Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 nov 2011 - Anul XVI, nr. 272 (4870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Funeriu: Am solicitat reanalizarea introducerii pragului de vârstă de 30 ani pentru renta viageră

Joi, 17 Noiembrie 2011 (15:22:50)

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a solicitat, miercuri, Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tinerete (ANST) reanalizarea măsurii introducerii pragului de vârstă de 30 ani, de la care un sportiv să poată solicita renta viageră, astfel încât legea să fie în avantajul sportivilor în activitate.

Ministrul Educaţiei Tineretului şi Sportului, Daniel Fuineriu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că, în urmă cu o zi a trimis preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANSP), Doina Melinte, o adresă în care îi solicită reanalizarea oportunităţii introducerii pragului de vârstă de 30 ani, de la care un sportiv să poată solicita renta viageră, conform articolului 22 din propunerea de lege, astfel încât textul final să fie în avantajul sportivilor în activitate.

"Referitor la proiectul de modificare a Legii educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000, aflat în dezbatere pe pagina web a Autorităţii Naţionale pentru
Sport şi Tineret, vă solicit reanalizarea oportunităţii introducerii pragului de vârstă de 30 ani, de la care un sportiv să poată solicita renta viageră, conform art. 22 din propunerea de lege, astfel încât textul final să fie în avantajul sportivilor în activitate", a precizat, pentru MEDIAFAX, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

În plus, în adresa către ANST, ministrul Educaţiei a mai spus că acei sportivi "care cu adevărat fac cinste României în lume trebuie sprijiniţi şi mobilizaţi spre marea performanţă, nu descurajaţi prin propuneri legislative care ar stimula renunţarea la activitatea sportivă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Funeriu: Am solicitat reanalizarea introducerii pragului de vârstă de 30 ani pentru renta viageră.
 Vizualizări articol: 404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funeriu: Am solicitat reanalizarea introducerii pragului de vârstă de 30 ani pentru renta viageră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei