Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 apr 2012 - Anul XVII, nr. 97 (5002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Plăcintă, ameninţată de Udrea în plenul Parlamentului

Vineri, 27 Aprilie 2012 (14:37:33)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a susţinut, vineri, de la tribună, că senatorul Sorina Plăcintă a fost ameninţată, în plen de către liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea.

El i-a cerut premierului Ungureanu să ia act de faptul că senatorul Sorina Plăcintă a fost ameninţată, în plen, de către Elena Udrea.

De asemenea, senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu, a susţinut că Sorina Plăcintă este "închisă" în biroul Ralucăi Turcan, şi că nu îşi poate exercita votul la moţiunea de cenzură, care trebuie să înceapă în Parlmaent

Senatorul Sorina Plăcintă a declarat, vineri, întrebată de jurnalişti dacă va vota moţiunea de cenzură, că va vota, ea spunând acestea cu voce tremurândă.

Ea a spus că nu este ameninţată de nimeni, răspunzând de asemenea unei întrebări.

Anterior, senatorul PDL Sorina Plăcintă, despre care s-a afirmat că ar urma să plece la PNL, a avut o discuţie într-o bancă din plen cu Elena Udrea, Plăcintă plângând şi spunând: "Nu mai pot".

Elena Udrea a sosit cu puţin timp în urmă la sala de plen. Ea a fost întrebată de ziarişti dacă senatorul PDL Sorina Plăcintă va trece la PNL, Udrea răspunzând că aceasta a condamnat ferm plecările din partid, arătând că nu crede că aceasta a abandonat "principiile de ieri până astăzi".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Plăcintă, ameninţată de Udrea în plenul Parlamentului.
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Plăcintă, ameninţată de Udrea în plenul Parlamentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Romania are o criza la stomac d-lor senatori !!!! trimis de
(27 apr 2012, 22:57:51
Ca alegator care mi-am exprimat optiunea democratic , cand asist in direct la tv la asemenea scene , sau citesc despre fel de fel de tertipuri si mijloace prin care oameni alesi dempocratic , sunt fie fortati fie determinati sa actioneze la comanda,fie ei insisi se dau meseriasi in viclesuguri care forteaza situatii la limita legiaslatia si regulamentelor numai in scopul ca procedura astfel acoperita sa le asigure scopul propus simt o jena sora cu greata dar mai ales un dezgust cand ma gandesc la motivele prezentarii mele la vot. Indiferent din ce partid sau formatiune politica sunt asemenea subiecti , aceasta toxina ce a infestat sistemul politic romanesc trebuie sa dispara , daca noii veniti la comanda o vor genera in continuare inseamna ca democratia nu a castigat nimic prin succesiunea la guvernare. De felul meu sunt modest , educat in spiritul respectului fata de o scara de valori , si mi-am educat urmasii in acelasi spirit, dar constat ca in momentele actuale asemenea judecata este un handicap de existenta .
Cum sa gandesti altfel cand un nume ca olteanu, ciuhodaru, udrea, anastase, popescu,hrebenciuc, simirad,riti,Toader, si multi altii (sa ma ierte ca nu le retin numele) ajunse in numele onoarei si a spiritului civic, pe buletinele de vot, vazute de aproape nu sunt decat niste metabolispe oportuniste ce se hranesc cu sperantele noastre convertite in bani aspirati prin paiul functiilor parlamentare .
Ca fac acest lucru este regretabil dar si mai regretabil este faptul ca asemenea plosnite isi reproduc sistemul de digestie bugetara si in retele clientelare prin care spoliaza toate domeniile economie, cultura, educatie ,moment in care simtul propriu de conservare te intreaba daca merita sa mai mergi la vot , si daca consideri ca da, a doua intrebare e cum ii citesti de pe buletinul de vot ? .... Asta e marea intrebare vorba marelui Will : " a fi sau a nu fi " cu ochii ca cepele cand dai votul , altfel pacat de pingelele roase pana la sectia de votare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei