Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mai 2011 - Anul XVI, nr. 114 (4712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plângere împotriva lui Adrian Sutil pentru agresiune fizică şi vătămare corporală

Marţi, 17 Mai 2011 (16:18:04)

Eric Lux, CEO al Genii Capital, companie ce deţine echipa de Formula 1 Lotus Renault, face plângere împotriva pilotului Adrian Sutil de la Force India, pentru agresiune fizică şi vătămare corporală gravă, în urma unui incident petrecut într-un club de noapte din Shanghai, informează autosport.com.

Acţiunea a fost dezvăluită de avocaţii lui Eric Lux, însă aceştia nu au oferit detalii cu privire la acest incident. "În legătură cu recentele evenimente petrecute la Shanghai, în 17 aprilie, domnul Eric Lux a decis să facă plângere penală împotriva domnului Adrian Sutil pentru agresiune fizică şi vătămare corporală gravă. În momentul în care plângerea va fi înregistrată, Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) şi echipa Force India vor fi notificate. Mai mult, subliniem că domnul Eric Lux nu exclude deschiderea de acţiuni împotriva altor persoane implicate în această cauză", se arată într-un comunicat al casei elveţiene de avocatură Lalive.

Săptămâna trecută, Sutil a confirmat presei germane că a fost implicat într-un incident cu ocazia Marelui Premiu al Chinei, dar a precizat că nu a intenţionat să rănească pe nimeni.

"În timpul unui eveniment privat, am avut o nefericită acţiune în care am rănit, total neintenţionat, o altă persoană. Regret incidentul şi prin urmare îmi cer scuze. Ţinând cont că a fost un eveniment privat şi nu în mod direct legat de Formula 1 sau de activitatea mea de pilot de Formula 1, cer înţelegere că nu voi spune mai multe despre acest incident", a declarat Sutil, într-un comunicat.

Potrivit motorsport.com, Sutil ar fi aruncat un pahar de şampanie spart, care l-ar fi rănit pe Lux în zona gâtului. Acesta ar fi avut nevoie de circa 24 de puncte de sutură. De altfel, Lux a apărut cu gâtul bandajat la Marele Premiu al Turciei. Presa internaţională notează că omul de afaceri intenţionează să-i ceară daune de zece milioane de euro pilotului german.

Dacă va fi condamnat într-un proces civil, Sutil riscă să-şi piardă licenţa de pilot de Formula 1. Deocamdată, FIA nu a deschis nicio anchetă în acest caz. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plângere împotriva lui Adrian Sutil pentru agresiune fizică şi vătămare corporală.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plângere împotriva lui Adrian Sutil pentru agresiune fizică şi vătămare corporală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei