Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 ian 2012 - Anul XVII, nr. 5 (4910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nesimţire

Opt studenţi care au mers la slujbă de Bobotează, lăsaţi fără maşină de „hingherii” din Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nesimţirea „hingherilor” de maşini din Câmpulung Moldovenesc atinge cote maxime, locuitorii acestui municipiu şi turiştii ajungând să fie terorizaţi de modul în care aceştia îşi desfăşoară activitatea. Printre cei care au căzut victime ale vânătorii de maşini care a fost declanşată de angajaţii firmei botoşănene Hi Speed Recovery SRL se numără şi opt studenţi, dintre care şase veniţi din Bucureşti pentru a-şi petrecere sărbătorile de iarnă în Bucovina.
Totul s-a întâmplat vineri dimineaţa, în ziua de Bobotează, tinerii venind în Câmpulung Moldovenesc pentru a participa la slujba oficiată în Biserica Sf. Nicolae din centrul municipiului. Tatăl unuia dintre studenţi, Ilie Filimon, ne-a povestit că băiatul său, un verişor de-al acestuia şi alţi şase studenţi la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti au luat microbuzul său pentru a se deplasa la Biserica Sf. Nicolae, iar din cauza lipsei locurilor de parcare au fost nevoiţi să-şi parcheze maşina pe marginea DN 17, în imediata apropiere a semnului care interzice oprirea maşinilor. Când au ieşit din biserică, cei opt studenţi au avut marea surpriză să constate că microbuzul cu care au venit a dispărut.
Ilie Filimon ne-a declarat: „Fiul meu, împreună cu vărul său şi cu cei şase studenţi de la Bucureşti au venit la mine acasă, unde soţia mea i-a îmbrăcat pe toţi în costume populare pentru a merge la slujba de Bobotează. Au vrut să fie ceva special, să se îmbrace în costume populare, mai ales pentru cei şase colegi din Bucureşti. Apoi au plecat spre biserică şi, cum era aglomeraţie, au găsit loc de parcare doar la limita dintre porţiunea în care parcarea este permisă şi cea în care oprirea este interzisă”. Bărbatul povesteşte că la ieşirea din biserică, fiul său a crezut că microbuzul a fost luat de către el, iar la scurt timp l-au sunat, spunându-i că ar avea nevoie de maşină. În momentul respectiv s-a clarificat şi misterul dispariţiei microbuzului, Ilie Filimon găsindu-şi maşina în ţarcul folosit de firma Hi Speed Recovery Botoşani pentru a depozita autoturismele ridicate.
Ilie Filimon este cu atât mai revoltat de ceea ce li s-a întâmplat celor opt studenţi, cu cât microbuzul a fost ridicat în ziua de Bobotează, când întreg municipiul Câmpulung Moldovenesc era aglomerat de maşini, iar găsirea unui loc de parcare era imposibilă. Mai mult, bărbatul ne-a spus că din câte auzise, primăria din Câmpulung Moldovenesc ar fi ajuns la o înţelegere cu firma Hi Speed Recovery prin care s-a decis ca în perioada sărbătorilor de iarnă să fie sistată ridicarea maşinilor.

 

Ilie Filimon: „Este de râsul lumii ce se întâmplă în Câmpulung Moldovenesc”

„Este de râsul lumii ce se întâmplă în Câmpulung Moldovenesc. Ştiam să de sărbători nu se mai ridică maşinile. Însă se pare că de Bobotează i-a apucat şi pe ei să ridice maşinile. În alte oraşe au fost alungaţi şi acum au mai rămas aici, în Câmpulung Moldovenesc”, a mai spus câmpulungeanul. De precizat că pentru Ilie Filimon nu este prima dată când are de a face cu „hingherii” de maşini din Câmpulung Moldovenesc. Ultima dată când acesta a căzut victimă angajaţilor firmei Hi Speed Recovery a fost la începutul lunii decembrie 2011, atunci când, teoretic, activitatea „hingherilor” de maşini a fost suspendată temporar ca urmare a unei hotărâri luate în Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc. Cu toate acestea, deşi ştia că „hingherii” de maşini nu mai acţionează pe străzile din acest municipiu, Ilie Filimon a avut surpriza să constate că a rămas fără maşină, pe care a parcat-o în faţa policlinicii din acest oraş.
„Am avut o urgenţă medicală la policlinică, nu am găsit nicăieri un loc de parcare şi am fost nevoit să parchez maşina peste drum de policlinică. Fără a ne informa cineva că la vremea respectivă a fost reluată această activitate, m-am trezit că mi-a fost ridicată maşina”, a spus Ilie Filimon.

 

Câmpulungenii ar putea scăpa de „hingherii” de maşini

Reamintim că la sfârşitul anului trecut, Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc a aprobat anularea unei hotărâri adoptate în anul 2010 privind organizarea activităţii de blocare, ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor oprite sau staţionate neregulamentar pe drumurile publice sau pe domeniul public şi privat din acest municipiu. După revocarea hotărârii care a stat la baza organizării acestei activităţi urmează ca autorităţile din Câmpulung Moldovenesc să ia o decizie cu privire la ce se va întâmpla cu acel contract semnat cu firma Hi Speed Recovery SRL Botoşani. Asta în condiţiile în care, prin anularea hotărârii de Consiliu Local care a stat la baza organizării activităţii de blocare şi ridicare a maşinilor, contractul dintre firma botoşăneană şi primărie rămâne fără bază legală. Cel puţin teoretic, contractul ar urma să fie reziliat pe cale amiabilă între cele două părţi semnatare sau printr-o decizie a instanţei, la solicitarea uneia dintre părţi, în cazul de faţă Primăria Câmpulung Moldovenesc.
De precizat că, tot la sfârşitul anului trecut, patronul firmei botoşănene a trimis o informare primăriei din Câmpulung Moldovenesc în care preciza că în situaţia în care contractul va fi reziliat, municipalitatea va trebui să plătească o despăgubire de peste 663.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt studenţi care au mers la slujbă de Bobotează, lăsaţi fără maşină de „hingherii” din Câmpulung.
 Vizualizări articol: 3254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 12 voturi
Opt studenţi care au mers la slujbă de Bobotează, lăsaţi fără maşină de „hingherii” din Câmpulung4.7512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa va trebuie trimis de
( 9 ian 2012, 12:14:33
Bine ti-a facut, prostane! Asa ar trebui sa pateasca toti campulungenii ca sa se trezeasca odata din visare si sa inceapa o actiune in forta, pe cont propriu, ca sa scape de escrocii din Botosani. Voi acolo, la C-lung, nu aveti pietre, pari, topoare, bate, coctailuri Molotov, etc.? Atunci suportati si nu va mai plangeti. Cred ca 10 babe sunt mai eficiente decat 100 de mamaligari puturosi.
2.   Nesimtire trimis de
( 9 ian 2012, 12:40:00
probabil ca pentru derbedeii de hingheri sarbatorile de iarna s-au terminat pe 1 ianuarie.....se pare ca nesimtirea atinge cote maxime la Campulung
2.1  RE: Nesimtire trimis de
( 9 ian 2012, 12:42:07
de fapt nesimtirea atinge cote nebanuite, cotele maxime fiind deja depasitesad
3.   FARA SUPARARE trimis de
( 9 ian 2012, 13:12:33
DAR ASTA ESTE MONITORUL DE SUCEAVA si nu de CAMPULUNG, ne-am saturat de stirile astea cu astia care ridica masini in Campu Lung!!!
4.   Multumim din inima partidului trimis de
( 9 ian 2012, 13:17:26
bine v-au facut! traiasca hingherii! traiasca P_artidul D_erbedeilor L_ingusitori! traiasca primarul cu tot cu consiliul local pt ca DOAR voi, campulungeni cu creierul spalat, ati acceptat si favorizat toate astea!
din secunda doi aveati posibilitatea sa serviti, intr-un mod ospitalier, si pe hingheri si pe cei ce i-au adus, dar n-ti facut-o...timpul inca nu-i pierdut, iar cocteilul molotov nu s-a inventat degeaba. paiosii au incercat muntele cu degetul si merita sa aiba parte de tooooot ce-i mai bun.
5.   BATAIEEEe trimis de
( 9 ian 2012, 13:23:31
Daca trec prin C-lung si vreun ,,hingher" se atinge de masina mea....IL BAT DE SE CACA PE EL....da ce  ☭  lor au dat ei bani pe masini incat isi permit sa le ridice....sa faca nenorocitii parcari si dupa aia sa comenteaza....JEGURILE DRAQ
6.   COMPLETARE trimis de
( 9 ian 2012, 13:58:50
ROBARAIA HINGHERISTICA ARE MULTA PROTECTIE IN C-LUNG.NUMAI JUSTITIA ,CE VENITURI REALIZEAZA IN URMA PROCESELOR,URMEAZA PRIMARIA+FISC-UL COMPLICE SI NU IN ULTIMUL RAND,RAMASITELE MILTIENESTI IERTATE IN '89.
MAJORITATEA PROVIN DIN FOSTA REP.SOVIETICA BOTOSANI,DEMNI URMASI DE-A LUI PAUKER SI BURACH,SI SE INCADREAZA LA CATEGORIA:
BOLSEVICE,BOLSEVICE-ACE ,FUSE, LINGURI ,BRICE.....
VESNICA LOR POMENIRE![SI INCA CEVA DE MUMA!]
7.   Le-as taia urechile trimis de
( 9 ian 2012, 21:14:55
sincer le-as lua gitul daca mi-ar ridica masina...nu stau eu in puscarie cit ar sta ei in pamint!!!
8.   Realitate la C-lung trimis de
( 9 ian 2012, 21:21:39
Daca politia si-ar face datoria...si ar amenda drasnic...parcarile si opririle in locuri interzise...nu s-ar ajunge la asa ceva...
Toata lumea face ce vrea pe drumurile publice..., parcheaza unde vrea....mai nou...direct in magazine...Nimeni nu mai respecta o regula din codul rutier...? Sanctiune...mai exista politie si locala si rutiera...si...etc, etc....care efectiv...nu face nimic...? Comisarul Toderut....nu stie de acest lucru...ori a prins radacini pe...scaunel... Rutieristi...la treaba!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei