Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mai 2011 - Anul XVI, nr. 114 (4712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Planuri de viitor

USL Suceava despre alegeri, Flutur şi Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Uniunea Social Liberală şi-a declarat intenţiile de a câştiga alegerile locale şi generale de anul viitor. Am discutat cu doi dintre liderii acestei alianţe la nivelul judeţului Suceava, Cătălin Nechifor, din partea PSD, şi Alexandru Băişanu, din partea PNL, pentru a afla cum vor să învingă PD-L-ul, ce oameni vor arunca în luptă şi cum vor colabora. Din structura USL Suceava lipseşte cu desăvârşire Partidul Conservator, iar acest lucru a putut fi observat şi cu ocazia interviului la care au răspuns liderii PSD şi PNL Suceava. Cei doi au vorbit şi despre principalii adversari în lupta pentru Consiliul Judeţean şi pentru Primăria Suceava, Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, dar au şi transmis mesaje înaintea unei bătălii care se anunţă pe viaţă şi pe moarte.

 

Interviu cu Cătălin Nechifor, preşedintele PSD Suceava

- În momentul de faţă, unde se află USL în preferinţele electoratului? Bănuiesc că s-a făcut un sondaj, atât la nivel de municipiu, cât şi la nivel de judeţ.

- Sondajele încă nu sunt finalizate, o să le avem în perioada lunilor mai-iunie, un sondaj judeţean care va arăta ponderea USL-ului în intenţiile de vot ale sucevenilor. Ceea ce ştim în momentul de faţă, din măsurători punctuale, este că USL-ul, la Suceava, pe anumite localităţi, întruneşte jumătate plus unu din sufragii. Asta înseamnă că USL-ul are şi la Suceava un scor de peste 50%, şi asta înseamnă că PSD şi PNL pot să asigure conducerea localităţilor cu majorităţi simple.

 

- Care e paritatea pe liste a PNL comparativ cu PSD la alegerile pentru municipiul Suceava şi pentru judeţ? Vrea PSD-ul mai multe locuri pe liste?

- Fiecare partid vrea locuri pe liste, însă vestea bună la Suceava este că USL a fost creată de fapt în urmă cu un an, când am discutat cu domnul Băişanu, când am câştigat preşedinţia partidului la nivel judeţean, şi ne-am propus ca ţintă politică exact structura pe care o urmează acum USL-ul. Asta însemna şi atunci, şi acum candidatură comună pe USL la primăria de reşedinţă şi CJ şi, evident, liste comune de consilieri locali şi judeţeni. Chiar acum câteva minute am vorbit cu Victor Ponta, mi-a spus acelaşi lucru, şi vestea proastă pentru PD-L este că la Suceava, PSD şi PNL vor face o echipă, şi fac deja echipă politică.

 

„Intenţia de vot, fie pentru Lungu sau Flutur, a scăzut foarte mult comparativ cu alegerile locale din 2008”

 

- Aţi stabilit nominal candidaţii pentru cele mai importante funcţii, respectiv Consiliul Judeţean şi Primăria Suceava?

- Am stabilit persoanele care vor intra în sondajul de opinie care va fi făcut în perioada următoare, atât pentru Consiliul Local, cât şi pentru Consiliul Judeţean, şi aştept şi eu, la fel cum aşteaptă şi sucevenii, ca voinţa electorală să fie transpusă ulterior în practică. Sondajul care va fi făcut va da intenţia de vot pe persoana respectivă, pe partid, pentru alegerile locale din 2012, şi sper ca la Suceava să putem găsi cea mai bună variantă în aşa fel încât câştigul să fie asigurat pentru USL. De fapt, asta va însemna o echilibrare a pieţei politice, pentru că o structură dominantă a PD-L-ului nu face decât ca decizia politică să fie dispusă prea agresiv şi de multe ori discreţionar, în raport cu nevoile oamenilor.

 

- Nu a pierdut USL-ul un tempo în lupta pentru alegerile locale din 2012, având în vedere că încă nu şi-a desemnat candidaţii?

- Dacă vorbim despre PD-L, şi domnul Flutur, şi domul Lungu sunt în campanie de câţiva ani. Lucrul cel mai important şi care ne bucură este că intenţia de vot, fie pentru Lungu sau Flutur, a scăzut foarte mult comparativ cu alegerile locale din 2008. Ei au acum sub acel scor, când PD-L era pe val, şi cred că timp suficient există. Noi ne-am propus un calendar de campanie care să însemne desemnarea de candidaturi majore la nivel de judeţ, urmând ca în toamnă să cristalizăm propunerile de candidaţi pentru primăriile din localităţi şi consilii locale, astfel încât iarna să ne găsească într-o structură compactă, completă, cu candidaţi la toate poziţiile în toate localităţile, şi eu cred că este timp suficient, pentru că politica evoluează rapid. Aşteptăm şi noi ca lucrurile să se clarifice şi în PNL, şi în PSD, şi în PD-L, pentru că, în final, oferta noastră politică va fi una în consonanţă cu ceea ce vrea electoratul.

 

„La Suceava, PNL reprezintă ACD-ul”

 

- Unde este PC în ecuaţia USL Suceava?

- PC este un membru al Alianţei Centru Dreapta împreună cu PNL, este o formaţiune politică reprezentată şi în Parlament, are şi un număr de aleşi locali în Suceava, un partid mai puţin important ca pondere politică, dar în construcţia pe care am avut-o în vedere cu ACD ne-a interesat ca împreună, pe USL, să avem o abordare foarte largă. De fapt, întâlnim în USL şi doctrina socială şi cea liberală, iar PC ca doctrină vine undeva pe mijloc, în aşa fel încât vom oferta în final pe un USL social-liberal, singurul program de guvernare valabil şi viabil într-o perioadă de criză, aşa este avea acum în România.

 

- Repet întrebarea, unde este la Suceava Partidul Conservator în alianţa USL?

- Repet, este în ACD, iar împreună cu ACD-ul suntem USL.

 

- Cu cine discutaţi la Suceava din partea PC?

- Cu domnul Alexandru Băişanu, care, aşa cum scrie protocolul, este alături de mine copreşedinte al USL pe Suceava şi suntem o formaţiune închegată, cu principii, iar lucrurile sunt foarte clare. La Suceava, PNL reprezintă ACD-ul, PSD este de unul singur, şi în momentul de faţă ecuaţia este rezolvată, chiar dacă aşteptăm ca PC să-şi finalizeze runda de alegeri interne pe Suceava, pentru a fi şi ei reprezentaţi legitimat în ACD.

 

„La Suceava aşteptările sunt foarte mari din partea electoratului faţă de USL”

 

- Ce aşteaptă Cătălin Nechifor şi PSD-ul de la PNL şi Alexandru Băişanu?

- Aştept ceea ce am vorbit de aproape un an, şi lucrurile sunt exact cum le-am proiectat atunci. Colaborăm foarte bine, avem o structură care comunică, care gândeşte proiecte pentru Suceava şi lucrul cel mai important este că în momentul de faţă discutăm strategia de dezvoltare a judeţului, făcută de specialişti din PSD şi PNL, pentru că în mod evident, aşa cum spunea şi domnul Băişanu, PD-L-ul la Suceava a pierdut simţul raţiunii şi democraţiei şi este un partid care se transformă în partid dictatorial, care nu mai reprezintă interesele cetăţenilor. La Suceava aşteptările sunt foarte mari din partea electoratului faţă de USL, lucru pe care îl simţim, fiindcă oamenii de pe stradă ne cer, aproape în fiecare zi şi aproape la fiecare întâlnire, să scăpăm ţara şi Suceava de conducerea PD-L-istă, de Boc, de Băsescu, de Blaga, de Flutur, iar având în spate obligaţia pe care ne-o transmit cetăţenii, vom face tot posibilul ca USL să funcţioneze aşa cum trebuie şi ca, într-adevăr, să reprezinte voinţa electoratului.

 

De ce merită USL-ul să câştige alegerile

 

- Trei motive pentru care USL merită să câştige alegerile în Suceava.

- Primul motiv, pentru că Suceava este un judeţ căpuşat din punct de vedere politic şi de interese economice, iar cel mai grav este că nici măcar firmele sucevene nu mai câştigă bani în Suceava pe licitaţii publice, vin din ce în ce mai multe firme străine de judeţ, care folosesc banul public şi-l exportă, dacă vreţi, în Botoşani, Bucureşti şi alte părţi.

Doi la mână, pentru că suntem capabili să venim în faţa sucevenilor cu un proiect politic de guvernare locală consistent, care să aibă în vedere nevoile reale din localităţi, nu festivaluri, nu exacerbare pe turism care în momentul de faţă merge prost în Suceava şi în România din cauza crizei, şi în al treilea rând pentru că avem oameni capabili, cu experienţă, avem şi o generaţie de oameni mai tineri cu care venim în faţa cetăţenilor cu oferta politică că nu suntem oameni corupţi, oameni mânjiţi şi compromişi, suntem oameni cinstiţi, mai tineri, care nu s-au antrenat în diverse chestiuni murdare, aşa cum, din păcate, este plin PD-L-ul.

 

„Rezistaţi, că pleacă PD-L-ul în scurt timp”

 

- Care-i mesajul USL pentru Gheorghe Flutur şi Ion Lungu?

- Nu am nici un mesaj pentru ei, mesajul este pentru suceveni: „Rezistaţi, că pleacă PD-L-ul în scurt timp”. Aşa cum spunea Gheorghe Flutur anul trecut „Rezistaţi că venim”, e momentul ca după ce au venit şi au demonstrat incapacitatea şi faptul că sunt singurul partid şi singurul Guvern care au dus România într-o criză financiară de proporţii, vine momentul în care trebuie să plece, momentul în care USL va veni la Suceava şi va prelua guvernarea locală.

 

 

Interviu cu Alexandru Băişanu, preşedintele PNL Suceava

- În momentul de faţă unde se află USL în preferinţele electoratului? Bănuiesc că s-a făcut un sondaj, atât la nivel de municipiu, cât şi la nivel de judeţ.

- În PNL se face un sondaj de opinie pe 37.510 respondenţi la nivelul judeţului. Am terminat sondajele pe Suceava, Siret, Gura Humorului, urmează alte zone, iar în acest moment spunem clar că PD-L va pierde majorităţile în Consiliul Local Suceava şi în Consiliul Judeţean, ceea ce cu siguranţă va duce un plus de echilibru în politica la nivelul judeţului, astfel încât hotărârile în aceste două organisme să nu se mai ia în mod discreţionar, în funcţie de interesul unuia din cei care conduc, fie CJ, fie primăria. Asta ne spune nouă că votul politic la nivelul judeţului va fi unul pozitiv Alianţei.

 

- Care e paritatea pe liste a PNL comparativ cu PSD la alegerile pentru municipiul Suceava şi pentru judeţ?

- Lucrurile astea vor fi date certe în momentul în care cele două partide la nivel naţional vor face acel sondaj comun şi se va stabili exact care este forţa acestor două partide. Trebuie spus foarte clar că, la Suceava, între mine şi domnul Cătălin Nechifor, la nivelul preşedinţiei celor două partide, nu există orgolii, nu există disensiuni de nici un fel, soarta aceasta se va decide în urma sondajului şi fie ca cel mai bun dintre noi să candideze pe cel mai important loc, iar la primărie la fel, cei care vor ieşi cel mai bine în sondaje de la unul dintre partide vor candida.

 

„Cei care se tem de o confruntare directă îşi anunţă foarte devreme candidatura”

 

- Aţi stabilit nominal candidaţii pentru cele mai importante funcţii, respectiv Consiliul Judeţean şi Primăria Suceava? PNL-ul doreşte Consiliul Judeţean sau Primăria Suceava?

- În acest moment, PNL, ca oricare alt partid, fie PSD, fie PC, îşi doreşte să aibă candidaţi viabili pentru CJ sau primărie. Vom desemna şi noi în cel mai scurt timp candidaţii noştri pentru aceste funcţii, iar sondajele vor fi cele care vor stabili cine de la PSD se va duce fie la CJ, fie la primărie, sau cine de la PNL.

 

- Nu e cam târziu, şi spun asta pentru că PD-L şi-a anunţat candidaţii încă de la sfârşitul anului trecut, respectiv Gheorghe Flutur şi Ion Lungu?

- Lucrurile sunt foarte simple, cei care se tem de o confruntare directă îşi anunţă foarte devreme candidatura, era şi de aşteptat ca aceştia doi să candideze, nici nu puteau să nu fie nominalizaţi, că lucrurile erau foarte clare. Doar nu vă imaginaţi că ar fi candidat la CJ Bălan şi la primărie ăla care pleacă pe jos la Viena, Barbă. La ei, lucrurile erau foarte clare, chiar dacă nu ar fi declarat-o oficial. La noi, în PNL, însă, mai deliberăm, aşteptăm finalizarea în alte două colegii din Suceava, pentru a putea face o medie clară, cu răspândire pe colegii, pentru a putea spune cine anume se va duce în bătălie în acel sondaj, iar după aceea se va stabili clar cine şi cum va candida.

 

„PC-ul este acolo unde îi este locul”

 

- Unde este PC în ecuaţia USL Suceava?

- Lucrurile sunt clare, ACD-ul este format din PNL şi PC, iar PC-ul este acolo unde îi este locul.

 

- Unde?

- În alianţă cu PNL, iar noi considerăm că cei de la PC vor face o figură foarte frumoasă cu anunţarea preşedintelui oficial al partidului şi toate vor converge spre o echipă mai puternică a PC-ului, care să echilibreze raportul de forţe între noi, cei trei aliaţi, şi partidul dezastru, populist-democrat şi cum mai vor ei să-şi spună.

 

- Cu cine discutaţi la Suceava din partea PC?

- La acest moment discut cu domnul Băncescu, el se ocupă de partid, şi direct cu preşedintele partidului, Daniel Constantin.

 

„Vom fi nevoiţi şi unii, şi alţii să tragem la aceeaşi căruţă”

 

- Ce aşteaptă Alexandru Băişanu şi PNL de la PSD şi de la Cătălin Nechifor?

- Această întrebare aţi putea să o puneţi unui partid de stânga, nu unui partid de dreapta. PNL nu aşteaptă absolut nimic, PNL este într-o alianţă bine clădită cu PSD la nivel local. Tot ceea ce am stabilit acum un an de zile, când am început această construcţie, înaintea celor de la Bucureşti, în momentul de faţă se întâmplă, avem paşi clari pe care îi urmăm, şi vom fi nevoiţi şi unii, şi alţii să tragem la aceeaşi căruţă, pentru ca lăcomia şi furtul celor de la conducerea judeţului şi municipiului să fie stopată, să venim cu alte oferte electorale, cu alte imagini, cu alţi oameni, oameni carismatici, pe de o parte, iar pe de altă parte oameni cinstiţi, care au demonstrat de-a lungul activităţii lor politice că nu au furat, şi asta înseamnă enorm de mult.

 

Trei motive pentru care USL merită să câştige alegerile

- Trei motive pentru care USL merită să câştige alegerile în Suceava.

- Primul motiv ar fi acela că această alianţă va câştiga alegerile naţionale, şi evident că localele trebuie câştigate tot de către USL, pentru că altfel judeţul ar rămâne izolat în proiecţia de dezvoltare naţională. Gheorghe Flutur spunea “votaţi-l pe Stolojan, că el va face minuni şi va aduce bani pentru Suceava”. Aşa vom spune şi noi, votaţi USL, pentru ca Suceava să fie salvată, să intre fonduri şi să se poată continua dezvoltarea de care avem nevoie şi, efectiv, să înceapă dezvoltarea reală şi o construcţie reală a acestui judeţ pe principii corecte şi nu pe principii politice. Acesta ar fi un prim motiv.

Doi, populaţia judeţului cere lucrul acesta pentru că trăieşte din ce în ce mai greu, s-a săturat de promisiuni, amăgeli, s-a săturat de Flutur, Lungu şi echipele care îi înconjoară, şi de faptul că nu fac nimic decât să discrediteze moral şi economic acest judeţ.

Al treilea motiv, la fel de pertinent, ar fi acela al principiului democratic. Este foarte greu să ceri populaţiei să mai stai la guvernare încă patru ani după ce ai stat şase ani şi, de la o creştere de 8% în perioada guvernării PNL, sprijinit de PSD din opoziţie, să aduci ţara la o scădere de 8% şi să-ţi mai doreşti să rămâi în continuare la frâiele acestei ţări sau ale acestui judeţ.

Deci iată trei motive rezonabile, cinstite şi corecte pentru ca cei de la guvernare din acest moment să plece puţin în opoziţie, să înveţe ce înseamnă respectul faţă de cetăţeni şi să poată privi din afară modul dezastruos în care au guvernat până acum. 

 

„Fiecare fluturaş moare odată cu pierderea aripioarelor”

 

- Care-i mesajul USL pentru Gheorghe Flutur şi Ion Lungu?

- Păi ce să-i spun eu lui Gheorghe Flutur, că nu prea mai am ce-i spune, i-am tot spus şi nu a priceput nimic din ceea ce înseamnă jocul democratic politic, administrativ-economic, orice i-aş spune, domnia sa priveşte lucrurile aşa cum le privea un prim-secretar pe vremea comuniştilor, unul singur e deştept, restul sunt pe lângă. Îi spun că fiecare păsărică moare pe limba ei şi fiecare fluturaş moare odată cu pierderea aripioarelor, îi spun că acest judeţ se cheamă Suceava, că o mare parte din zona Sucevei se cheamă Bucovina şi nu Ţara Fluturilor, îi spun că Alexandru Băişanu şi Cătălin Nechifor nu conduc cele două partide şi nu vor intra în bătălia pentru CJ doar pentru că aşa au fost puşi de către Bucureşti, ci pentru că le pasă de cetăţenii judeţului şi de viitorul copiilor noştri şi de cel al copiilor concetăţenilor noştri.

În acest moment, PD-L-ul condus de Flutur fură în neştire, e dezastru, şi le cer cetăţenilor să meargă la vot în campania electorală, să iasă pe străzi, pentru că vor avea ocazia să se întâlnească cu banii lor. Aceşti oameni au furat atât de mult şi îşi dau seama că nu mai pot păcăli oamenii la vot şi atunci vor încerca să-i cumpere, tot cu banii din salarii, pensii, drepturile sucevenilor. Îi sfătuiesc pe suceveni să iasă în campanie pe străzi pentru că se vor întâlni cu banii lor, care acum sunt în buzunarele PD-L-iştilor. Dacă tot vor primi mită electorală, să ia banii, fiindcă sunt ai lor, dar să nu se simtă obligaţi să voteze cu acest partid.

Lui Gheorghe Flutur nu-i doresc decât să câştige postul acela de mai mare decât prim-vicepreşedintele partidului, mai mare decât preşedintele partidului, pentru ca şi sucevenii să înţeleagă odată pentru totdeauna că ceea ce li se întâmplă de la Bucureşti, de la guvernul PD-L ni se întâmplă şi datorită votului pe care acest om, lider marcant al PD-L-ului, îl stabileşte în culisele PD-L-ului. Deci răul ni-l fac oamenii care sunt în momentul de faţă în conducerea PD-L şi Gheorghe Flutur este unul dintre liderii marcanţi care a fost de acord cu tăierea pensiei, a salariilor, cu această umilinţă. Nici un partid, până acum, nu a îndrăznit, orice greşeli ar fi făcut, să bage mâna în buzunarul oamenilor pentru a se putea îndestula ei mai mult.

 

„Lui Ion Lungu îi doresc să devină orăşean”

-Lui Ion Lungu îi doresc să devină orăşean, să priceapă că străzile din municipiul Suceava ar trebui să fie civilizate, nu să îţi distrugi maşina în ele, că cetăţenii din Suceava sunt obligaţi să ţină geamurile închise pentru a nu intra tone de praf în casă, iar copiii noştri nu sunt obligaţi să respire mizeria pe care au făcut-o în municipiul Suceava pentru a schimba doar 30% din canalizare.

Îi propun să fie mai atent cu cetăţenii şi banii publici care şi aici se scurg cu îndestulare şi să-şi revină puţin la normal, să înţeleagă că trebuie să fie nu gospodar de Prelipca, unde poate umbla prin praf, prin gropi şi pietriş şi să devină un gospodar de Suceava, un city manager cu adevărat care să scoată acest oraş la liman.

Ne uităm la Botoşani, arată impecabil, la Piatra Neamţ, la Iaşi nu mai vorbim, la toate oraşele capitale de judeţ din Moldova, care ne sunt mai apropiate, arată de zece, douăzeci de ori mai bine decât arată Suceava, cu toate că în Suceava s-au investit poate mai mulţi bani decât în celelalte oraşe, atât în guvernarea liberală, cât şi în perioada PD-L.

Şi, un ultim aspect, sunt convins că Ion Lungu va cântări foarte bine ce are de făcut în următoarele alegeri, aşa cum a făcut-o şi data trecută, când a simţit că pe val sunt mincinoşii, cei care promit mult, dar nu fac nimic şi a trecut de partea lor, sunt convins că şi acum îşi pune o serie de întrebări privitor la viitoarea lui candidatură, unde anume să candideze şi suntem convinşi că va alege varianta cea mai bună, acea variantă înţeleaptă, care să nu-l facă să pălească de ruşine în faţa sucevenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USL Suceava despre alegeri, Flutur şi Lungu.
 Vizualizări articol: 9833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
USL Suceava despre alegeri, Flutur şi Lungu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Monitoruuuu, undi-i poza lu puiuțu? trimis de
(17 mai 2011, 13:26:55
Cum sâ-l mai văd eu pe Soarili meu Invictus? Di undi să inspir eu stropu di genialitati dacă ia ne magu videti fatagrafii puiuțov?
Las că eu oricum te port mereu în minte că doară la cât de zgarșit ai fost cine naiba te mai poate uita. Să nu fii suparat pi mine că eu incerc să te subțin chiar șașa prin publicitati rea; ai vazut cum prindi bini și asta că doar așa-ț aduc articol di tăt rahatu pe care nu-l citeste nimeni la ditamai 1200 de vizionări. Bună sau rea trebi să fie publicitati ca să fii tot timpul treaz (!?!?) în conștiința oaminilor. Tu cum crezi că eu mi-am facut faimă așa de mare de am putut sa-mi cumpăr cu banii jos un castel de-a Romanovilor șî un Tupolev de bombardament? Cumva cu faimî bună? S-o crez tu uăi puiuțuli (șantajabil)!
Așa că uăi puiuț fii tăt timpul bătăios și combativ sau cum vrei tu să fii numai să fii. Văd că oleacă îi meseriaș și prietinu ăsta a tău cu față de copchil chinuit și ma gandesc că merită să te însoțești cu el macar că stie să toarne în pahare fără să risipeasca licoarea pe jos.
Da cu banșescu acela di la pece să ai mare grijă când se apropie la mai puțîn de douăzeci de țantimetri de tine. Musai de fiecare dată săți verifici portofelu dacă-i la locu lui, chiar și așa gol cum e amu. Iar cand mergi cu el la vreun restaurant să va vorbiți de dinainte clar cine platește nota!
M-ai emotionat și tăt cu grija pentru copchii di mi-o dat lacrimili. Așa că puiuț stai jos. Ie o gură de apă și ascultă: PUIUȚ O SĂ FII TATĂ … în procent de 50 la sută, adică mai vedem noi: dacă-i negru e a lu Jack și-l fac US Mariner. Dacă-i tuciuriu e-al tău și-l facem politician, de pe acum îl punem șef la organizația de bebeluși.
Te pussi cu drag! mmmmm! Puiuțu meu galactic!
2.   Barca pe valuri. trimis de
(17 mai 2011, 13:43:06
Nu va mai imbatati cu apa rece! Pana nu gasiti pe cineva de talia lui Flutur nu faceti ceva, aici, in Suceava. Ori cautati la voi in partid si nu cred ca aveti, ori sustineti unul independent, ori il momiti pe Flutur. Voi nu stiti sa remarcati si deosebiti calitatile unui adversar, sa le folositi in folosul vostrul si al comunitatii. Schimbati garnitura la varf, ca e satula lumea de pozele voastre si asa de curiozitate, cine candideaza? Cu cat vremea trece USL-ul are toate sansele sa se sparga, iar daca e un singur tur de scrutin Lungu e asigurat.
3.   Sa pateasca PD ca PNTCD! trimis de
(17 mai 2011, 15:25:01

Nu mai conteaza cine vine, important sa dea D-zeu sa scapam de terooarea astora care ne-au vrut,,, numai binele”! Tare si-au batut joc de noi, fara un pic de mila!
Sa pateasca PD ca PNTCD!
Sa speram ca oamenii nu vor uita asa usor, ca ne-au distrus speranta si ne-au umilit ....parca-am fi fost cu totii dusmanii tarii!....
3.1  RE: Sa pateasca PD ca PNTCD! trimis de
(17 mai 2011, 18:00:01
LAATU-le esti frustrat rau, daca crezi ca o sa fie mai bine daca va veni unii mai ticalosi ca Lungu si Flutur. Cu oamenii care ii are USL-ul ne va manca cainii, daca vor prezenta o garnitura credibila poate se va schimba ceva, dar nu cred.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei