Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2011 - Anul XVI, nr. 104 (4702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oficial

Flutur candidează pentru un post de prim-vicepreşedinte al PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, şi-a depus, ieri, în mod oficial, candidatura pentru unul dintre cele patru posturi de prim-vicepreşedinte al PD-L. Flutur a declarat că din postura de prim-vicepreşedinte poate oferi PD-L experienţa sa parlamentară, guvernamentală, politică şi în administraţia judeţeană. Flutur va candida pentru această funcţie la Convenţia Naţională a PD-L din 14-15 mai 2011, în cadrul căreia democrat-liberalii îşi vor alege noua conducere naţională.

„Ceea ce pot oferi partidului este experienţa parlamentară, guvernamentală, în administraţia publică şi regională, dar şi cea politică, ca om de partid. Am condus mai multe campanii electorale, toate la victorie, dintre care ultimele două alegeri prezidenţiale. Sunt câteva lucruri care mă recomandă şi voi cere votul colegilor de partid pentru această funcţie. Dintre toate alegerile, cele uninominale au reprezentat proba de foc. PD-L a câştigat într-un judeţ dominat de PSD timp de 18 ani. Cred că bătălia de aici, de acasă, m-a legitimat ca lider politic. Candidez acum pentru colegii mei din PD-L Suceava, care au muncit enorm de mult”, a declarat Flutur.

El a adăugat că din postura de prim-vicepreşedinte va putea lucra cu oricine din PD-L şi va lupta pentru unitatea acestui partid. Preşedintele PD-L Suceava a subliniat că în viitoarea structură de conducere a PD-L trebuie să-şi găsească loc atât reprezentanţi din echipa lui Emil Boc, cât şi din cea a lui Vasile Blaga, principalii candidaţi pentru şefia PD-L. Pe de altă parte, Flutur a declarat că în şedinţa colegiului director a PD-L Suceava, care a avut loc ieri, s-a votat în unanimitate susţinerea moţiunii cu care Emil Boc va candida pentru preşedinţia partidului. El a precizat că şi celelalte două moţiuni, ale lui Vasile Blaga şi Theodor Paleologu, au primit vot de susţinere pentru a fi prezentate în cadrul Convenţiei Naţionale a PD-L. „Cei 47 de delegaţi ai PD-L Suceava la Convenţia Naţională de la Bucureşti îi vor vota pe cei mai buni”, a declarat Flutur.

De precizat că, în perioada 2000-2008, Gheorghe Flutur a ocupat funcţia de senator al României. În anul 2008, liderul PD-L Suceava a câştigat funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, învingându-l din primul tur pe fostul ocupant al acestui post, social-democratul Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur candidează pentru un post de prim-vicepreşedinte al PD-L.
 Vizualizări articol: 960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur candidează pentru un post de prim-vicepreşedinte al PD-L1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 5 mai 2011, 11:10:57
Ne promiţi ţigări şi ne dai chiştoace
Probabil că vrei să-ţi şi mulţumim ?!
Starea firească a lucrurilor e : pace
Iar în războiul tău nu mai vrem să fim

Se va deştepta românu’ ! ai să vezi !
Fiindcă viitorul începe acum,nu mâine
Fiindcă’n tot ce faci prea tare abuzezi
Şi crezi că totul , TOTUL , ţie-ţi aparţine

NE VREM Suceava înapoi , cât ceri pe ea ?
Cu cât ai ,, cumpărat-o ’’ ( confiscat-o ) ?
Oricum să ştii : eu şi familia mea
Nu-ţi voi vota gaşca (cândva , ţi-am votat-o)
1.1  RE: * trimis de
( 5 mai 2011, 12:51:36
poţi să justifici de ce foloseşti pluralul? sigur, poate postezi în numele mai multor oameni. atunci de ce nu te faci purtător de cuvinte la usl, postacule? în toate "creaţiile" tale bagi pluralul, probabil aşa e comanda, dar vezi că lucrul ăsta seamănă cu "poeziile" de propagandă de partid indiferent de culoarea politică.
2.   Pt.ABCDAR trimis de
( 5 mai 2011, 11:57:51
vezi dobitocule ipocrit, a intrat in vigoare noul cod al muncii! Daca te prind astia fara carte de munca la meseria ta de pupat in ☭ USL-ul si stropit cu noroi alte persoane s-ar putea sa nu-ti fie bine! Ai o solutie! SPINZURA-TE acum cit e mai ieftin, cind intra USL-ul la guvernare se va scumpi si asta. Sau m-ai bine emigreaza in CONGO, nu ai fata de orasul asta, boschetule!
3.   Nu mai trebuie..... trimis de
( 5 mai 2011, 12:02:41
nu trebuie sa candidezi domnu' Flutur ..... pentru că postul de prim-vicepreşedinte il ai deja ...... de la domnul Boc nu ??
4.   Chestii răsuflate trimis de
( 5 mai 2011, 12:55:58
nea Gheorghiţă ştia demult cu cine votează sv. a negociat banii care i-a vrut de la guvernul condus de boc şi nu de blaga, plus o funcţie în partid. aşa că până la alegeri e călare pe cal. după aia face el rost de un cal "traian".
5.   Vot impotiva trimis de
( 5 mai 2011, 13:55:36
Democratia in pd-l a disparut,domnule flutur.
6.   Alegeri Portocalii. trimis de
( 5 mai 2011, 16:26:23
D.le Flutur nu ai uitat vremea trecuta,aceleasi alegeri COMUNISTE aranjate din timp.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei