Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2012 - Anul XVII, nr. 33 (4938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Hotel de patru stele în centrul Sucevei, în locul fostului magazin Adam şi Eva

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre spaţiile comerciale aflate la doar câteva sute de metri de kilometrul 0 al municipiului Suceava, adică într-o zonă ultracentrală, va fi transformat, de anul acesta, într-un spaţiu de cazare al turiştilor “cu pretenţii”, care vor să beneficieze de condiţii şi servicii foarte bune.
Mai exact, fostul complex comercial “Adam şi Eva”, care a aparţinut până în februarie 2007 al firmei Cometex, va fi transformat într-un hotel de patru stele, care va pune la dispoziţia turiştilor 60 de locuri de cazare.
Actualul proprietar al clădirii, Ioan Pavel, administratorul companiei Daily Group SRL, spune că a avut în plan amenajarea unui hotel de lux în centrul Sucevei chiar de când a achiziţionat acest spaţiu, în urmă cu trei ani.
“Există cerere pe acest segment de piaţă. Sunt cazuri în care o afacere care trebuia încheiată a avut de suferit din cauza condiţiilor de cazare care erau departe de pretenţiile potenţialilor parteneri. Am trecut şi eu prin astfel de situaţii şi de atunci mi-am spus că nu se va mai întâmpla acest lucru”, a mărturisit Ioan Pavel unul dintre motivele care l-au determinat să îşi extindă activitatea de la comercializarea automatelor de băuturi calde (cafea, cappucino, ceai, expresso), snacksuri, pufuleţi, napolitane, apă plată, apă minerală, sucuri, la domeniul hotelier.
Hotelul de patru stele de pe esplanada modernizată din centrul Sucevei ar urma să fie deschis chiar de anul acesta, după cum spun cei care au pornit această investiţie.
Spaţiul pe care îl au la dispoziţie cei care vor da în folosinţă hotelul de lux este de aproape 1200 de mp, iar pe lângă cele 30 de camere puse la dispoziţia turiştilor, va mai fi amenajat şi un restaurant sau un salon de servire a prânzului.
Deocamdată, noua destinaţie a fostului spaţiu comercial cumpărat în 2007 cu 4.25 de milioane de euro de către administratorii SC Cezan Flor SRL, de la Cometex, este în curs de autorizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hotel de patru stele în centrul Sucevei, în locul fostului magazin Adam şi Eva.
 Vizualizări articol: 2210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Hotel de patru stele în centrul Sucevei, în locul fostului magazin Adam şi Eva3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda.. trimis de
(10 feb 2012, 13:03:36
Proasta investitie si proasta idee . Mai sunt hoteluri de lux in " marea Suceava" si nu se inghesuie nimeni . Mai inteligent era un youth hostel , dar ... trebuie proiect bun , oameni cu cap si organizare ...
1.1  RE: Mda.. trimis de
(11 feb 2012, 08:59:12
Eu zic totusi ca nu ar fi bine sa avem in centru un hotel de 4 stele in loc de un hostel la care sa platesti cu ora, hai totusi sa fim recunoscuti si noi ca avem 2-3 locatii de care sa nu ne fie rusine in orasul asta.Voi cand mergeti cu cineva mai important la o masa doar mergeti la Latino sa nu faceti impresie proasta nu !? Acuma sa speram ca o sa fie intr-adevar un hotel de lux si nu un alt "Imperium" de 4 stele pe centura.Mult success si la mai multe investitii !
1.2  RE: Mda.. trimis de
(11 feb 2012, 09:02:08
ca ar fi bine* sa avem, pardonhappy
2.   Comentariu trimis de
(10 feb 2012, 17:01:00
mare dreptate are rubby. suceava e mare " metro ☭ " si avea intr-adevar nevoie de un hotel de lux.happy
3.   GRESEALA trimis de
(10 feb 2012, 17:01:43
aceasta investitie e o greseala. langa autogara tebuia un hotel pt oameni normali (saraci), k lumea doarme in autogara sau se plimba pe strada iar hotelurile sunt f scumpe. e o greseala, se va dovedi in scurt timp
4.   Comentariu trimis de
(11 feb 2012, 18:46:13
de asta nu puteti dormi voi acum, omul are banu' si vrea sa-l cheltuie(investeasca) si care-i baiul?
Toti sunteti consilieri de marketing, daca tot sunteti asa de buni, ce nu faceti voi hostel, sau ce draku mai spuneti?
5.   E de bine trimis de
(12 feb 2012, 19:35:09
Orice astfel de initiativa trebuie aplaudata. Nu e pe terenul altuia, nu foloseste banii altora, nu da pe nimeni afara, va angaja cativa oameni si e o chestiune pozitiva atat dpdv economic cat si estetic, stimabililor. Asa ca sa fie. Si sa fie si mai multe si mai cu spor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei