Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2012 - Anul XVII, nr. 33 (4938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Tupeu de borfaş

Dus la arestare, după ce a încercat să bată doi poliţişti în sediul Poliţiei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tupeu ordinar pentru un tânăr din municipiul Suceava care, adus la audieri în sediul poliţiei, după un scandal cu un taximetrist, a încercat să lovească doi poliţişti.
Respectivul se numeşte Ioan Bidalah, are 25 de ani şi este un client mai vechi al poliţiştilor, fiind cercetat şi în alte dosare penale.
Întreaga poveste s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 21:15, când o patrulă de poliţie a observat în zona centrală a municipiului Suceava două persoane care se încăieraseră.
Una dintre persoane era Ioan Bidalah, iar cealaltă un şofer de taxi, Constantin C., în vârstă de 54 de ani. Acesta din urmă a povestit că în timp ce staţiona cu maşina pe strada Ştefăniţă Vodă, s-a apropiat de autoturism Bidalah, însoţit de doi amici. Ioan Bidalah, a povestit taximetristul, i-a cerut 10 lei, însă acesta l-a refuzat, moment în care tânărul în vârstă de 25 de ani i-a smuls de pe cupola taxiului caseta luminoasă cu inscripţia „taxi”, după care a plecat în direcţia străzii Mirăuţi.
Taximetristul s-a dus după Bidalah, iar când l-a ajuns din urmă şi i-a cerut să-i dea înapoi lampa, tânărul a început să-l înjure şi să-l lovească cu pumnii peste faţă.
Poliţiştii care s-au autosesizat în cazul conflictului dintre cei doi l-au dus pe Bidalah la sediul Poliţiei municipiului Suceava. Aici, însă, scandalagiul i-a înjurat pe poliţişti şi a încercat să-i lovească cu pumnii pe cei doi agenţi care l-au adus la poliţie.  
Cei doi au reuşit să se ferească de loviturile tânărului recalcitrant, acesta fiind „calmat” cu o pereche de cătuşe. Cu toate astea, Ioan Bidalah a lovit cu piciorul şi a distrus o masă de pe holurile poliţiei.
Tânărul şi-a petrecut noaptea în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, iar ieri seară, magistraţii Judecătoriei Suceava au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Ioan Bidalah, acuzat de tâlhărie, ultraj şi distrugere.

 

Acuzat de o tâlhărie comisă cu un pistol de jucărie

Ioan Bidalah este judecat şi într-un dosar de tâlhărie înregistrat pe rolul Judecătoriei Suceava, tânărul fiind acuzat că, alături de alţi patru indivizi, a tâlhărit un tânăr din Siret de marfă de aproape 7.000 de lei, cu un pistol de jucărie.
Fapta s-a petrecut spre sfârşitul lui 2009, victima fiind un tânăr din Siret care se ocupa cu contrabanda şi care a fost chemat în zona „Serpentine” a municipiului Suceava, chipurile de clienţi care aveau de gând să cumpere o cantitate semnificativă de ţigări.
Cei cinci suspecţi, susţin anchetatorii, au plănuit tâlhărirea tânărului din Siret, mizând pe ideea că acesta nu va face reclamaţie, întrucât marfa pe care vroiau să o ia era de contrabandă.

 

Inculpat într-un dosar al DIICOT

Acelaşi individ, Ioan Bidalah, este inculpat, alături de alţi 16 indivizi, şi într-un dosar instrumentat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, fiind acuzat că a făcut parte dintr-o grupare de hoţi care acţiona în perioada 2003-3004 pe teritoriul Germaniei şi Austriei.  
Bidalah şi ceilalţi şuţi furau de regulă produse cosmetice, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte produse de firme renumite in domeniu, aparatură electrocasnică, componente calculatoare etc., care erau valorificate ulterior în România. Aceeaşi grupare, susţin procurorii DIICOT Suceava, se ocupa şi cu înşelăciuni. Victimele au fost şoferi de microbuze care făceau transporturi de persoane în străinătate, de la care Bidalah şi restul membrilor luau cu împrumut sume în valută, chipurile, pentru a le arăta la vamă, după care, înainte de a ieşi din ţară, sub fel de fel de pretexte, cum ar fi că au nevoie la toaletă, se făceau nevăzuţi.
Printre cei 17 inculpaţi din acest dosar se numără  şi Adrian Thiel, fost Şerşeniuc, şi Dumitru Bîrtoiu, cunoscut sub numele de Dan Popovici, personaje din lumea interlopă suceveană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dus la arestare, după ce a încercat să bată doi poliţişti în sediul Poliţiei Suceava.
 Vizualizări articol: 7879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 10 voturi
Dus la arestare, după ce a încercat să bată doi poliţişti în sediul Poliţiei Suceava3.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehehe trimis de
(10 feb 2012, 11:08:17
rambo de suceavabig grin
1.1  RE: Hehehe trimis de
(10 feb 2012, 11:27:13
Suspectând suspectuos suspiciunea unui suspectlaughing
Poliţistul , vigilent , suspectându-se ca un ogar laughing
S-aducă normalitatea (el vrea) la un nivel corect
Fiindcă d-aia (numai d’aia) ia el un aşea gras salar

Mereu în pândă , în atenţie şi-n aşteptare
Poliţistu’ vegheşte proximitatea unei infracţiuni laughing
Ca nu cumva infractorii (care-i iute de picioare ) laughing
Să-i scape înşelându-i vigilenţele cu prefăcăciunilaughing

Cu mâna pe tomahawk , cu ochiu’ în alertă
Cu pulsu’ aproape de zero , silent ca un ninja
Ca un James Bond într-o misiunile ultrasecretă laughing
Amuşinând urmele ce-o lasă vidanja
Prinde infractorii cu alibiu de origine incertă laughing
Ce legile & pe cetăţeanu’ cinstit îl deranja laughing

(d-aia pe speed dial , pe tasta 1 , mi-e ... Poliţia )

1.2  RE: Hehehe trimis de
(10 feb 2012, 12:03:21
(ABCDAR.... presimt ca iar o incasezi de la forumisti)
1.3  RE: Hehehe trimis de
(10 feb 2012, 12:16:28
doar de la ăia cu glaucom portocaliu , deci ... ar fi anormal să fie altfelsurprise
p.s. Oº°‘¨ ¨‘°ºO
1.4  RE: Hehehe trimis de
(10 feb 2012, 14:00:14
......nustiu..... de regula nu-si arata apartenenta politica.... pur si simplu nu le place poezia... ta.(oricum,inca nimic!!!)
1.5  RE: Hehehe trimis de
(10 feb 2012, 23:23:41
oare nu era ABCDAR???
2.   Pentru Sergiu Rusu trimis de
(10 feb 2012, 12:16:15
Tupeu ordinar ??? Paduche da tu chiar ii pupi in ☭ pe politisti grupa mare? In primul rand arata-mi un politist care isi face treaba si dupa aia o sa primeasca si respect , da tu ca un roman , lingau cum esti, ii pupi de esti rosu la bot. Apuca te de alta meserie ca jurnalismul e pentru altii
3.   Vikingule trimis de
(10 feb 2012, 12:58:46
Tu esti de partea infractorilor?Daca erai tu in locul taximetristului?Sau daca erai politist si erai lovit chiar in sediu de un ispravit inconstient bun de dus la balamuc?Fii un pic empatic.Sau poate esti si tu din astia cu "facultate"in beciul politiei.
SERGIULE:Ori spui pistol jucarie ori pistol de jucat.Pistol de jucarie in nici un caz.Poate pistol de ciocolata.Nu te lua dupa pitipoancele de la tv de stiri care acum invata sa vorbeasca si sa scrie corect romaneste.In rest numai de bine.
3.1  RE: Vikingule trimis de
(10 feb 2012, 17:45:20
Mestere dumitrache,in legatura cu politistii care sunt loviti de infractori ,nu trebuie sa le plangem de mila.Ei de asta sunt platiti, sa se lupte cu infractorii.Meseria de politist nu inseamna numai un loc de munca caldut, unde sa stai la birou,sa te plimbi cu masina ,sa freci menta si sa iei spaga s. Cand te bagi in politie tre sa stii ca se pot intampla si de astea. Si mai ales la ce greata si figuri au unii politai parca nu-ti pare rau deloc daca iau bataie.
4.   Pt.abcdar trimis de
(10 feb 2012, 13:48:13
fit-ar glaucomul mare la ambii ochi berbecule! Tu nu citesti niciodata ce prostii scrii!
Cum draq nu da un berbec ca asta...Bidalah si peste tine intr-o zi sa te faca nitel la creier.........poate mai recupereaza ceva!
Un prost ca asta , crezi ca inteaba inainte de a te pocni > de ce culoare esti >
Oricum esti un fraier irecuperabil drept pentru care nu mai meriti atentia nimanui.... De Ponta nu zici nic..........ca ti-a tras-o la sentiment? D O B I T O C U L E
5.   Apa paie si bataie trimis de
(10 feb 2012, 14:16:37
astia is papagalii orasului suceava din neam in neamcerceniuc,popovici si bidalak simai sint citiva care traiesc din tupeu
6.   A scris iar dobitocul trimis de
(10 feb 2012, 14:18:31
Uite la abcdar............traieste nu s-a spinzurat si nici nu a inghetat semn ca prostia trece greu........mai cretinule..........dupa cum scrii, asa cum ziceau batrinii,>talpa gastii gandul mustii
7.   Cenzura trimis de
(10 feb 2012, 14:22:42
pentru faptul ca nu a-ti publicat intreg materialul postat se deduce faptul ca domnul ABCDAR e omul monitorului drept pentru care tot nu pot sa nu-i transmit abcdar-ului sa mergi si sa te S P I N Z U R I, retardatule
7.1  RE: Cenzura trimis de
(10 feb 2012, 14:55:20
"domnul ABCDAR" ? ... domnule FOXMAN pare-se că ţi-a căut un ţurţure-n cap în dreptul bibliotecii .Nu te prinde bine să fii civilizat ( ce dreq ?! )
8.   Infractor de un mileniu :)) trimis de
(10 feb 2012, 14:46:18
"A facut parte dintr-o grupare de hoti care actiona in perioada 2003 - 3004 , pe teritoriul Germeniei".
:))
9.   ... trimis de
(10 feb 2012, 15:02:44
Abcdar nice:-) Daca si Bidalac asta reprezinta un pericol..aia suntem!e un soricel care cauta pisica ,atat!daca taximetristul avea cu vreo 10-20 ani mai putin,alta era stirea!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei