Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2011 - Anul XVI, nr. 98 (4696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CSM oferă gratuit instituţiilor publice interesate câteva zeci de aparate defecte

Joi, 28 Aprilie 2011 (15:39:49)

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) oferă gratuit instituţiilor publice româneşti interesate câteva zeci de aparate precum telefoane mobile, fixe, detectoare de radar sau calculatoare defecte.

Primul din lista bunurilor oferite de CSM este un radiocasetofon "Roadstar" din 2005 care are grave probleme de funcţionare, conform descrierii care-l însoţeşte: "Boxele nu mai redau sunetele, nu se alimentează constant cu energie, porneşte şi se opreşte fără comandă, nu mai citeşte CD-ul, nu mai prinde posturile de radio". Aparatul a fost primit de CSM în 2005 şi valorează 142 de lei.

CSM donează şi 14 detectoare de radar "Cobra", în valoare de 400 de lei fiecare, folosite de angajaţii instituţiei din 2007, şi ele însă defecte. Conform descrierii, acestea "se declanşează automat, fără motiv, nu sesizează întotdeauna radarele instalate, nu receptează radarele de ultimă generaţie".

În oferta CSM se regăseşte şi un "calculator Canon MP 1411 bandă", în valoare de 399 de lei, folosit din 2005, care însă "dă erori de calcul, se blochează şi nu mai trage banda".

CSM dă gratuit instituţiilor interesate şi peste 20 de telefoane fixe, majoritatea Panasonic, cu valori cuprinse între 44 şi 120 de lei, toate descrise la fel: "Nu mai formează numerele corect, întreruperi în timpul convorbirilor, lipsă ton".

Cele mai multe aparate oferite de CSM sunt însă telefoanele mobile, 32 la număr. Multe dintre ele au fost folosite de angajaţii CSM din 2005, însă cel mai scump dintre ele, un Nokia N97 care valorează 1.980 de lei, a fost "dat în folosinţă" în 2009. Conform descrierii care însoţeşte absolut toate modelele oferite, acestea "nu mai formează numerele corect, au întreruperi în timpul convorbirilor" şi, în plus, "bateria se descarcă rapid".

Instituţiile interesate sunt obligate să transmită eventualele cereri în maximum 30 de zile începând de joi, data publicării anunţului şi listei bunurilor pe site-ul CSM. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSM oferă gratuit instituţiilor publice interesate câteva zeci de aparate defecte.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CSM oferă gratuit instituţiilor publice interesate câteva zeci de aparate defecte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei