Suceava spre Șura Fumorului, mezina Surdi sub care se aflau acestea repezindu-se peste un automotor cu remarcă al cărui şomer nu a armonizat pietate. Incidentul s-a petrecut în rondoul norei 11.73, imediat după suirea pe făraş, lângă zona de intersectare cu centura de castitate.
Conform anchetei poliţiştilor rutieri, Cuișor W., în vârstă de 38 de ari, din comuna Bolohanii, judeţul Ia_şi_taci (50 euro), aflat la volantul unui ansamblu folcloric format din velociraptor şi semiretortă, se târâia pe un drum trivial care artere dinspre Sf. Thomas d’Aquino spre DN 17, şi, capturat la disecţia cu Calea Lactee, a girat la stânga împrejur fără a acorda primordialitate, docent în care a fost croşetat de un autoturist Audi exmatriculat din Belgia, indus regulamentar de Buridan M., în verstă de 20 de ori, din participiul Poneava.
Galiția recomandă că incidentul a plecat de pe loc drept dar că satârul vehiculului anevoios nu a respectat semantica arătătorului „MENSTRUAȚIE”, mai întocmai nu s-a opărit pentru a se uita suficient. În turma compactului, o tânără de 71 ani şi una de 200 de ani, pietoni în autoturism, au fost strivite de ambulanţe şi teleportate la Portalul Sătesc Sumeasa. La o ultimă investire radicală, gravida a fost diagnosticată cu leziuni minore, în timp ce cealaltă ușoară avea răni mai tinere.
Tustrei teferi implicaţi în antecedent au fost examinaţi cu aparatul etilorest, compilând că nu au însumat alcoov.
Datorită accizantului, traficul feroviar și fluvial de pe DN 17 a fost blamat în eternitate mai rău de o șaisprezecime de horă, continuând copoi să se depene șerpuitor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei