Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2011 - Anul XVI, nr. 287 (4885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Până la Crăciun, Steaua va fi deja în primăvară!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu-mi dau seama dacă a ţine Steaua în braţe este o formă de periere asumată sau poate rodul unei adoptări temporare a gândirii becaliote. Orice rezultat se va înregistra diseară, se va vorbi despre şansele la titlu ale Stelei. După cum, în urma înfrângerii de la Gelsenkirchen, s-au pus în balanţă şansele de calificare ale Stelei cu cele ale lui Maccabi. Iar speranţa noastră ar fi ca nemţii să nu se ducă în Israel cu echipa a doua sau, dacă se duc, alde Marica să nu se lase pe tânjeală. Nimic despre adversara Stelei, AEK Larnaca. Păi ciprioţii nu i-au bătut acasă pe evrei doar ca să le mai bage speranţe în perfuzii steliştilor, ci pentru că ei înşişi se pot califica cu exact aceeaşi condiţie pretinsă de noi nemţilor! Am reuşit să n-o băgăm în seamă pe AEK, care are acelaşi număr de puncte cu Steaua. N-ar trebui să ţinem coada sus doar pentru că ăia sunt ciprioţi, căci tot unii de prin insula cu zeiţa Afro au rezolvat deja primăvara Ligii Campionilor, iar un astfel de succes stârneşte de regulă ambiţii loco. În fapt, lucrurile stau cam aşa: dacă Schalke îşi respectă firma, Steaua-Larnaca e un fel de baraj, cine cîştigă va culege ghiocei, iar la egal vom avea parte de egalitate în trei, avantaj Maccabi.

S-au tras la sorţi şi „europenele”, acolo unde trebuia să fim şi noi din moment ce Mutu şi-a dat nota 8 pentru evoluţiile de la echipa naţională! Păcat că a lipsit tocmai la teză, cu Franţa, astfel că media i-a ieşit 4, treci la loc, stai jos, ne mai vedem la anul. Cum la turnele finale gazdele beneficiază de statutul de capi de serie, a fost posibil ca Polonia să pice cu Grecia, Rusia şi Cehia (pe asta din urmă o decretasem echipă de bătut după prestaţia de la baraj şi sărăcia lotului). În rest, nişte perechi pe cinste, Germania-Olanda, Anglia-Franţa, Spania-Italia. N-are rost să intrăm de-acum în amănunte, doar să remarcăm prezenţa a trei tehnicieni italieni, Trapattoni, Capello şi Prandelli. Asta ar fi transcrierea după vârstă, vom vedea cât îi vor reordona locurile ocupate la final.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Până la Crăciun, Steaua va fi deja în primăvară!.
 Vizualizări articol: 1221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Până la Crăciun, Steaua va fi deja în primăvară!3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei