Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 apr 2012 - Anul XVII, nr. 97 (5002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezolant

Antrenamente printre PET-uri şi mizerii, pe terenul de la LPS Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava sunt nevoiţi să facă antrenamentele la fotbal printre PET-uri, sticle, pungi de plastic sau alte mizerii răspândite pe marginea terenului şcolii.

Chiar dacă este încă în construcţie, lucrarea nefiind finalizată, terenul de sport al liceului este utilizat pentru antrenamentele şi încălzirile fizice ale elevilor sportivi, numai că aceştia trebuie facă slalom printre mizeriile care au ajuns în ultima vreme pe teren.

Directorul Liceului cu Program Sportiv din Suceava, Dumitru Bernicu, a spus că „nu este pentru prima oară când pe terenul de sport ajung tot felul de gunoaie, întrucât acolo intră cine vrea şi face ce vrea”.

Deşi conducerea liceului spune că spaţiul este îngrădit şi poarta are lacăt, aproape săptămânal acesta este spart.

„Pe teren intră oameni să-şi plimbe câinii, copiii din cartier vin şi bat mingea, am pus lacăt ca să restricţionăm accesul, dar degeaba, se tot sparge”.

În ce priveşte curăţenia de pe teren, directorul Bernicu a spus că „mizeria cu siguranţă nu o aducem noi, din şcoală. În limita posibilităţilor noi facem curat, chiar în săptămâna <Şcoala altfel> am avut o campanie de igienizare şi am curăţat zona, dar acum, din nou s-au adunat mizerii”.

Fiindcă este vorba de un teren în construcţie, directorul Dumitru Bernicu a spus că nu poate să angajeze om pentru curăţenie. „De nenumărate ori am trimis oameni care au strâns mizeria de acolo, dar se adună mereu. Este un buncăr în apropiere şi mulţi nu mai duc gunoiul până la pubelă, îl abandonează pe teren”, a mai declarat directorul LPS.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antrenamente printre PET-uri şi mizerii, pe terenul de la LPS Suceava.
 Vizualizări articol: 1413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antrenamente printre PET-uri şi mizerii, pe terenul de la LPS Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(27 apr 2012, 15:43:16
Hai sa presupunem ca ingrijitoarele ( femeile de serviciu ) sunt foarte ocupate si ca elevii sportivi nu au invatat pana acum sa faca genoflexiuni in scopul ridicarii peturilor de jos pentru a le duce la buncar , si ca directorul nu-si permite sa angajeze INCA un paznic , dar oare nu se gasesc bani pentru instalarea unei camere de luat vederi pentru inregistrarea non stop a tot ce se intampla pe terenul respectiv ??? Va dau eu o solutie ! Din "fondul" pentru 8 martie, care rupe buzunarele parintilor , rugati-va colegele pretentioase sa renunte la parfumurile de firma in favoarea unei camere de luat vederi .
2.   Abureala trimis de
(28 apr 2012, 09:39:41
si daca pui camere de luat vederi si vezi prostanul ca arunca gunoiul acolo ce-i faci?
Il pupi in don~ le coeur! Nu exista sanctiune pentru asa ceva! acolo trebuie angajat neaparat un paznic! altfel se va transforma in groapa de gunoi........si asa terenul ala e varza

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei