Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2011 - Anul XVI, nr. 104 (4702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Demersuri

Directorul Spitalului Suceava vrea să deschidă o cantină-restaurant în locul spălătoriei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Spitalul Suceava ar putea dispune în curând de o cantină-restaurant, unde vor putea lua masa, contra cost, şi persoane din exterior. Informaţia a fost lansată de directorul Vasile Rîmbu, care a arătat că noua unitate de alimentaţie publică va asigura în totalitate condiţiile de confort pentru personalul medico-sanitar, dar şi pentru bolnavi şi vizitatori. Cantina-restaurant va fi amenajată în locul spălătoriei, care se va muta într-o altă locaţie, din afara spitalului.

Şeful Spitalului Suceava a explicat că serviciul de spălătorie a fost externalizat în urmă cu şapte ani, unei firme din Lupeni, iar contractul cu această societate a expirat între timp.

Pentru că au existat nemulţumiri cu privire la modul în care firma respectivă şi-a respectat contractul, conducerea unităţii a decis să nu-l reînnoiască şi să organizeze o altă licitaţie.

 

Lenjeria spitalului, spălată momentan de o firmă din Bârlad, într-un spaţiu exterior

Reprezentanţii firmei din Lupeni nu s-au prezentat la licitaţie, pe considerentul că încă ar mai fi valabil contractul încheiat în 2004 cu spitalul, iar din cele cinci societăţi participante a fost desemnată câştigătoare o firmă din Iaşi. Fosta firmă prestatoare a serviciului de spălătorie, care îşi desfăşura activitatea într-un spaţiu al spitalului, nu vrea însă să-l părăsească, pe motiv că la preluare a făcut investiţii de aproape jumătate de milion de euro, bani cheltuiţi cu retehnologizarea spălătoriei spitalului, asigurarea circuitelor şi dotarea cu echipamentul necesar.

Până când situaţia se va lămuri, lenjeria unităţii este spălată de o firmă din Bârlad, într-un spaţiu din afara spitalului.

“Deocamdată, pentru spălătorie, prin negociere directă am încheiat un contract cu o firmă din  Bârlad şi am solicitat ordin rezidenţial pentru scoaterea din spaţiu a firmei din Lupeni. Avem un punct de predare-primire la 24 de ore a lenjeriei, nu trebuie să spălăm numaidecât în spital”, a adăugat directorul Spitalului Suceava, care a subliniat că nu mai doreşte ca acest serviciu să se desfăşoare în incinta spitalului, ci în altă parte, iar în spaţiul actual al spălătoriei să fie deschisă o cantină-restaurant pentru personal şi aparţinători.

Prin externalizarea serviciului de spălătorie, directorul Spitalului Suceava speră să facă economii de 40,50% la bugetul unităţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul Spitalului Suceava vrea să deschidă o cantină-restaurant în locul spălătoriei.
 Vizualizări articol: 1893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Directorul Spitalului Suceava vrea să deschidă o cantină-restaurant în locul spălătoriei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei