Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2011 - Anul XVI, nr. 104 (4702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Frunzăverde:Candidez la prim-vicepreşedinte PDL, funcţie la care mai candidează Flutur şi Ostaficiuc

Joi, 5 Mai 2011 (15:57:21)

Vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, joi, la Târgu Mureş, că va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului, post la care mai candidează, din informaţiile sale, şi liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, şi preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc.

Sorin Frunzăverde a mai precizat că "nu a auzit de doamna Udrea" în contextul candidaturilor pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Frunzăverde, care l-a însoţit pe Vasile Blaga la întâlnirea cu membrii filialei partidului din Mureş, a apreciat că al treilea candidat înscris pentru şefia PDL, Theodor Paleologu, are "şanse minime", adică "niciuna".

"Are şanse minime. Niciuna. Am fost politicos în primă fază", a spus el.

Sorin Frunzăverde a refuzat să comenteze opţiunile lui Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica de a nu candida pentru nicio funcţie la Convenţia Naţională din 14 mai.

El a spus că este convins că, după alegerile pentru conducerea PDL, partidul va rămâne "puternic şi unit", dar "cu o conducere evident mai performantă".

"Mizez pe sprijinul colegilor mei din cele trei moţiuni. Există o cutumă în PDL, şi anume procentul pe care fiecare moţiune îl obţine se reflectă ulterior în componenţa Biroului Permanent Naţional. Membrii fiecărei moţiuni apar în BPN, de regulă, conform procentului pe care fiecare moţiune îl obţine. Sigur, contează însă în primul rând votul, dar este important ca această cutumă să funcţioneze, pentru a rămâne un partid unit. Nu am dubii în acest sens, sunt convins că va rămâne un partid puternic şi unit după aceste alegeri, cu o conducere evident mai performantă", a spus Frunzăverde.

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că şi-a înscris candidatura la Convenţia Naţională a PDL pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului în echipa lui Emil Boc, arătând că militează pentru unitate, pragmatism şi politici adevărate de dreapta.

Eurodeputatul Monica Macovei sau preşedintele Camerei Deputaţilor, Robeta Anastase, ar putea fi candidaţi pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL la Convenţia Naţională din 14 mai, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din partid. De altfel, liderul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că deşi i s-a propus să candideze la funcţia de prim-vicepreşedinte al formaţiunii, va susţine pentru această poziţie "un coleg din societatea civilă", precizând că ea va candida pentru una dintre funcţiile de vicepreşedinte.

Pe de altă parte, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a declarat, joi, că şi-a înscris candidatura la o funcţie de conducere în BPN al PDL, evitând să precizeze dacă vizează postul de prim-vicepreşedinte sau de vicepreşedinte şi exprimându-şi speranţa ca partidul să se înnoiască la Convenţia Naţională.

La Convenţia Naţională a PDL care se va desfăşura în 14 mai vor candida pentru funcţia de preşedinte al partidului actualul preşedinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga şi deputatul Theodor Paleologu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frunzăverde:Candidez la prim-vicepreşedinte PDL, funcţie la care mai candidează Flutur şi Ostaficiuc.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frunzăverde:Candidez la prim-vicepreşedinte PDL, funcţie la care mai candidează Flutur şi Ostaficiuc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei