Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2011 - Anul XVI, nr. 104 (4702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ziua şi dezastrul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De multă vreme n-am mai început aşa de prost o săptămână: luni a luat bătaie Judd Trump, marţi – Real Madrid, stau şi mă întreb ce mă mai aşteaptă azi (miercuri, când scriu acest articol, pe care dv. îl veţi citi joi). Oare să o ia şi Manchester (ultima speranţă de a o vedea pe Barcelona bătută, că doar nu vă imaginaţi că Schalke ar putea face minunea)? Ce am înţeles eu din acest Barca – Real 1-1: păi, în primul rând că Mourinho, din camera lui de hotel, a alcăuit o echipă declarat ofensivă, dar despre ce ofensivă poate fi vorba când începi meciul cu împiedicatul de Higuain şi cu neispăvitul de Kaka? Că dracu’ a mai văzut argentinian care să nu ştie că şuteze şi brazilian care n-a făcut în viaţa lui un dribling! În plus, între cei doi rataţi a zăcut unul doar în curs de ratere: Cristiano Ronaldo, ăla obsedat de ideea că trebuie să demonstreze în fiecare secundă a vieţii lui că e mai bun decât Messi. Are doar o singură problemă în direcţia asta, anume că nu e mai bun decât Messi! Aşadar, „ofensiva” lui Mourinho s-a rezumat, în prima repriză la o cursă pe dreapta a lui Ronaldo, urmată de o centrare proastă, pe jos, cam cu vreo doi metri în faţa lui Di Maria. Dincolo, în poarta noastră, oricare altul în afară de Iker ar fi luat măcar vreo două goluri din cele patru ocazii clare pe care le-a avut Barcelona, Dar ceea ce m-a uluit de-a dreptul a fost faptul că deşi ploua sălbatic iar terenul mustea, nimănui nu i-a trecut prin cap să tragă tare şi pe jos (eventual o minge căzută prin careul mic), soluţia elementară pe asemenea suprafaţă, o chestie care se învaţă în primii ani de forbal. Prima schimbare a fost cel puţin idioată, introdus în teren fiind Adebayor, pămpălăul care din prostie supremă, nu din răutate, este mereu aproape de a comite o crimă pe gazon, model Rădoi. Abia după ce, târziu rău, a intrat şi Ozil, Real a jucat cât de cât fotbal, ba a şi înscris. E drept că era deja prea târziu, că o făcuse deja Barcelona cu vreo 10 minute mai devreme. Nici să mă întristez ca lumea n-am putut, că mă distrusese, cu o seară înainte, luni, înfrângerea lui Judd Trump, copiluţul de 21 de ani care a revoluţionat realmente tot ce a însemnat până acum snooker-ul. L-a bătut hiena de John Higgins (neobrăzatul care a pus botu’ la pseudoşpaga ziariştilor anul trecut, exact ca Adrian Severin la Bruxelles), un fel de Mourinho dar mai norocos: a stat la pândă joc după joc, iar la fiecare greşeală a avut grija să-l execute pe puşti. Nu-i nimic, va veni şi ziua când Trump o să-l bată la zero. Pentru Real nu va veni, cel puţin cât timp de antijocul ei se ocupă hiena nehazoasă numită Jose Mourinho.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua şi dezastrul.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Ziua şi dezastrul5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Stai liniştit domn profesor trimis de
( 6 mai 2011, 08:33:42
Barca e singura echipă din lume care ar putea să câştige trofeul pe pământ englez împotriva lui M.U. Realul ar fi fost o glumă proastă în finală cu antifotbalul orchestrat de jose promotorul cotonogelii. referitor la snooker tinereţea l-a trădat pe Trump, a atacat tot ce mişca pe masă. John a făcut ceea ce trebuia, doar nu era să se dea deoparte ca să-şi repare prostiile adversarul. e adevărat că a luat şpaga, a fost pedepsit, iar acum demonstrează că e cel mai bun fiindcă pe drumul spre finală a trecut de ronnie, mark care nu-s de colea.
2.   Poţi schimba titlul articolului? trimis de
( 6 mai 2011, 08:36:37
ar trebui să se cheme aşa: rezultatele sportive cu care am pierdut la pariuri! ar fi mai obiectiv.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei