Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2012 - Anul XVII, nr. 33 (4938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ungureanu se declară preocupat de cum se descurcă autorităţile cu deszăpezirea

Vineri, 10 Februarie 2012 (19:06:10)

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, vineri, că este preocupat de problemele meteorologice din anumite zone şi mai ales de modul în care se descurcă echipele de intervenţie ale Ministerului Administrației şi Internelor şi Ministerului Apărării Naționale în cazul deszăpezirii.

"Intenţia mea este să merg în Vrancea, sunt îngrijorat pentru cei care se află în această situaţie acolo şi sunt extrem de preocupat de situaţia creată şi mai ales de felul cum se descurcă echipajele Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Ministerului Apărării Naţionale aflate în teren, care sunt într-o activitate continuă", a spus Ungureanu.

El a arătat totodată că membrii comandamentului pentru situaţii de urgenţă se vor reuni vineri la Palatul Victoria pentru a analiza ultimele date primite din teritoriu.

Întrebat de jurnalişti cum comentează declaraţiile fostului ministru al Transporturilor Anca Boagiu privind lipsa preavizelor privind înrăutăţirea vremii, Ungureanu a evitat un răspuns direct.

"Eu nu comentez, eu muncesc; comentariile le las pentru cei care au timp de asta", a spus Ungureanu, după ceremonia de instalare a noului ministru al Finanţelor.

Boagiu a susţinut vineri că nimeni nu este vinovat de cum au fost deszăpezite drumurile şi calea ferată, deşi unele trenuri au avut întârzieri de câteva zile, iar multe drumuri sunt încă închise sau cu restricţii, şi a acuzat lipsa preavizelor de înrăutăţire a vremii.

Premierul va pleca, sâmbătă, spre judeţele Buzău şi Vrancea cu ministrul Apărării Naţionale şi cel al Administraţiei şi Internelor, pentru a verifica situaţia din zonele calamitate, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ungureanu se declară preocupat de cum se descurcă autorităţile cu deszăpezirea.
 Vizualizări articol: 851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ungureanu se declară preocupat de cum se descurcă autorităţile cu deszăpezirea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei