Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2011 - Anul XVI, nr. 287 (4885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dézsi Attila este candidatul UDMR la funcţia de secretar general al Guvernului

Luni, 5 Decembrie 2011 (16:36:47)

UDMR îl propune pe Dézsi Attila, prefectul judeţului Hunedoara, în funcţia de secretar general al Guvernului, precizează Uniunea într-un comunicat, menţionând că premierul Emil Boc urmează să fie informat, în cursul zilei de luni, despre decizia luată.

"UDMR îl propune pe Dézsi Attila, prefectul judeţului Hunedoara, în funcţia de Secretar General al Guvernului Român - este decizia finală a Uniunii, de azi 5 decembrie. UDMR îl va informa astăzi pe premierul Emil Boc despre decizia luată", se arată în comunicat.

Dézsi Attila, în vârstă de 38 de ani, este de profesie jurist.

El a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Hunedoara la data 1 iunie 2010. Între anii 2009 şi 2010 a fost inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, în perioada 2006-2009 a ocupat funcţia de subprefect, iar înainte de aceasta a fost secretar general al Prefecturii judeţului Hunedoara.

"După cum se ştie, la negocierile desfăşurate pe parcursul săptămânii trecute, partenerii de coaliţie au convenit ca UDMR să sprijine candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Senatului, iar în schimb Uniunea va avea dreptul de a desemna Secretarul General al Guvernului", se arată în comunicat.

Agenţia MEDIAFAX a anunţat, însă din 28 noiembrie, că prefectul de Hunedoara, Dezsi Attila, ar putea fi propus de UDMR pentru şefia Secretariatului General al Guvernului, după ce Uniunea a anunţat că va prelua conducerea SGG şi îl va susţine pe Vasile Blaga la preşedinţia Senatului.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, în urmă cu o săptămână, la finalul şedinţei liderilor şi parlamentarilor Uniunii, că UDMR va prelua şefia SGG şi îl va susţine pe Vasile Blaga la preşedinţia Senatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dézsi Attila este candidatul UDMR la funcţia de secretar general al Guvernului.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dézsi Attila este candidatul UDMR la funcţia de secretar general al Guvernului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei