Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mai 2011 - Anul XVI, nr. 114 (4712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu a discutat cu preşedintele Alianţei Baptiste despre aportul bisericilor la binele comun

Marţi, 17 Mai 2011 (18:51:25)

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit marţi, la Palatul Cotroceni, pe domnul John Upton, preşedintele Alianţei Mondiale Baptiste, ocazie cu care a subliniat importanţa participării echitabile şi benefice a tuturor Cultelor şi Bisericilor creştine din România la binele comun.

Din delegaţia primită de şeful statului au mai făcut parte Otniel Bunaciu, preşedintele Cultului Creştin Baptist din România şi Ionel Tuţac, Secretar General.

Cu această ocazie, preşedintele Traian Băsescu a subliniat importanţa participării echitabile şi benefice a tuturor Cultelor şi Bisericilor creştine din România la binele comun, în acord cu principiile garantate prin Legea privind Libertatea Religioasă şi Regimul General al Cultelor din România, informează Preşedinţia.

Preşedintele Alianţei Mondiale Baptiste a subliniat că în momentul de faţă România reprezintă un model demn de urmat în privinţa relaţiilor dintre Biserică şi Stat, în spiritul cooperării şi al solidarităţii. De asemenea, domnul John Upton a mulţumit pentru sprijinul acordat şcolilor baptiste din România.

Şeful statului şi-a exprimat recunoştinţa faţă de contribuţia comunităţii baptiste din România la fondul umanitar al Alianţei Mondiale Baptiste destinat victimelor din Haiti şi Japonia, subliniind importanţa misiunii sociale promovate de Cultul Creştin Baptist în societatea românească şi în lume.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu a discutat cu preşedintele Alianţei Baptiste despre aportul bisericilor la binele comun.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu a discutat cu preşedintele Alianţei Baptiste despre aportul bisericilor la binele comun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei