Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 apr 2012 - Anul XVII, nr. 97 (5002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu cheamă partidele la consultări de la 17.00; PSD, PNL şi PC, invitate separat

Vineri, 27 Aprilie 2012 (16:01:49)

Preşedintele Traian Băsescu a trimis partidelor invitaţii la consultări pentru desemnarea unui nou prim-ministru, discuţiile fiind programate să înceapă la ora 17.00 cu PSD.

PSD, PNL şi PC sunt invitate separat la discuţii la Cotroceni, începând de la ora 17.00.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Traian Băsescu a trimis o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, prin care îi invită la consultări, vineri, la Palatul Cotroceni, după următorul program: orele 17.00-17.30 - PSD, 17.30-18.00 - PNL, 18.00-18.30 – PC, 18.30-19.00 – grupul parlamentar al minorităţilor naţionale, 19.00-19.30 – UDMR, 19.30-20.00 - UNPR, 20.00-20.30 – PDL.

Fiecare delegaţie poate fi formată din maxim 12 persoane.

"În temeiul art. 85 alin. (1) şi al art. 103 alin. (1) din Constituţia României, în conformitate cu care «Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru, în urma consultării partidului care are majoritatea absolută în Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament», având în vedere demiterea Guvernului în urma retragerii de către Parlament a încrederii acordate şi ţinând cont de faptul că niciun partid politic nu are o majoritate absolută a locurilor din Parlamentul României, vă invit la Palatul Cotroceni, în data de 27 aprilie 2012, conform programului anexat, pentru consultări în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru", se arată în invitaţie, potrivit comunicatului.

Guvernul Ungureanu a căzut în urma adoptării moţiunii de cenzură, în Parlament fiind exprimate 235 de voturi "pentru", 9 "împotrivă", iar patru voturi fiind anulate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu cheamă partidele la consultări de la 17.00; PSD, PNL şi PC, invitate separat.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu cheamă partidele la consultări de la 17.00; PSD, PNL şi PC, invitate separat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La chambre separe(e) trimis de
(27 apr 2012, 16:26:06
Nu mai stiu franceza, daca in coada erau doi "e". Unul, cu accent. Nu stiu daca de dreapta, si "responsabil". Lumea interlopa e de dreapta, caci ei omoara oameni, si, astfel, reforma economica se face mai repede, cu cat mai multi omoara aia, de dreapta, pardon, lumea interlopa.
PS. Daca e "responsabil" si de "dreapta", de ce-i cheama la "consultari"? Sa-i "consulte" de boala aia, de "stanga", aia de nu mai e la moda acum? Si de ce separati? Pai, daca esti de dreapta, a doua pe GoldenBlitz, inviti PSD, (presupus si inchipuit de stanga) la consultari? Fereasca bunul Dumnezeu sa-l vindeci, ca atunci, ramane dna Udrea fara posete de firma...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei