Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2011 - Anul XVI, nr. 98 (4696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

UDMR înfiinţează trei conferinţe regionale - pentru secuime, centrul Ardealului şi zona de vest

Joi, 28 Aprilie 2011 (16:01:41)

Prezidiul UDMR a decis, joi, înfiinţarea în cadrul Uniunii a trei conferinţe regionale din care să facă parte autorităţile locale şi aleşii locali, a declarat, după şedinţa conducerii organizaţiei, preşedintele formaţiunii, Kelemen Hunor.

Kelemen a precizat că aceste trei conferinţe regionale vor fi înfiinţate până la sfârşitul lunii mai. Liderul UDMR, a spus că în prezent funcţionează o singură astfel de conferinţă.

Astfel, potrivit afirmaţiilor sale, vor fi înfiinţate o conferinţă pentru secuime, o conferinţă pentru zona de vest şi una pentru judeţele din centrul Ardealului.

Deputatul a explicat această decizie prin faptul că problemele în diferitele regiuni nu sunt asemănătoare, că "poate că un primar din secuime nu prea are foarte mult de discutat cu un primar din Bihor".

Kelemen a arătat că distanţa este mare, sunt alte priorităţi, alte investiţii, alte necesităţi, alte aşteptări din partea comunităţii. "Conform statutului, conducerea acestor trei conferinţe regionale face parte din conducerea UDMR şi până la sfârşitul lunii mai trebuie înfiinţate. Am stabilit raportul în funcţie de numărul aleşilor locali conform datelor din 2008 şi am stabilit acele locuri pentru consiliul autonomiei culturale care revin organizaţiilor judeţene", a spus el.

Liderul UDMR a mai precizat că, până la sfârşitul lunii septembrie, va fi organizat Consiliul autonomiei culturale, un for intern al UDMR din care vor face parte reprezentanţii organizaţiilor civice, fundaţii, asociaţii din toate domeniile culturale, "în sensul cel mai larg".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UDMR înfiinţează trei conferinţe regionale - pentru secuime, centrul Ardealului şi zona de vest.
 Vizualizări articol: 415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UDMR înfiinţează trei conferinţe regionale - pentru secuime, centrul Ardealului şi zona de vest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei