Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2011 - Anul XVI, nr. 104 (4702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragomir: Rapid a meritat victoria, a fost clar peste Steaua

Joi, 5 Mai 2011 (14:28:27)

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că echipa Rapid a meritat victoria în partida cu formaţia Steaua deoarece a fost superioară adversarei, considerând că succesul giuleştenilor este meritul fostului lor antrenor Marius Şumudică.

"Rapid a meritat victoria, nu poate nega nimeni asta. A fost clar peste Steaua. Dar meciul a fost de o slabă factură. Nu pot să spun că mi-a plăcut ce am văzut, dar este o victorie importantă pentru cei de la Rapid. Iar meritul este tot al lui Şumudică, păi ce putea să schimbe Rada în câteva zile? Asta e echipa lui Şumudică, el a făcut pregătirea cu jucătorii ăştia", a spus oficialul LPF.

Chiar dacă a pierdut partidele de pe teren propriu cu rivalele Dinamo şi Rapid, Steaua poate spera în continuare la participarea în sezonul viitor al Ligii Europa, susţine Dumitru Dragomir. El afirmă că toate cele trei echipe bucureştene vor evolua în cupele europene, dar este îngrijorat de rezultatele pe care le vor obţine acestea în competiţiile continentale. "Steaua poate să spere la Liga Europa. A pierdut ambele derbiuri, dar vă spun eu că şi Dinamo, şi Rapid şi Steaua vor evolua în cupele europene. Steaua o să se ducă din Cupa României. Din păcate nu asta e problema, dacă se califică sau nu, ci ce vor obţine dacă ajung acolo. Nu prea au echipe pentru cupele europene şi nu ştiu ce rezultate pot obţine acolo", a afirmat preşedintele Ligii.

Dumitru Dragomir nu crede că FC Steaua riscă suspendarea stadionului din cauza refuzului de a acorda bilete galeriei echipei Rapid. "Nu cred că se pune problema suspendării terenului. Nu ştiu exact ce prevede regulamentul, o să mă interesez. Să vedem ce spun şi comisiile. Dar eu ştiu că se specifică faptul că gruparea care organizează trebuie să dea oaspeţilor maxim 5 la sută din capacitatea stadionului. Nici zero nu e bine, dar cei de la Steaua puteau să le dea 3 bilete. Oricum, le-au dat 25... 25 de invitaţii, dar tot bilete sunt, ce dacă locurile sunt la tribuna oficială", a precizat Dragomir.

Preşedintele LPF este de părere că Jandarmeria a procedat corect evacuând grupul de aproximativ 50 de suporteri rapidişti de la Tribuna I în timpul meciului de miercuri seară. "Jandarmeria şi-a făcut datoria aseară. Eu respect galeria organizată a Rapidului, dar aseară suporterii care au fost evacuaţi de la Tribuna I începuseră să arunce cu obiecte şi să înjure. Iar legea spune că trebuie scoşi în afara stadionului. Şi galeria stelistă a înjurat, dar nu au aruncat şi nu au provocat incidente", a explicat Dragomir.

Aproximativ 50 de suporteri rapidişti au fost evacuaţi de Jandarmerie din Stadionul Steaua, în minutul 30 al meciului Steaua - Rapid. Fanii rapidişti aflaţi în partea din dreapta a Tribunei I au început să încurajeze echipa Rapid, ei fiind imediat evacuaţi din stadion. La final, liderul galeriei formaţiei giuleştene, Vali Bulgaru, a declarat pentru MEDIAFAX că Liga Suporterilor Rapidişti intenţionează să dea în judecată Jandarmeria, deoarece grupul de 50 de suporteri au fost evacuaţi ilegal din stadion.

Rapid nu a avut galerie organizată la meciul cu Steaua, deoarece clubul gazdă a refuzat să le ofere bilete giuleştenilor. Cu toate acestea, câteva sute de fani rapidişti şi-au cumpărat bilete pe cont propriu, aceştia fiind prezenţi în mai multe sectoare ale stadionului la partida de miercuri seară.

Echipa Rapid a învins, cu scorul de 1-0, în deplasare, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragomir: Rapid a meritat victoria, a fost clar peste Steaua.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragomir: Rapid a meritat victoria, a fost clar peste Steaua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei