Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iul 2011 - Anul XVI, nr. 162 (4760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Scandal

Case atacate cu pietre în toiul nopţii, la Adâncata

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Patru fraţi din comuna Adâncata sunt cercetaţi de poliţie, fiind acuzaţi că au provocat un scandal monstru în noaptea de duminică spre luni, agresând o persoană şi aruncând cu pietre, aproape de miezul nopţii, în casele unor consăteni.

Duminică seară, în jurul orei 22:30, poliţia au fost sesizată despre faptul că trei dintre fraţii Puşcaşu, Florin (27 de ani), Sebastian (25 de ani) şi Radu (19 ani), l-au agresat pe gestionarul unui bar din localitate.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, precum şi agenţi ai posturilor de poliţie Adâncata şi Hânţeşti, care au aplanat scandalul şi, pentru că suspecţii nu erau de găsit, le-au pus citaţii la poartă, chemându-i la audieri a doua zi.

În timp ce echipa operativă se întorcea spre Suceava, la ora 23:45, poliţiştii au fost anunţaţi prin 112 despre faptul că cei trei fraţi au atacat cu pietre casa paznicului comunal, distrugându-i geamurile şi acoperişul din azbest.

Poliţiştii s-au dus la faţa locului, iar în timpul cercetărilor au fost sesizaţi că cei trei suspecţi, cărora li s-a alăturat şi cel de-al patrulea frate, Tudor Puşcaşu (21 de ani), au atacat cu pietre şi altă casă, distrugând geamul termopan de la o fereastră şi acoperişul din tablă.

Pentru a încerca să scape de acuzaţii, se arată într-un comunicat remis de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, cei patru fraţi şi-au distrus ferestrele şi uşile de la casa lor, precum şi porţiuni din gard.

„Au făcut acest lucru în încercarea de a înscena faptul că ar fi fost la rândul lor atacaţi la domiciliu de către alte persoane”, se arată în comunicatul poliţiei.

 

Mascaţii poliţiei, chemaţi la Adâncata

Pentru calmarea spiritelor, la Adâncata a fost solicitată şi intervenţia unui echipaj de luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă Suceava.

„Erau vreo 20, au venit peste noi”, mărturisea, ieri, unul dintre fraţi, declarând că mulţi din sat îi urăsc, fără un motiv anume. „Invidia e mare, şefu’”, a fost singura explicaţie.

Sătenii din Adâncata spun că nu e pentru prima oară când fraţii Puşcaşu fac scandal prin comună, însă de fiecare dată legea pare neputincioasă în faţa lor.

„În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ultraj contra bunelor moravuri, ce urmează a fi soluționate procedural de lucrătorii Poliției municipiului Suceava”, se precizează în comunicatul IPJ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Case atacate cu pietre în toiul nopţii, la Adâncata.
 Vizualizări articol: 1963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Case atacate cu pietre în toiul nopţii, la Adâncata5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lege trimis de
(12 iul 2011, 16:08:06
luai-ar necuratul de sandilai!pe astia nici la socola nu-i primeste!
trebuiesc spinzurati in piata publica, sau batuti mar de ~ persoane necunoscute ~
2.   Ahahahaha trimis de
(12 iul 2011, 16:36:41
Iote-l pe tarzan cu creasta! Vai de curu' lui! Daca satenii din Adancata se tem de astfel de broscoi, apai vai de mama lor!!!
3.   Lege trimis de
(12 iul 2011, 17:15:47
rapenii astia nu-s hotii de cablu ????????????????????? gura mamii lor! dati-le foc la papagali

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei