Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iul 2011 - Anul XVI, nr. 162 (4760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie instanţă

Şoferul care a omorât un pieton pe trotuar a fost arestat, ieri, pentru 29 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul care, beat la volan, şi-a scăpat maşina de sub control şi a călcat un pieton pe trotuar a fost arestat, ieri, pentru 29 de zile. Iniţial, şoferul, Petrică Emanuel Miron, în vârstă de 25 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a fost reţinut pentru 24 de ore, ieri procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc decizând înaintarea acestuia în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii de la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au admis propunerea, pe numele şoferului în vârstă de 25 de ani fiind emis un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Accidentul care s-a soldat cu moartea unui om care a avut doar ghinionul de a se afla în faţa unui şofer inconştient s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 5.30, în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, lângă Hotelul Zimbru.

La volanul unui autoturism BMW, şoferul, aflat în maşină cu încă patru persoane, a pierdut brusc controlul asupra direcţiei de mers, lovind mai întâi de două autoturisme de pe partea dreaptă a carosabilului. Şocul acestui impact a fost atât de violent încât maşina BMW a fost proiectată pe sens opus, de aici intrând pe trotuar, unde l-a lovit în plin pe Gavril Halip, un localnic în vârstă de 62 de ani. Maşina s-a izbit apoi într-un chioşc de ziare aflat la câţiva metri distanţă de o terasă şi de hotelul Zimbru.

Bărbatul de 62 de ani a decedat în câteva minute, până la sosirea ambulanţei.  

Impactul a fost atât de violent încât o roată a unei maşini a fost proiectată în parcarea hotelului, în timp ce un arc a avariat un taxi din zonă.

Şoferul de 25 de ani a pierdut controlul asupra volanului aparent inexplicabil, ulterior stabilindu-se că acesta a adormit la volan.

În urma impactului, un tânăr de 18 ani, pasager în maşină, a fost rănit grav, fiind transportat la un spital din Iaşi, cu leziuni la coloană. 

Şoferul care a provocat accidentul este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Imediat după emiterea mandatului de arestare, şoferul a înaintat recurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul care a omorât un pieton pe trotuar a fost arestat, ieri, pentru 29 de zile.
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şoferul care a omorât un pieton pe trotuar a fost arestat, ieri, pentru 29 de zile5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Beau ca porcii trimis de
(12 iul 2011, 13:01:39
Cum sa nu piarda controlul daca la ora aia era beat peste limita?indata il vezi inapoi la volan ca doar asa stau treburile in romania:(.numai Dzeu poate sa mangaie familia indoliata!condoliante familiei!
1.1  RE: Beau ca porcii trimis de
(12 iul 2011, 23:49:42
Eu chiar nu imi dau seama de ce va chinuiti sa mai scrieti comentariile astea fara rost si sa caracterizati un om pe care nici macar nu il cunoasteti...chiar nu inteleg,chiar nu aveti altceva mai bun de facut?Mai bine uitativa la un film decat sa va pierdeti timpul postatand comenturi de genul asta!!!
1.2  RE: Beau ca porcii trimis de
(13 iul 2011, 09:44:42
Ba au foarte mult rost toate comentariile astea. Cineva sa vada si sa faca ceva. Politia sa ia masuri mai drastice cand e vorba de CRIMINALI beti la volan... sa descuraje si sa sperie pe alti potentiali soferi bauti. Daca nu e responsabilitate macar frica sa fie, din secunda cand te-ai suit la volan fie si dupa doar o bere sa stii ce poti pati daca esti prins.
2.   Beau ca porcii trimis de
(13 iul 2011, 11:10:58
Pentru cine cunoaste pe baiatul beat la volan peste limita care"a pierdut controlul volanului"este normal sa deranjeze comentariile,dar dak ne punem in pielea familiei barbatului mort nu e usor.Merge omul regulamentar pe trotuar si da unul ca asta peste el....apoi famila primeste vestea proasta...cica "a adormit si-a pierdut controlul",cum sa nu piarda controlul dak era beat peste limita?
3.   S.o.s trimis de
(13 iul 2011, 15:10:34
Accident asemanator cu acesta s-a petrecut tot in acest oras ,la in data de 25.12.201o in fata Parchetului numai ca nu s-au inregistrat victime . Pana nu se vor pune acele limitatoare de viteza la intrarea in aceasta zona numita Centru orasului format dintr-o singura portiune de sosea ,multe nenorociri ca acestea vor mai fi. Cred ca nu este normal ca deplasandu-te pe aceasta portiune sa ai "fericita" ocazie de a sfarsii izbit de un asemenea exemplar.
4.   Criminal trimis de
(14 iul 2011, 00:22:47
petrica asta e un criminal,il cunosc de multi ani,din cauza lui fratele meu a murit,deci vedeti dvs,nu este la primul omor,l=a omorat si pe fratele meu dar a scapat din cauza ca era minor.din cauza lui alti 2 copii sunt in scanunul cu rotile!este un criminal si este satana pe pamant dracul asta,ma rog si sper sa moara la fel cum au murit altii de mana lui.Dumnezeu e sus si nu doarme!La moarte cu tine criminalule!
4.1  RE: Criminal trimis de
(15 iul 2011, 00:08:28
fratele meu e mort din cauza ca el l=a omorat.cand o sa iti omoare cineva fratele,atunci sa te vad cum o sa reactionezi.la puscarie cu criminalii
5.   Voi nu stiti ce vorbiti... trimis de
(14 iul 2011, 20:18:21
sa ne fereasca dumnezeu pe fiecare de asa tragica intamplare...este greu si pentru familia indoliata dar cred ca este mai greu pentru petrisor pentru ca are pe constiinta moartea bietului om si in plus il si asteapta o pedeapsa foarte grea..nu mai judecati ca sa nu fiti judecati!!! maryalline nu esti corecta in vorbele tale...ar trebui sa ceri iertare lui dumnezeu ca doresti moartea unui om...eu il compatimesc sincer.. ma rog doar sa aiba putere sa treaca peste aceasta grea perioada!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei