Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 oct 2011 - Anul XVI, nr. 248 (4846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Igaş despre restructurările din MAI: Am creat structuri care au o eficienţă mai mare decât până acum

Joi, 20 Octombrie 2011 (16:48:56)

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, consideră că prin procesul de restructurare derulat în cadrul ministerului s-au creat structuri "care au o eficienţă mult mai mare decât până acum", în condiţiile în care 95 la sută din cei care au părăsit sistemul erau din "surse externe".

Prezent, joi, la Leuşeni, în Republica Moldova, ministrul Traian Igaş a declarat că cel important lucru în procesul de restructurare a ministerului pe care îl conduce nu este economia făcută la buget, ci modul mai eficient în care funcţionează structurile din cadrul MAI, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cel mai important lucru în procesul de restructurare pe care l-am finalizat este că ne-am reorganizat în aşa fel încât să fim un număr mai mic de angajaţi, dar să fie mai bine din punct de vedere al eficienţei. Avem şi o economie, dar nu cred că asta este important. Important este că am creat structuri care au o eficienţă mai mare decât am avut până acum. Una dintre aceste structuri este poliţia rurală", a declarat ministrul Traian Igaş.

El a susţinut că 95 la sută dintre cei care au plecat în urma restructurărilor "au fost angajaţi din surse externe".

"Am făcut o evaluare la Poliţia Română şi am constatat că 95 la sută din cei care au plecat au fost angajaţi din surse externe. Deci, nu este vorba de cei pe care i-am pregătit noi în şcolile noastre militare", a adăugat Traian Igaş.

Ministrul MAI, Traian Igaş, a fost prezent, joi, la Leuşeni, unde a semnat un act de donaţie către Republica Modova a unor autovehicule de teren şi ambarcaţiuni care au aparţinut Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Vaslui, mijloace cu care să fie supravegheată zona de frontieră dintre cele două state vecine. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Igaş despre restructurările din MAI: Am creat structuri care au o eficienţă mai mare decât până acum.
 Vizualizări articol: 420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igaş despre restructurările din MAI: Am creat structuri care au o eficienţă mai mare decât până acum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei