Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 nov 2011 - Anul XVI, nr. 272 (4870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

17 elevi de la CN „Ştefan cel Mare” au luat premii şi menţiuni la un concurs interjudeţean de matematică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

17 liceeni de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava au obţinut premii şi menţiuni la Concursul Interjudeţean de Matematică „Petru Moroşan - Trident”, care a avut loc în perioada 11-13 noiembrie 2011, la Brăila. Elevii suceveni au obţinut două premii I, marele premiu pentru liceu, trei premii II, un premiu III şi 11 menţiuni, răsplătite cu sume între 100 şi 500 de lei.

Premiul Işi Marele Premiu pentru liceu a fost obţinut de Lucian Bicsi, elev în clasa a IX-a, coordonat de profesorul Dan Popescu. Premiul I i-a revenit Mariei Moisuc, elevă în clasa a XII-a, coordonată de profesoara Marinela Cimpoeşu. Premiul II a fost obţinut de Matei Manolache, din clasa a X-a, coordonat de profesorul Cristian Amorăriţei, alături de elevele Emanuela Mandache, din clasa a XII-a, coordonată de profesoara Marinela Cimpoeşu, şi Loredana Petruneac, din clasa a XI-a, pregătită de profesorul Adrian Vieriu.

 

Menţiune pentru 11 elevi

În ceea ce priveşte menţiunile, 11 elevi ai colegiului sucevean au terminat competiţia cu această distincţie, iar ei sunt Gabriel Mahalu, clasa a IX-a, îndrumător profesor Dan Popescu, Ioana Vlădău, clasa a IX-a, profesor coordonator Constantin Scutaru, Andreea Tiron, clasa a IX-a, îndrumată de Constantin Scutaru, George Rendiuc (prof. Adrian Vieriu), clasa a IX-a, Radu Sibechi (prof. Cristian Amorăriţei), clasa a X-a, Andreea Ichim (prof. Mara Moroşan), clasa a IX-a, Ancuţa Straton (prof. Mara Moroşan), clasa a IX-a, Simona Raluca Petrovici (prof. Adrian Vieriu), clasa a X-a, Andreea Corina Croitoriu (prof. Adrian Vieriu), clasa a X-a, Cezara Iordăchescu (prof. Adrian Vieriu), clasa a X-a, şi Diana Mihaela Amărculesei (prof. Adrian Vieriu), clasa a XI-a.

La concurs au participat 700 de elevi din 11 judeţe, şi anume: Brăila, Constanţa, Galaţi, Suceava, Vrancea, Vaslui, Ialomiţa, Tulcea, Prahova, Vâlcea şi Buzău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 17 elevi de la CN „Ştefan cel Mare” au luat premii şi menţiuni la un concurs interjudeţean de matematică.
 Vizualizări articol: 1889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
17 elevi de la CN „Ştefan cel Mare” au luat premii şi menţiuni la un concurs interjudeţean de matematică5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Serios trimis de
(17 nov 2011, 15:31:19
Mai taiati cu 'eminentii' de la Stefan - care daca primesc o nota proasta, tu ca profesor te trezesti cu parintii progeniturii la scoala - cica te da la ziar...:)) Nu zic, or fi si copii destepti - dar, nu neaparat pe meritele profesorilor ca dan popescu...
1.1  RE: Serios trimis de
(18 nov 2011, 10:50:24
Stimabile DALVG,
De ce sa " taie", cum foarte academic te exprimi, cu EMINENTII de la Stefan? Ce doresti sa afli? Despre violenta, droguri, jocuri politice? Ei bine, eu chiar ma bucur cand se arata ca avem valori, ca avem speranta pentru viitor. Faci afirmatii gratuite. Daca ai un exemplu concret, fa referinta direct la acel elev sau parinte si nu improsca munca si bunul-simt al majoritatii. Pana acum toti faceau afirmatii asupra severitatii din Stefan, iar tu vii acum sa spui ca se dau note pe cersite. La concursurile la care au asa frumoase rezultate crezi ca au cersit parintii premii?
Foarte multi se plang ca ne pleaca copiii peste hotare, la studii sau sa isi gaseasca un viitor mai bun, si ii acuzam poate ca nu raman sa ajute tara, dar cum se simt ei, oare, cand in loc de felicitari pentru munca si rezultatele lor primesc cometarii ca al tau?
Sunt parinte de stefanist si ,NB, nu sunt parintele unuia dintre cei despre care s-a scris, dar ii felicit si le acord respectul meu pentru munca si rezultatele lor. In ceea ce priveste implicarea d-lor profesori iar faci afirmatii in necunostinta de cauza. D-l Dan Popescu a fost mereu cel care i-a sprijinit si trimis la concursuri, si alaturi de ceilalti profesori ,i-au pregatit. E foarte adevarat, este meritul elevilor, dar, oare, nu au avut nevoie de un dascal sa-i pregateasca?
Pot face aceste afirmatii ,pentru ca si copilul meu a fost in multe concursuri si stiu bine si cum este evaluat la scoala si cum este pregatit pentru concursuri.
Nu mai aruncati cu noroi in lucrurile bune si frumoase din tara asta. Fiti mandri de ele. Inca odata, felicitari tuturor elevilor si nu numai din Stefan, ci de oriunde ar fi, pentru ca ne dau speranta, prin rezultatele ce le obtin, prin munca lor, ca poate fi mai bine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei