Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 ian 2012 - Anul XVII, nr. 5 (4910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta şi Antonescu refuză să participe la noi consultări cu Băsescu pe tema revizuirii Constituţiei

Luni, 9 Ianuarie 2012 (14:51:53)

Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu au declarat, luni, că refuză să mai participe la noi consultări cu preşedintele Traian Băsescu pe tema revizuirii Constituţiei, precizând că nu mai vor să ia parte la "sindrofii" sau la "întâlniri de palmares" cu şeful statului.

"Noi, liberalii cel puţin, am spus ceva şi a rămas valabil: noi la sindrofii, la întâlniri de socializare, la întâlniri de palmares cu domnul Băsescu nu mergem. Acum, ca să discutăm din nou sau să ne facem că discutăm modificarea Constituţiei ca să pară domnul Băsescu consecvent că vrea să reducă numărul de parlamentari, deşi asta se poate face prin simpla votare a unui proiect de lege, şi alte astfel de istorii, de istorioare şi discuţioare, vă spun din capul locului că nu mergem, nu are importanţă când o să vină invitaţiile", a spus Antonescu.

Liderul liberal a spus că propunerile USL, expuse la consultările precedente, nu au fost luate în seamă şi că reprezentanţii opoziţie nu sunt dispuşi să se "joace de-a consultările" cu şeful statului.

"Noi am fost la Cotroceni să discutăm despre modificarea Constituţiei ca să introducem deficitul structural. Am spus că suntem de acord, şi noi, şi cei de la guvernare - sigur, discutăm condiţiile - după care domnul preşedinte s-a dus la televizor şi ne-a anunţat că nu mai vrea", a spus şi preşedintele PSD, Victor Ponta.

"Acuma, pe cei de la guvernare poate să-i cheme când vrea. Pe noi, ca să ne chemi ca după aia să zici că v-am chemat degeaba? Ne-a chemat de ce? Ca să ne ţină pe dumneavoastră în frig şi să ne ascundă pe noi de presă? Sunt momente care nu-şi au sensul în 2012", a adăugat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că va relua discuţiile cu partidele pe tema revizuirii Constituţiei, arătând cã amânarea acestui proces este în defavoarea intereselor care ţin de evoluţia şi de flexibilizarea funcţionării statului.

"Revizuirea Constituţiei este un proces mai dificil, deşi eu sper cã se va putea realiza. Voi relua discuţiile cu partidele în acest sens, pentru că amânarea este în defavoarea intereselor de evoluţie şi democratizare, dar şi de flexibilizare a funcţionării statului", a declarat preşedintele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta şi Antonescu refuză să participe la noi consultări cu Băsescu pe tema revizuirii Constituţiei.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta şi Antonescu refuză să participe la noi consultări cu Băsescu pe tema revizuirii Constituţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei