Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 apr 2012 - Anul XVII, nr. 97 (5002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragedie

La 28 de ani, a decedat după nouă zile de comă, de la un pumn încasat la ieşirea din club

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârşit tragic pentru un tânăr în vârstă de 28 de ani din Fălticeni, care a decedat în clinica din Iaşi în care era internat, la nouă zile după ce a încasat un pumn în figură şi s-a lovit cu capul de trotuar.

Povestea cu final tragic începe în a doua zi de Paşte, când Florin Răzvan Axinte a petrecut împreună cu câţiva prieteni la clubul Imperial din Fălticeni. Dimineaţă, în jurul orei 3.30, la ieşirea din club, chiar pe terasa barului, acesta a avut o altercaţie cu un alt tânăr din Fălticeni, Constantin Crăciun, în vârstă de 20 de ani, care s-a aflat şi el anterior în local. Tânărul de 20 de ani i-a aplicat lui Axinte un pumn în zona feţei, victima căzând pe spate, cu capul de trotuar, la o diferenţă de nivel de aproximativ un metru. După acest moment, prietenii lui Axinte au reacţionat şi l-au lovit pe Constantin Crăciun, provocându-i leziuni în zona feţei.

Ghinionul a făcut însă ca Florin Răzvan Axinte să cadă foarte rău. Lovitura la cap a dus la formarea a două hematoame cerebrale, victima intrând în comă profundă.

La câteva ore după momentul agresiunii, din cauza stării foarte grave, Florin Răzvan Axinte a fost dus cu o ambulanţă la Clinica de Neurochirurgie Iaşi, în comă de gradul III, pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Din păcate, starea de sănătate a tânărului de 28 de ani nu a evoluat pozitiv, deşi la un moment dat acesta a dat unele semne de viaţă. Miercuri seară, în jurul orei 21.00, Florin Răzvan Axinte a decedat.

 

Autorul susţine varianta legitimei apărări

Încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din vătămare corporală gravă în lovire cauzatoare de moarte, cauza urmând a fi preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Foarte important în ceea ce priveşte cursul anchetei şi procesului care va urma este dacă agresorul a fost în legitimă apărare, aşa cum susţine. Audiat de poliţişti după agresiune, el a declarat că Florin Axinte s-a îndreptat spre el cu o sticlă, vrând să-l lovească în cap, însă a reuşit să pareze lovitura, abia apoi aplicându-i lovitura fatală.

De cealaltă parte, prietenii tânărului decedat, martori direcţi, dar şi alţi martori susţin că episodul atacului cu sticla nu a existat, iar Crăciun l-a lovit pe Axinte după un simplu schimb de cuvinte.

„A murit fără nici o vină, nu a avut timp să reacţioneze în nici un fel. Crăciun i-a reproşat ceva legat de faptul că s-a interesat de numărul de telefon al prietenei sale şi apoi l-a lovit, asta a fost tot”, susţine unul dintre cei care au fost martori la agresiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 28 de ani, a decedat după nouă zile de comă, de la un pumn încasat la ieşirea din club.
 Vizualizări articol: 1381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.69/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 13 voturi
La 28 de ani, a decedat după nouă zile de comă, de la un pumn încasat la ieşirea din club4.7513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cocalari trimis de
(27 apr 2012, 11:58:14
Niste tarani de Falticeni-city!
Invata-ti ca in codrii, papagaluii.........e femeia lui..........gata da-i in cap
1.1  RE: Cocalari trimis de
(27 apr 2012, 15:09:56
cica "invata-ti"laughing
2.   :( trimis de
(27 apr 2012, 12:20:45
DUMNEZEU SA-L ODUHNEASCA IN PACEsad SI CEL CARE IA FACUT ASTA LUI RAZVAN SA PLATEASCA...PACAT DE TINERETEA LUI...
3.   Comentariu trimis de
(27 apr 2012, 12:38:38
Tineret mandria tarii nu cumva sa lipsiti de la aceste cluburi seara de seara, pentru ca o sa pierdeti foarte mult.Desi vedeti cam ce se intampla in aceste cluburi, tot nu aveti altceva mai bun de facut.Aveti grija de voi, ca uite asa poti ramane neom pe viata sau mai rau cum a patit si acest tanar.Cluburile nu va fac mai destepti, sunt si alte modalitati de petrecere a timpului liber.
3.1  RE: Comentariu trimis de
(27 apr 2012, 16:09:52
Mi-ai luat vorba din gura. Ratand cluburile ratezi sansa de a ramane dobitoc toata viata, de a da de o carte buna, de un spectacol de teatru, ca sa nu mai vorbesc de un concert.
4.   Comentariu trimis de
(27 apr 2012, 13:24:29
razvi ,nu te vom uita niciodata...vei ramane in inimile si in gandurile noastre.Dumnezeu sa te ierte.Sa ti gasesti linistea si pacea... Regrete eterne..:((
5.   .... trimis de
(27 apr 2012, 13:51:56
Dumnezeu sa-l ierte...
5.1  RE: .... trimis de
(27 apr 2012, 18:39:41
Maiiiiiiiiiiiiii...invata si tu putina gramatica!!!Ai auzit vreodata de imperativ????Asta-i mai...si nu pronume...
Dar, in fine, asta-i ROMANIA!!!
5.2  RE: .... trimis de
(27 apr 2012, 19:14:13
tu tampita... aici nu avem nevoie de comentariile tale, si daca vrei sa stii e foarte corect
6.   Aripi...taiate....amintiri.. trimis de
(28 apr 2012, 18:10:57
Eu al cunosteam pe baiatul asta de cand avea2-3 ani......era vecinul si prietenul fratelui meu...un bun baiat si un bun prieten....as da mult makar sa vin la anmormantare da nj se poate..dzeu sa aiba grija de toti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei