Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2011 - Anul XVI, nr. 104 (4702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Onofrei consideră normală înfiinţarea unui alt partid, mult mai reprezentativ decât cele existente

Joi, 5 Mai 2011 (19:02:37)

La Convenţia Naţională din 14-15 mai, PD-L trebuie să găsească soluţii astfel încât Statutul să fie completat cu lideri de dreapta, cu oameni care au creat plusvaloare, alta decât sporuri sau indemnizaţii, este de părere prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei.  

După douăzeci de ani de activitate democratică, a spus Onofrei, criza majoră a partidelor politice este reprezentativitatea. El a apreciat că democraţia incipientă, de la începutul anilor ’90, era mult mai reprezentativă decât este astăzi. Onofrei a amintit că Ion Iliescu era identificat cu foştii comunişti regrupaţi într-un partid de stânga, Miron Mitrea şi Victor Ciorbea reprezentau mişcarea sindicală, Viorel Cataramă sau Dinu Patriciu erau reprezentanţii noilor oameni de afaceri, Victor Surdu şi PDAR erau identificaţi cu nevoile agricultorilor, iar PNŢCD era partidul foştilor deţinuţi politici. „Astăzi, în schimb, toţi liderii de partid sunt foşti şi actuali bugetari. Şi cei de stânga şi cei de dreapta. De fapt, toată clasa politică românească reprezintă cei 1,2 milioane de bugetari”, a spus Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei consideră normală înfiinţarea unui alt partid, mult mai reprezentativ decât cele existente.
 Vizualizări articol: 895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Onofrei consideră normală înfiinţarea unui alt partid, mult mai reprezentativ decât cele existente5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 5 mai 2011, 19:21:11
Pecând Suceava nu cunoştea perversiunea portocalie
Pecând ne iubeam (parcă ) între noi , omeneşte
Pecând politicienii nu făceau de noi băşcălie
Pecând fericirea o puteai găsi în fiecare familie

Pecând acum nimeni nu gândeşte
Decât dac-aude dolarul cum foşneşte

Chiar dacă am uitat , putem ( printr-o ablaţie )
Să retrăim chiar dacă’s alte timpuri
Chiar dacă , hoţeşte , cineva , printr-o combinaţie
Chiar dacă pare că fugi fără destinaţie

Poţi ( chiar dacă-i greu ) şi cu astă generaţie
Poţi să-ţi ţi flamura într-o nouă revoluţie
Poţi ( chiar dacă-i greu ) şi-n nesfârşitele cenzuri
Poţi ...dar , frate ... mai ai vocaţie ?
2.   EJUSDEM FARINAE trimis de
( 5 mai 2011, 20:16:55
Prim secretari de județeană, deputați de marea adunare națională, supleanți, secretari de partid, activiști, milițieni, chelneri, gestionari de alimentară, șoferi, slugi, valeți, lachei, politruci, popi cu epoleți, mitropoliți „misionari”, generali, colonei, majuri, tan-majuri, moși Teacă, securiști pe față, securiști pe dos, securiști trei pe față unu pe dos, diplomați undercover, CAP-iști, colhoznici, sovhoznici, brigadieri, sefi de echipă, injineri, vetrinari, eroi ai muncii socialiste, fruntași ai întrecerii cincinale, lumpenproletari, mame eroine, tați eroi, comisari, cenzori, recenzori, supervizori, critici, autocritici, biografi, autobiografi, literați pupinkuriști, poeți de casă, lirici de sub preș, academicieni de latrină, mâncători de rahat necântărit, scânteiați, înflăcărați, hidrotehnicieni, delatori, informatori, propagandiști agramați, provocatori, instigatori, manipulatori, înfierători proletar-mânioși, ’telectuali strunjiți la stefan burghiu, tractoriști doctoranzi în economie politcă, economiști ai gospodăriilor de partid, contabili reșapați, directori, secretari BOB, căței, clănțăi, javre, jigodii, zvoneri, pseudodizidenți, torționari, strâmbători de degete, smulgători de unghii, demiurgi piteșteni,
LĂĂĂĂĂĂĂ
2.1  RE: EJUSDEM FARINAE trimis de
( 5 mai 2011, 20:19:01
LĂĂĂĂĂĂĂ
3.   Ia să mai încercăm încă o dată! trimis de
( 5 mai 2011, 20:20:54
L ĂĂĂĂĂĂĂĂ SSSSSSSS AAAAAA ȚȚȚȚȚȚȚ� IIIIIIII - NNNNNN EEEEEEEE ÎN DUREREA NOASTRĂ!
4.   Nici nu stiti ce va asteapta trimis de
( 5 mai 2011, 21:35:48
pe tine si peflutur te dau astia afara din partid si va baga la rece blaga ca sunteti niste mafioti ce ati cheltuit bani judetului si bani europeni
5.   Bilbiitul trimis de
( 5 mai 2011, 22:43:00
ONOFREI A VRUT SA SPUNA ...LA VREMURI NOI,TOT NOI!!!
DAR SUNTETI ADEVARATE GUNOAIE SOCIALE...DOMNULE EXPREFECT!
6.   Comentariu trimis de
( 6 mai 2011, 08:49:28
Degeaba injurati sobolanilor comunisti, ca nu primiti mai mult la statul de plata pentru comentariile online. Nu primiti nici medalii si nici cateva minute in plus pentru a-l linge pe Baisanu sau pe Dontu in prostata. De as putea...v-as strange pe toti la un loc si v-as da drumul pe apa Sucevei in jos jegosilor.
7.   Comentariu trimis de
( 6 mai 2011, 08:52:28
Anyway...Baisanu stim ce face daca prinde puterea...isi vinde parintii si mai cumpara un post Tv. Dontu la fel stim ce face...renunta la masina si apartamentul din partea statului si cu banii de la Milici isi cumpara si el o casa...dar pentru Suceava ce planuri aveti? Sa o dezmembrati pe bucatele si sa o vindeti la rabla? M-am saturat de comunisti imputiti gen Dontu, Baisanu, Nechifor si restul. Nu am sa votez niciodata un om gen Baisanu care are o personalitate atat de jegoasa incat iti vine sa il impusti. Mai rau decat un turnator nenorocit. Un om infect.
8.   Noul partid..ce se prevede...care este!!!! trimis de
( 6 mai 2011, 10:46:07
Fostii si acualii membri PD, din judetul Suceava, daca Boc va redeveni preseinte PDL...acolo va ramane...- vor VOTA UDMR..partidul ce-l mai serios si corect din tara. Ce va mira daca veti vedea primari si consilii locale, consilieri judeteni, pe listele UDMR Sa se arate mandatele cu care au fost investiti de cetateni parlamantarii Sucevei , dar si membrii CJ... daca vreti sa va alegeti...intre voi si dupa regulile voastre, tot voi o sa va votati...si peste un an de zile..... cat despre d-nul Onofrei, parea mai realist, mai sincer si transant....dar se pare ca a fost o ...aparenta!!!!( numai de iluzii...avem parte)!
Asa sa va ajute Dumnezeu!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei