Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 apr 2012 - Anul XVII, nr. 97 (5002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

UNPR:În urma consultărilor să se contureze majoritate capabilă să continue drumul corect al României

Vineri, 27 Aprilie 2012 (18:14:50)

Progresiştii consideră că votul de la moţiunea de cenzură "trebuie privit cu mult calm şi responsabilitate", UNPR exprimând speranţa ca, în urma consultărilor, "să se contureze o majoritate parlamentară capabilă să continue drumul corect pe care România s-a angajat în ultimii ani".

"Votul de astăzi de la moţiunea de cenzură trebuie privit cu mult calm şi responsabilitate. Este dreptul suveran al Parlamentului să acorde, respectiv să retragă încrederea acordată Executivului. Evenimentul de astăzi se află în interiorul mecanismelor instituţionale, normale, ale vieţii parlamentare şi democratice", se arată într-un comunicat al UNPR.

Uniunea consideră că, în acest moment, nu se poate vorbi despre o victorie sau despre o înfrângere pentru niciunul dintre partidele parlamentare.

"Este un moment de cumpănă pentru România şi trebuie privit cu toată responsabilitatea de către forţele politice. UNPR îşi exprimă speranţa ca, în urma consultărilor, să se contureze o majoritate parlamentară capabilă să continue drumul corect pe care România s-a angajat în ultimii ani", menţionează sursa citată.

UNPR precizează că va participa la consultările de la Cotroceni şi va susţine acea formulă care este în acord cu principiile sale: "cu apărarea interesului naţional, consolidarea dialogului social şi asigurarea stabilităţii politice a României".

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNPR:În urma consultărilor să se contureze majoritate capabilă să continue drumul corect al României.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UNPR:În urma consultărilor să se contureze majoritate capabilă să continue drumul corect al României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei