Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2012 - Anul XVII, nr. 33 (4938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Atacul unui minor

Jaf la un magazin de bijuterii din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un magazin de bijuterii din centrul Sucevei a fost scena unui jaf comis de un minor, puştiul pulverizând un spray iritant lacrimogen către vânzătoare şi dispărând cu un inel din aur. Fapta s-a petrecut ieri, în jurul orei 15.20, magazinul de bijuterii, Sabrini, fiind situat peste drum de Casa de Cultură Suceava.
Conform anchetei poliţiei, minorul, un băiat de aproximativ 15 ani, a petrecut în magazin în jur de douăzeci de minute, cerând să probeze mai multe tipuri de inele şi vorbind la telefon cu o persoană pentru care, chipurile, căuta respectiva bijuterie. În momentul în care nu mai erau clienţi în magazin, minorul a scos din buzunar un spray iritant, pulverizând spre angajata bijuteriei.
Agenţii de pază de la FGM Security, care îşi au sediul în apropiere, au ajuns la faţa locului în aproximativ două minute, însă autorul deja dispăruse.
Directorul FGM Suceava, Leonard Breabăn, a declarat: „la ora 15.21 s-a primit o alarmă de efracţie la dispeceratul societăţii de pază. Echipa s-a deplasat la faţa locului în aproximativ două minute, unde s-a constatat că o persoană cu o vârstă de aproximativ 15 ani a dat cu spray, fiind deja fugită de la faţa locului”.

 

A furat un inel în valoare de 3.000 de lei, ratând o brăţară din aur
 
Autorul a reuşit să sustragă un inel, ulterior stabilindu-se că este vorba de o bijuterie de 11 grame, evaluată la 3.000 de lei. Acesta a încercat să fure şi o brăţară din aur, însă a scăpat-o în interiorul magazinului.   
Ajuns la faţa locului, inspectorul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat: „din primele verificări rezultă că în incinta magazinului a intrat un minor cu vârsta de maximum 15 ani, care a insistat să vadă câteva bijuterii. El a aşteptat să iasă celelalte persoane care se aflau în magazin, iar în momentul în care a rămas singur cu vânzătoarea a pulverizat-o cu un jet cu spray iritant lacrimogen. A părăsit apoi magazinul în grabă, luând asupra sa o piesă de bijuterie, respectiv un inel din aur. S-au constituit echipe de căutare, se vor analiza imaginile procesate de pe camerele de supraveghere video şi sperăm ca în cel mai scurt timp să identificăm făptaşul”.
Anchetatorii bănuiau că minorul infractor a avut cel puţin un complice, care a rămas afară, fiind posibil ca acesta să fie doar un executant al faptei puse la cale de alţii.
De altfel, una dintre angajatele magazinului crede că autorul a mai fost acum câteva zile la Sabrini, însoţit de o femeie mai în vârstă, care părea a fi mama sa, şi atunci arătându-se interesat de bijuterii.  
Pe înregistrarea video de pe site-ul www.monitorultv.ro puteţi vedea imaginile din interiorul magazinului ce surprind momentul jafului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jaf la un magazin de bijuterii din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 3397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Jaf la un magazin de bijuterii din centrul Sucevei4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lolek si bolek trimis de
(10 feb 2012, 11:21:40
Hotul iese in fuga si o ia spre stinga, vinzatoarea iese in fuga si o ia la dreapta...hahahaha...Cascadori risului!
2.   Comentariu trimis de
(10 feb 2012, 13:00:17
e proasta daca i a aratat inelul unui pusti...
3.   Comentariu trimis de
(10 feb 2012, 22:06:46
de ce sunteti rai. Nu are voie si pustiul sa faca un cadou iubitei de ziua indragostitilor?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei