Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 ian 2012 - Anul XVII, nr. 5 (4910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

Fertilizare la puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Faptul că unii studenţi ajung criminali de frunte ai ţării nu trebuie să ne mire prea tare; aşa e în toată lumea. Ultimii ani româneşti au scos la înaintare două cupluri estudiantine – doi de El, două de Ea – topiţi de dragoste reciprocă, dar în egală măsură îndrăgostiţi de frumuseţea banului lejer, din care pricină au scos la vânzare marfa eternă, purtată de fete în chiloţi.
Ca să nu fie discuţii, un cuplu s-a manifestat în Iaşi, altul la celălalt capăt al hărţii, la Timişoara. Două centre universitare de renume, situate unul hăis pe hartă, celălalt în colţul opus. În ambele cazuri, victima cuplului ucigaş a fost culeasă de pe internet, acolo unde amatorii de sex stau în aşteptare, cu scrotul greu.
Dar sexul are meteahna asta, că mai scapă de sub control. Aşa s-a întâmplat şi în cazurile de mai sus, lăsându-se cu înjunghierea muşteriilor, apoi cu încercarea de se debarasa de cadavre şi cu mediatizări demente, demne de cauze mai umane.
Două crime estudiantine, servite opiniei publice în sânge de abator. Două crime care ne arată explicit cum febra lovelelor s-a transmis de la patronii comerţului cu ţidule universitare la tinerii lor învăţăcei, care, neavând încă mijloacele profesionale pentru a produce arginţi, scot şi ei pe tarabă ceea ce deocamdată au mai vandabil.
Fata ucigaşă de la Timişoara, studentă la medicină, a luat 20 de ani pedeapsă. Dar acum aflăm că a rămas cu burta la gură, în timpul detenţiei, graţie unui spermatozoid oferit din testiculul unui traficant de droguri. Normal, duduia cere întreruperea pedepsei, ca să-şi poată alăpta şi educa fructul dragostei sale înlănţuite.
Trecând peste întrebarea ce educaţie îi poate oferi copilului o astfel de persoană, nu putem să nu ne minunăm ce trai mişto e în puşcărie, unde se poate face sex ca lumea, de zici că eşti pe plaja de nudişti. În spate e, desigur, un tertip avocăţesc, cineva aranjându-le, pe bani buni, monta. Un caz unic de fertilizare, având drept unic scop eliberarea unei criminale din puşcărie. Hai, România!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fertilizare la puşcărie.
 Vizualizări articol: 2176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Fertilizare la puşcărie5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei