Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2011 - Anul XVI, nr. 98 (4696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mărgăritescu, Dănciulescu, Torje, Alexe şi Găman, printre jucătorii care vor fi audiaţi pentru torţe

Joi, 28 Aprilie 2011 (16:32:22)

Zece jucători dinamovişti, Mărgăritescu, Dănciulescu, Torje, Găman, L.Ganea, Bălgrădean, Bordeanu, C.Munteanu, Alexe şi Bărboianu, vor fi chemaţi, săptămâna viitoare, la Secţia 22 a Poliţiei Capitalei, pentru a fi audiaţi în cazul introducerii de materiale pirotehnice pe stadion la meciul cu Steaua.

"Deocamdată nu se poate formula o acuzaţie asupra lor. Procedura e în curs de desfăşurare. Se vor identifica martori şi trebuie determinat cu precizie dacă e vorba de materiale pirotehnice. Se vor face verificări şi la stadion şi apoi cei zece vor fi chemaţia la audieri. Sunt anumiţi paşi care trebuie respectaţi. Jandarmeria a făcut doar o acţiune de constatare şi a trimis imagini cu jucătorii care aruncau materialele promoţionale, într-unul dintre ele aflându-se materiale pirotehnice", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Jandarmeria Capitalei a sancţionat Clubul Steaua Bucureşti cu suma de 50.000 de lei, iar firma de pază Shelter Security cu 500 de lei, pentru incidentele petrecute luni seară, la derbiul Steaua - Dinamo.

"Pentru nerespectarea obligaţiilor prevăzute în Legea 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, Jandarmeria Capitalei a sancţionat societatea Shelter Security SRL (cu care clubul Steaua are contract pentru servicii de asigurare a ordinii şi siguranţei în incinta arenei sportive pe durata desfăşurării competiţiilor) cu 500 de lei, iar clubul FC Steaua Bucureşti, în calitate de organizator al evenimentului sportiv din data de 25 aprilie cu suma de 50.000 de lei", se arată într-un comunicat de presă de joi al Jandarmeriei Capitalei.

De asemenea, în urma analizării imaginilor primite de la Digi TV şi GSP TV, jandarmii au identificat zece jucători ai echipei Dinamo care au aruncat cu materiale promoţionale în peluză, în zona destinată suporterilor stelişti.

Toate documentele întocmite cu privire la acest eveniment, imaginile puse la dispoziţie de cele două televiziuni, precum şi obiectele cu care s-a aruncat au fost predate de jandarmi poliţiştilor Secţiei 22, joi, pentru continuarea anchetei, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Florin Hulea.

Poliţiştii Secţiei 22 urmează să propună măsurile legale ce se impun.

Jucătorii antrenaţi de Ioan Andone au aruncat mingi şi fulare ce conţineau torţe în sectorul fanilor echipei Dinamo, la meciul cu Steaua, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Florin Hulea.

"Jucătorii echipei Dinamo au aruncat, înainte de meci, în sectorul unde se află fanii dinamovişti mingi şi fulare înnodate. Unul din fulare a fost prins de către un jandarm, iar înăuntru se aflau patru torţe. Mâine vom avea imaginile de la Digi TV şi cine se va face vinovat, va suporta consecinţele legii şi se va merge până acolo încât i se va întocmi dosar penal, confom legii 4, pentru introducerea de materiale pirotehnice în interioul stadionului. Se pare că toate fularele aruncate în galeria dinamovistă au fost la fel", a declarat pentru MEDIAFAX Florin Hulea.

După meci, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a afirmat că ceea ce au făcut jucătorii dinamovişti reprezintă un incident fără precedent, iar clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare trebuie să plătească pentru faptele fotbaliştilor chiar cu meci pierdut la masa verde.

Stoica a adus, marţi, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, o minge şi un fular cu însemnele clubului Dinamo, ca probă în cazul introducerii de materiale pirotehnice în Stadionul Steaua de către jucătorii "alb-roşii" la derbiul campionatului. El a ajuns la sediul LPF după terminarea Comisiei de Disciplină, astfel că nu au lăsat aceste dovezi reprezentanţilor ligii.

Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat, marţi, FC Steaua cu o penalitate sportivă de 15.000 de lei, pentru torţe şi alte obiecte aruncate spre teren de fanii stelişti. Joi, Comisia de Disciplină a amendat FC Dinamo cu 20.000 de lei şi a decis programarea meciului cu formaţia Gloria Bistriţa, din etapa a XXIX-a a Ligii I, fără spectatori.

Meciul Steaua - Dinamo, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, cu scorul de 1-0. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mărgăritescu, Dănciulescu, Torje, Alexe şi Găman, printre jucătorii care vor fi audiaţi pentru torţe.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mărgăritescu, Dănciulescu, Torje, Alexe şi Găman, printre jucătorii care vor fi audiaţi pentru torţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei