Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 ian 2012 - Anul XVII, nr. 5 (4910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Lucescu, operat şi disecat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acea cameră minusculă care se foloseşte la investigaţii medicale sau chiar la operaţii la organele interne ar trebui să transmită imaginile în direct pentru a satisface nevoia bolnavă a televiziunilor de a scormoni prin măruntaiele unei întâmplări picate plocon. Bine că Mircea Lucescu nu poate vedea tot circul sau auzi toţi analiştii reprofilaţi brusc.
Unul dintre aceştia din urmă efectiv îl jignea pe Rinat Ahmetov când în studio se comenta, cică, aterizarea acestuia! Sau poate că invitaţiile la televiziunile de ştiri nu sunt făcute pentru abordarea un subiect anume, ci pentru ce se nimereşte. Dacă în timp ce urci scările începe o vijelie, bagi cu vijelia, dacă a mai dat Becali vreun vânt, bagi tot cu vijelia, se ştie că Becali nu dă vânturi banale, iar dacă se întâmplă ca un tramvai să intre în maşina lui Lucescu, oho, să tot bagi! Mi-a plăcut Ovidiu Ioaniţoaia, care a fost sunat de o realizatoare din trust, ceea ce nu l-a împiedicat să se arate iritat de întrebările acesteia. Textual, i-a spus că este irelevant ceea ce fusese întrebat, aşa că s-a întrebat singur! „Întrebarea la care trebuie să răspundem...” era despre perioada de refacere a pacientului Lucescu. Apoi i-a transmis direct interlocutoarei să nu mai facă din ţânţar armăsar când vorbeşte despre operaţie, termen impropriu în cazul respectiv, în opinia sa. Parcă uitase că vorbea cu cineva din breaslă.
Mi s-a părut foarte emoţionant gestul lui Rinat Ahmetov de a veni personal, alţi bogătaşi s-ar fi mulţumit cu telefoane şi cu delegarea cuiva. Trimisese oricum doctorul, dar a ţinut să vină şi el, iar asta se face pentru un prieten. În fine, să-i ţinem şi noi pumnii omului şi profesionistului Mircea Lucescu. Din fericire, dacă putem spune aşa, nu are de pregătit primăvara europeană, iar până se reia campionatul în Ucraina are tot timpul din lume. De pensie încă nu se pune problema.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucescu, operat şi disecat.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lucescu, operat şi disecat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei