Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iul 2011 - Anul XVI, nr. 162 (4760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Prahova, iar una dintre cele două persoane de la bord a fost găsită carbonizată

Marţi, 12 Iulie 2011 (15:56:43)

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, marţi, în localitatea prahoveană Şirna, luând foc la impactul cu solul, primele informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova arătând că două persoane se aflau la bordul aparatului. 

Unul dintre ocupanţii avionului a fost găsit carbonizat, iar celălalt a fost preluat de echipaje ale ambulanţei, fiind transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală ...

Bărbatul grav rănit în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni în judeţul Prahova este comandor aviator în rezervă, în vârstă de 60 de ani, are la activ aproximativ 3.000 de ore de zbor şi era copilot în momentul producerii accidentului, în timp ce pilotul era instructor de zbor cu experienţă.

Bărbatul rănit în urma accidentului, Victor Huci, este considerat un pilot experimentat, el fiind instructor de zbor pe avioane ultrauşoare, din anul 2001, când a ieşit la pensie de la Şcoala de Aviaţie de la Boboc (Buzău).

Conform unor surse oficiale, Huci este comandor aviator în rezervă şi fost inclusiv comandant de escadrilă, participând la misiunea "Sirius" din Angola şi având la activ peste 3.000 de ore de zbor.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului, Mircea Toader, era, de asemenea, un pilot experimentat, fiind instructor de zbor la un club din Galaţi şi se afla la comanda avionului în momentul accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, avionul la bordul căruia se aflau cei doi bărbaţi este unul particular.

Primele informaţii arată că cei doi piloţi urcaseră în aeronavă pentru a efectua un zbor tehnic de încercare. Avionul s-a prăbuşit  la marginea localităţii Şirna, apoi a luat foc, fiind distrus aproape în totalitate.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, declara pentru MEDIAFAX că starea rănitului este foarte gravă, acesta fiind intubat şi având arsuri pe 60 - 70 la sută din suprafaţa corpului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Prahova, iar una dintre cele două persoane de la bord a fost găsită carbonizată.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Prahova, iar una dintre cele două persoane de la bord a fost găsită carbonizată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei